2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy yer onu teyzesii işallah kucağinada alırsın canımm bende bu cumartesi gideceğimm çok heycanlıyımm senin dr söylüyormu bu kolları bu elleri diye
benim dr kalbinin attığını duydunmu dedi evet dedimm tamam dedi kalk gel konuşalım dedi 2 hafta sonra gel dedi sinir oldum zorla laf alıyoruz ağzındann

tatlım ne yapabiliriz ki ilk defa başıma geliyor ilk gebelik olunca insan ne yapacağini bilemiyor onlar biraz katlansınlar canım bilerek yapmıyoruz ya bizi kızdırdıkları zamnların acısı çıkmış olsun demii:52::1::12::12:

:))) siz yine de tiksindiginizi cok belli etmeyin kizlarr unutmayinn bunun dogumdan sonrasi da varr:))

ayy yer onu teyzesii işallah kucağinada alırsın canımm bende bu cumartesi gideceğimm çok heycanlıyımm senin dr söylüyormu bu kolları bu elleri diye
benim dr kalbinin attığını duydunmu dedi evet dedimm tamam dedi kalk gel konuşalım dedi 2 hafta sonra gel dedi sinir oldum zorla laf alıyoruz ağzındann

tatlım ne yapabiliriz ki ilk defa başıma geliyor ilk gebelik olunca insan ne yapacağini bilemiyor onlar biraz katlansınlar canım bilerek yapmıyoruz ya bizi kızdırdıkları zamnların acısı çıkmış olsun demii:52::1::12::12:

amin canım hepimiz inşallah..evet dr ayaklarına yakınlaştırdı kollarına hatta onun ayaklarının hareket ettiğini göreyim diye karnımı salladı ultrasonla öksür dedi bak ayaklarını oynatıcak dedi o anı görmek mükemmeldi eşimin ağzı açık kaldı gözleri parladı bnm dr um çok ilgili maşallah allah razı olsun ondan..sinir oluyorum şu burnu havada doktorlara insanının hevesini kırıyolar sende ona inat sor canım göstersin herşeyi o söylemiyosa inatla sen sor :)))

cnm benim kese etrafında kanamalarım wardı ama sadece içeride oluyodu çok şükür hiç lekelenme falan olmadı. dr ilişki kesinlikle yasak demişti bizde uyduk yasaklara 15 gün sonra gittiğimde kanamaların bitmiş yok dedi eşimde bundan cesaret alarak ısrar etti ve temas oldu 4 gün sonra dr a gittiğimde kanamaların tekrarlamış dedi :( şuan iğne verdi 2 tane birini oldum biride bugün ptesi bekliyorum inş benimde bitmiştir artık kanamalarım..sende dikkat et aman tekrarlama falan olmasın canım dr una sor şu haftada bir temas işini :))

canım benim gebeliğim boyunca hiç kanamam olmadı bi riskim de yoktu tatlım 2 ay oldu yani artık sıkıntı oluyodu yeni evil sayılırız:17::17::17:
ama çok ilginç sanki başkaydı bu sefer yanlız değilmişiz gibi bide gebelikte uygun pozisyonlara baktık inşallah sıkıntı olmaz canım soracağım doktora haftaya cumartesi kontrolüm senin ne zaman dı kontrol

Ee hadi gozunaydinn tatlimm sonunda muradina ermissin:))

saol canım endorphin hormonu vücudumda tavan yaptı bu ihormon çok faydalıymış biliyormusunuz gittiğim eğitimde ten tene temas şart diyo

sen nasılsın kuzum

:))) siz yine de tiksindiginizi cok belli etmeyin kizlarr unutmayinn bunun dogumdan sonrasi da varr:))

aynen çok doğru söylüyorsun tatlım kıyafetlerini gördüğümde bile miğdem bulanıyorr
çok kötü oluyor ama geçek işşalah tadını çıkaracağiz hamişliğimizin:16::16:

amin canım hepimiz inşallah..evet dr ayaklarına yakınlaştırdı kollarına hatta onun ayaklarının hareket ettiğini göreyim diye karnımı salladı ultrasonla öksür dedi bak ayaklarını oynatıcak dedi o anı görmek mükemmeldi eşimin ağzı açık kaldı gözleri parladı bnm dr um çok ilgili maşallah allah razı olsun ondan..sinir oluyorum şu burnu havada doktorlara insanının hevesini kırıyolar sende ona inat sor canım göstersin herşeyi o söylemiyosa inatla sen sor :)))

bu gittiğimde de eğer aynısını yaparsa deyiştiririm bana bi ilaç verdi bunu kullan en az 1 ay dedi miğde bullantısı yapıyor diye başka 2 dr sordum kesinlikle kullanma dedi sakat felan olur dedi kullanmadımm bu gittiğimde sorucam bu ilacı niye verdin diyee:47: insanı sinir ediyorlar acıkla aklımda sorular kalmasın düşünüp stres yapmıyım demi bi ilgili bir dr bulamadıkk:15:

canım benim gebeliğim boyunca hiç kanamam olmadı bi riskim de yoktu tatlım 2 ay oldu yani artık sıkıntı oluyodu yeni evil sayılırız:17::17::17:
ama çok ilginç sanki başkaydı bu sefer yanlız değilmişiz gibi bide gebelikte uygun pozisyonlara baktık inşallah sıkıntı olmaz canım soracağım doktora haftaya cumartesi kontrolüm senin ne zaman dı kontrol

saol canım endorphin hormonu vücudumda tavan yaptı bu ihormon çok faydalıymış biliyormusunuz gittiğim eğitimde ten tene temas şart diyo

sen nasılsın kuzum

riskin yoksa sıkıntı olmaz inş tatlım. benim konrtolum pazartesi inş güzel haberlerle gelirim:nazar:

kızlar merhaba iyiyim dicem ama korkuyorum :1::1: dün ve bugun kusmam yok bulantımıda taze nane ile nane limon yaptık o çok iyi geldi ve yanma için ise sade soda ama içine limon felan sıkmadım hemen geçirdi

bu arada eşimle dün gece ilk temasımız oldu:17::17::17::17: dayanamadık artık çok şükür yine kanamam felan olmadı sıkıntı yok haftada bir devam artık :17::17::17:

Aman canim benim naneden maydonozdan kesinlikle uzak durmalisin yemeklere katarken bile cok az kullanmalisin dusugu tetikliyor bu tum doktorlarin ortak kanisi okuyunca paylasmak istedim birde bitki caylarinin hepsi zararli

Aman canim benim naneden maydonozdan kesinlikle uzak durmalisin yemeklere katarken bile cok az kullanmalisin dusugu tetikliyor bu tum doktorlarin ortak kanisi okuyunca paylasmak istedim birde bitki caylarinin hepsi zararli

Benim doktorumda tam tersi bunların hepsi hurafe dedi maydonoz da yiyeceksin nane de dedi. Ben kesmedim hiç birini. Evet maydanozun az yiyorum yine de ne olur ne olmaz diye. Benim doktorum birtek yeşilçay beyaz çay ve adaçayını yasakladı

sen nasılsın kuzum

Walla iyiyim tatlim yani gorunurde bi problem yok ama tabi kontrolde bebisi gorene kadar endiselerim hic bitmiyo sali gunue kadar sabredicem artik:(

merhaba kızlar,
ben sıze bırsey sormak ıcın geldım:( ben en son 16 Ocakta hasta oldum.adetım gectıkten 10 gun sonra test yaptım betahcg 1.20 cıktı 1 hafta sonra doktoruma gıttım baktı yumurta catlamadıgı ıcın kıst olusmus dedı ve yıne test yaptı 2.26 cıktı. hormonlarım tahlıllerım cok sukur temız tarlusal verdı kulladım 13 gun oldu hala regl olmadım yanı pazar gunu halı falan kadırdım koyu kahve leke geldı 1 tl buuyklugunde dune kadar oyle geldı bugunde bısı yok maydonoz suyu ıcy-tım yesıl cay ıcım yok gelen gıden yok benım 1. gun boyle olur sonra adetım baslardı bazı arkadalar hamıleleık olabılır dıyor varmı bu sekılde hamıle kalan

sımdıden cok teşekkür ederim ınsallah bebıslerınızı hayırlısıyla kucagınızıa alırsınız

riskin yoksa sıkıntı olmaz inş tatlım. benim konrtolum pazartesi inş güzel haberlerle gelirim:nazar:
senin çok az kalmış inşallahhh hayırlı haberlerle gel cinsiyetleri belli oluyor mu acaba sağlıklı olsunda ben fark etmez diyorum eşim çok merak ediyor

ciddimisin maydonozu biliyordum ama nane bilmiyordum

Ayy canim keske bnde soylee 1-2 gun ishal olsam da rahatladam:) hic korkma tatlim bisey olmaz ama cok sivi kaybedecegin icin bu donemde bol bol su icmelisin bode patates haslayip yemen de iyi gelir hee bi de muz:)

Hayirli ugurlu olsun cnm aramiza hosgeldin:)konu sahibinin bi mesajini alintilayip bilgilerini ona yazarsan kendiso bu aralar girmiyo sanirim ama eger girebilirse listeye ekler seni de...

Tebrik ederimm Allah saglikla kicagina almayi nasip etsin insallah:) aramiza hosgeldin:)

Canim cok cok gecmis olsun ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum ama lutfen bu donem senin ocin cok onemli tuvalet ihtiyaci disinda sakin kalkma insallah Allahin iznoyle bebgin seninle kalacaktir bize mutlaka haber ver canim

cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.az once doktor ultrason da bebege bakti cok kucuk nerdeyse görünmüyor dedi.benim hesaplamama gore sekiz haftam bitcek ama doktor alti haftalik olabilir dedi.ayy ne kadar zormus ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Walla iyiyim tatlim yani gorunurde bi problem yok ama tabi kontrolde bebisi gorene kadar endiselerim hic bitmiyo sali gunue kadar sabredicem artik:(

seninde az kalmış herşeyin yolunda olmasına sevindim benim haftaya cumartesi bende çok heyecanlıyım merakla bekliyorum

Maydonozu bende duymustum o yuzden fazla tuketmeye korkuyorum ama bitki catlarini dr uma sormustum damlanin dedigi gibi adacayini flan icme dedi digerleri icin de bitki caylarini birbiriylw karistirmak tehlikelidir diger turlusunde sorun yok mesela ihlamur kaynatip icebilirsin ama ihlamuru baska bi bitkiyle karistirma dedi bence hem
Maydonozu hem de bitki caylarini daha iyi arastirmak lazim herseyin fazlasi zarar tabiki ama kararinda yer icersek sorun olacagini sanmam

merhaba kızlar,
ben sıze bırsey sormak ıcın geldım:( ben en son 16 Ocakta hasta oldum.adetım gectıkten 10 gun sonra test yaptım betahcg 1.20 cıktı 1 hafta sonra doktoruma gıttım baktı yumurta catlamadıgı ıcın kıst olusmus dedı ve yıne test yaptı 2.26 cıktı. hormonlarım tahlıllerım cok sukur temız tarlusal verdı kulladım 13 gun oldu hala regl olmadım yanı pazar gunu halı falan kadırdım koyu kahve leke geldı 1 tl buuyklugunde dune kadar oyle geldı bugunde bısı yok maydonoz suyu ıcy-tım yesıl cay ıcım yok gelen gıden yok benım 1. gun boyle olur sonra adetım baslardı bazı arkadalar hamıleleık olabılır dıyor varmı bu sekılde hamıle kalan

sımdıden cok teşekkür ederim ınsallah bebıslerınızı hayırlısıyla kucagınızıa alırsınız

Canım sen delimisin hamileysen düşebilir maydonoz yeşilçay bebeğe zararlı bunları içme hiç birsey beklemeye çalış ve test yapabilirsin artik yaparsan çıkar muhtemelen sonuc.

maşallah kuzuna :)

hoşgeldin öyleyse :) üyesin ve aramızdasın artık

kızına kerdeş geliyor desene annesi . Hayırlı olsun . Amin

çok geçmiş olsun canm . Baol bol istirahat et hiç kalkma zorunlu ihtiyaç dışında .

Tesekkur ederim canim.bende hic kalkmamak icin elimden geleni yapiyorum.

cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.az once doktor ultrason da bebege bakti cok kucuk nerdeyse görünmüyor dedi.benim hesaplamama gore sekiz haftam bitcek ama doktor alti haftalik olabilir dedi.ayy ne kadar zormus ya

Buyur annesi buyurr uzulmee belki gec dollenmedirr o yuzden kucuktur yakalar bebis haftasini merak etme

Canım sen delimisin hamileysen düşebilir maydonoz yeşilçay bebeğe zararlı bunları içme hiç birsey beklemeye çalış ve test yapabilirsin artik yaparsan çıkar muhtemelen sonuc.

ama olsa 15 gun once cıkardı benım sol yumurtam kıst olmustu nasıl bebek olsunkı:50::53:

Evet mantikli canim cok halisin...sanirim ben ikinci gebeligimde tam 5. Haftamda igneye baslamam ragmen kalp atisi alinamadigi icin daha bi endiseli oluyorum o zaman ki doktorum gec basladik igneye demisti bende icimden salak daha ne kadar erken baslayabilirim demistim ama baslaniyomus iste 3+5 te :)

Ben de 4 te mi ne farketmiştim :) bir dönem neredeyse ilişki sonrası test arıyordum, psikolojim nasıl bozulmuşsa :)

Buyur annesi buyurr uzulmee belki gec dollenmedirr o yuzden kucuktur yakalar bebis haftasini merak etme

Umarim oyledir.keske tek sikintim o olsaydi.ama beni cok rahatlattiniz.insallah bir an once ayağa kalkarim

Back
X