2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İğne kullanan pihtili hamisler cinsel ilişkiyle ilgili bilginiz varmi normal gebelikte sikinti olmuyor diye biliyorum ama bu kan sulandirici iğne kullananlarda ilişki kanama yapar mi acaba

Valla benim 2. dusugumde yasakti iliski canim o yuzden bu hamileligimde doktora hic sormadim bile yani o yapin dese de ben yapamam zaten korkarim ama sanirim dusuk tehliken flan yoksa dr un yasaklamaz iliskiyi...

Kızlar ben ne berbat durumdayım boğazlarım öğürmekten yara oldu hep kan kusuyorum bişey yiyemiyorum yine başladı geriye döndüm öyle böyle kan kusmuyorum baya baya kan eşimde korktu allahım şaşırdım kaldım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ayy yine mi canim yaa cok uzuldum:( 1-2 gundur daha iyi gibiydin sevinmistim geciyo tamamen diye hay allah yaa bogazini yumusatacak biseyler ic tatlim:(

Doğum tarihlermz aynı =)) sabah cepten girmştim görünmüyordu.. neden olmuş acaba kanama :( geçmesine çok sevnm cnm!!

Çok teşekkür ederim. Kanamanın neden olduğunu söylemedi. Herseyden olabilir bunun içinde alttan muayene etmek gerekir dedi. Şimdiden vesvese yapmaya gerek yok dedi. Protestan ve 5 günlük rapor verdi. Birde dua etmemizi söyledi. Cuma günü kontrole gidince eğer kanamageçmemiş olursa alttan muayene edecekmiş.

Kızlar iiyi akşamlar,

Benim göbeğim çıkmaya başladı ya! Göğüslerim ve karnım acayip kaşınıyor. Geriliyor. Yağ kullanmaya başladım. Siz ne durumdasınız?

Midesi bulanan arkadaslarim.premesis ictim bugun allaha sukur balik bile yiyebildim.sabah ictim.hala bi sorun yok.int. ten bi arastirin bu ilaci.zararsizmis.iskence cekmeyelim bosuna

bulantılarr off :( doktorum bi sakız bi de emedur diye hap verdi ama ikisi de bi işe yaramadı..bu dediğin ilaç eczanelerde var mı acaba?

2 kilo vermeme rağmen benim de göbeğim çıktı sanki.erken çıktı nedense:)

Canım benimki ikiz ondan erken çıktı herhalde diyorum. Cuma günü dr randevumuz var. Bakalım dr amcamız ne güzellikler söyliycek bize.

Sent from my iPad using Tapatalk

Canım benimki ikiz ondan erken çıktı herhalde diyorum. Cuma günü dr randevumuz var. Bakalım dr amcamız ne güzellikler söyliycek bize.

Sent from my iPad using Tapatalk

:) senin hem ikiz hem de benden 2 hafta öndesin benim tek bebek böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim heralde:):)

:) senin hem ikiz hem de benden 2 hafta öndesin benim tek bebek böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim heralde:):)

Allaha şükür henüz kilo almadım. Abur cubur tatlı börek hiç yemiyorum. Ondan sanırım. Çok kilo almak istemiyorum ben inşallah da almam. Canım mide bulantın için çubuk kraker ye. Bi de ekmek. Aç karnına su içme. Dr bana daha çok kuru ve tuzlu şeyler ye demişti. Benim çok az oldu bulantım çok şükür tamamen de geçti. İnşallah senin de en kısa zamanda geçer.

off sorma canim her aksam mecbur yemek yapiyoruz bide ogle ogluma yemek begendiremiyorum bide o ugrastiriyo, bi gun bi gunumu tutmuyo zaten tam 1ay 2 hafta olacak mide bulantisi vs.... gecti gececek diyorum vllh,
gecen hafta randevumuz vardi kalp atisini bile duymadik sadece ekranda rakamlar gozukuyodu cok bozlmustum, niye duyulmuyo diye sordugumda cihazin kapasitesi kucukmus falan sinir oldum yaniii, baska bi ebeye gitsemmi diye dusunuyom... bakalim artik bu ayin 27 sinde ayrintili ultrasyon var insallah bebisimi ilk kez gorucem, oglumda ilk ayrintilida eli ayagi kafasi hersey cok belliydi cok sasirmistim bunda da net gorurum insallah sizde sasiracaksinizz ellerini ayaklarini gosterincee... cok guzel bi duyguu :16:

Canım günaydın yemek olayı olduğu için mecbur bulanıyor mideniz benim ilk olduğu için şanslıyım ikincide Alkah yardımcım olsun ozaman daha zor bebeğini mecbur doyurmak zorundasın ozaman kalkıpta annen yapamaz yani ne diyim inşallah geçer hemen hepsi. Ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyordu canım?

Valla Turkiyenin bu durumu cok guzel istedigin zamanda gidebiliyosun.cinsiyetinide erkenden ogrene biliyosun cok sanslisiniz.ben 7 ayliken ogrendimde :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi ya:( peki orada özel muayenehaneler yok mu? istediğiniz zaman gidememe durumunuz kötü.

hadi ya:( peki orada özel muayenehaneler yok mu? istediğiniz zaman gidememe durumunuz kötü.

Kızlar günaydın:) benim bulantılarım arttı sürekli çıkarıyorum . Hiç birşeyim yoktu mide bulantım bazen oluyodu hiç çıkarmıyodum ama artık çıkarıyorum hemde hep :50: dün işe gelemedim bugün geldim ama bugünde serviste başladı çıkarmalar hala devam ediyor ben bu şekilde çalışamıcam galiba . Ayrıca pazartesi akşam doktora gittik çok şükür bebeğim iyiydi uyanıktı ayağını sallıyodu , ayağını sevdiğim :) 2 hafta sonra iki test için çağırdı doktorumuz bakalım hayırlısı olsun inş. yine randevuyu gece aldık nasıl olcak bilmem önce kan veriliyormuş galiba

kızlar yürüyüşe başlamak lazım mı ya da kaç aydan sonra başlanmalı. kegel egzersizleriyle ilgili bilgisi olan var mı

ya ben alıntı yaparak yazmışım :1: hiç farkında değilim bu halsizlik ve bulantılar dikkatimi dağıttı iyice

Canım bahsettiğin durum krampa da benziyor, gebelikte 4. ayda falan olur böyle diye biliyorum ama belki sen de erken başlamıştır, magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş. Sağ bacağına iğne yaptın mı? Doktoruna ulaşabilirsen ona bir sor bakalım en iyi bilgiyi o verecektir.
netten okudum öyle yazıyor. dr a soramadım.çok yürümekten,çok ayakta kalmaktan çok oturmaktan olurmuş. yani hepsini ayarında yapacağız. ayağımı uzatıp hiç oturamamıştım. sanırım ondan da olmuş olabilir. öyle yapınca önce azaldı sonra kesildi..

ancak mg eksikliği vs olabilir. dr a soruyum bugün sorabilir miyim bilmiyorum. bakalım.

bide kızlar dr bir sürüde test istedi idrar kültürünü ne için istedi anlamadım hastaneden sonra sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için kendi ebeme çıktım hastanede biraz pahalı tahliller sağlık ocağında yaptırayım dedim onlardada bi kısmı oluyomuş o ebe bile baktı dediki idrar kültürünü neden istemişki bu haftada daha erken dedi bende anlamadım yani kafama takıldı yaptıran varmı

canım gebelerde rutin ilk teste istiyorlar. yani benden bu sefer istemişlerdi.

cnm et oynaması derler atardamarın olduğu bölgede olur korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum uzat bacağını bekle bendede oluyor geçiyo sonra
aynen canım öyle geçti.

günaydın kızlar.
dün gece hiç uyuyamadım ya burun akıntısından.
boğazlarımda bişey yok ama burnum şırıl şırıl akıyo.
napcam bilmem. hemen de hastalandım yaa :(

kızlar beninki dün akşam korkuttu beni..kahverengi leke gibi bişi gördüm çamaşırımda..hemen acile gittik kırmızı parlak leke olmadıkça sorun yok, yarın gel ultrasonda bakalım dediler.az önce ultrasona girdim..çok şükür her şey yolunda...hepinize mutlu sabahlar :):nazar::nazar::nazar:

Back
X