Doğum tarihlermz aynı =)) sabah cepten girmştim görünmüyordu.. neden olmuş acaba kanama10+3 olduk bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum tarihlermz aynı =)) sabah cepten girmştim görünmüyordu.. neden olmuş acaba kanama10+3 olduk bugün
arkadaşlar sağ bacağım 50 dakidadır nasıl deyim seyrilir ya onun gibi. hani bacağımdan bir parça alınıyor böyle sallanıyor bırakılıyor gibi ya da bir parça kısmından böyle iğne batıyor bırakıyor gibi.. acı ağrı yok.
niye olur
Hoşbuldum ne güzel aynıyız demek ki? Nasıl geçiyor ağrın bulantın var mı?
slm kızlar biz bugün gittik hastaneye bebişim 7+5 günlük olmuş kalp atışlarınıda duyduk 23 ekim dedi dr muhtemel doğum tarihini büyümüşüz biraz teyzeleri bu zaman kadar hissetmiyodum şimdi hissetmeye başladım ikinciye yaşamak daha güzelmiş bee![]()
geçiyo cnm artık normal hayatına geri dönüyosun bulantının olmaması çok güzek zor olmamıştır annesini hiç üzmüyo bakağrım çok az oluo..bazı günler hç olmuo ( göğüs ağrısını saymıyorum tabii=) bulantım da yemeklerden sonra biraz tadım kaçıyo, şükür kusmam fln olmadı inş olmaz da.. sende durumlar nasıl? 24ünde kontrole gtcez ense kalınlığı ölüçümü fln yapılcakmş çok heyecanlym Allahm sağlıklı olsun bebeklermz innnşallah!!!![]()
sağol cnm benim inşallah hepimiz görcez :13::13:Canimm cok tebrik ederimm kucagina aldigin gunleri gormek de nasip olsun insallah:)
Selam nasilsiniz kizlar berkandamla nasilsin nasil gidiyor hamilelik bulanti falan![]()
selam kızlar nasılsınız?
ben günlerdir bulantılardan kendimi hasta gibi hissederek yatıyorum bütün günişten çıkmış olmanın ayrı bi psikolojisi de var ona da alışmaya çalışıyorum.
Yemek yapamıyorum soğan kavurmaya hiç dayanamıyorum.Yediğimi çıkarıyorum 2 kilo verdim![]()
Dün doktora gittim miniğim sağlıklı çok şükür.Sen hiçbişey yemesen de bebek etkilenmez dedi ama ben çok halsizim![]()
Haftaya perşembe günü ikili testimiz yapılacak.11. ve 13. haftalar arası yapılması gerekiyormuş.
Berkandamla siz nasılsınız tatlım ?
ayse cım sen sın dımı kıss yanılmıyorumınsl guvende burda bakk oda hazıranda dogum yapmıstı bebegınee hehh arkadaslarım benım sızde arkadas oldunuz ınsallahhhhilacı bi zararı olmuyor canım ben kullandım ilkinde bunda da bugün kullanaya başladım vitamin 3. aydan sonra yazıo doktor
gazz benden sorulurr
o ağrı 9 ay boyunca devam etti bende ve yine başladı hiç gitmemiş gibi aynı ağrı
suziiiiiiiiii kızzzz 2013 temmuz annesi şimdi 2014 ekim annelerindeyim bak adım değişmiş ama sen tanırsın beni![]()
Kızlar ben ne berbat durumdayım boğazlarım öğürmekten yara oldu hep kan kusuyorum bişey yiyemiyorum yine başladı geriye döndüm öyle böyle kan kusmuyorum baya baya kan eşimde korktu allahım şaşırdım kaldım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim allah yardimcin olsun ya cok zordur eminim eger tatlidan tiksinmiyorsan az bir balla serbet yap bogazlarinada iyi gelir ins
Şimdi ballı ıhlamur yaptım canım eşim bitkisel bi pastil varmış ondan alıcak çıktı saol canım çok zor valla şaşırdık kaldık resmen boğazlarımdan kan geliyor
Benim ilk haftalar olmustu ama cok sukur hic cikartmadim simdide tamamen gecti kacinci haftadasin gecmesi lazim artik yavad yavas cnm ben yarin tam 10 haftaligim
Canım bende 9+6 yarın bir gün var aramızda kimisinin çok hafif geçiyo benim çok ağır oldu
Biran once gecer ins canim da rahat rahat hamileliginin tadini cikarirsin hayirlisiyla
Canımm nerelerdesin sen ya eskilerden kimse kalmadı buralarda. Midem bulanmıyor çok annem yapıyor cunku yemekleri ben yapamıyorum gecen ıspanak yapmaya kalktım ağlaya ağlaya hal oldum midem bulanıyor diye. Sen napıyorsun nasıl gidiyor bulantıların azaldımı
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
off sorma canim her aksam mecbur yemek yapiyoruz bide ogle ogluma yemek begendiremiyorum bide o ugrastiriyo, bi gun bi gunumu tutmuyo zaten tam 1ay 2 hafta olacak mide bulantisi vs.... gecti gececek diyorum vllh,Canım nerelerdesiniz siz ya ben çok sıkıldım burda eskilerden kimse yok sizin yeriniz apayrı siz ilk forum arkadaşlarımsınız ama çok dağıldıkbenim bulantılarım azaldı canım ama sebebi annem. Annem hergün yemek yapıyor cok rahat oluyor. Kendi başına yemek yapmam mümkün değil. Soğan kavurma canım ya delimisin nasıl mideni kaldırıyorsundur hatta yemekleri bu süreçte eşim yapsın ozaman daha rahat oluyor. Biz ikili test yaptırmayacağız canım ama bu hafta cuma randevumuz var dua et cinsiyetini öğrenelim bebişimin :)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben ne berbat durumdayım boğazlarım öğürmekten yara oldu hep kan kusuyorum bişey yiyemiyorum yine başladı geriye döndüm öyle böyle kan kusmuyorum baya baya kan eşimde korktu allahım şaşırdım kaldım