2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar sanada, benimle aynı şeyi yaşayan birini görmek ne kadar güzel. İnşallah değişme çünkü dün ilk kız bebek hediyesi geldi bir arkadasımdan pembe pembe ayakkabısına kadar almış sanırım cok kaptırdım kıza kendimi şimdiden bazen diyorum ısrar etmesemiydim acaba değişme olasılığı az da olsa korkuyor işte insan imkansız diye birsey yok çünkü. Evet 11. Haftada oluşması lazımdı ama oluşmamış belki oluşur pipisi bu saatten sonra diye düşünüyorum :(

Hayırlı olsun canım, inşallah annesini yanıltmaz. Ama ben zaten kız dendiyse %90 öyle devam eder, erkekte hata payı olur diye biliyorum.
Bu arada ben o kadar merak etmiyorum cinsiyetini, benim derdim ne zaman büyüyecek de hareketlerini hissedeceğim? Biliyorsun bende ne bulantı ne birşey. Akşamları şişmesem hamile olduğumu anlayamayacağım :( o yüzden bir an önce göbiciğim büyüsün istiyorum:)

cnm benimde progesteronum düşükdü doktor ultrasonla bakıcağı zaman kanama görebiliriz falan dedi ama yoktu çok sükür benim bildiğim progesteron düşüklüğündende oluyor bu kanama ilaç vermedimi sana yada jel fitilden. bana onu crinone jel verdi doktor

progesteronun jelini de, yumuşak kapsülünü de vajinal olarak kullanıyorum zaten sabah-akşam.

Günaydınlar sanada, benimle aynı şeyi yaşayan birini görmek ne kadar güzel. İnşallah değişme çünkü dün ilk kız bebek hediyesi geldi bir arkadasımdan pembe pembe ayakkabısına kadar almış sanırım cok kaptırdım kıza kendimi şimdiden bazen diyorum ısrar etmesemiydim acaba değişme olasılığı az da olsa korkuyor işte insan imkansız diye birsey yok çünkü. Evet 11. Haftada oluşması lazımdı ama oluşmamış belki oluşur pipisi bu saatten sonra diye düşünüyorum :(

Değişmez inşAllah. Bizim arada bir konuştuğumuz bir arkadaşın ikiz bebekleri olacaktı 5-6 sene önce, doktor her ikisine kız demişti. 7. ayda her ikisi erkek olacak denildiğinde epeyce ağlamıştı annesi, "ben kızlarımı istiyorum" diye. Pembe pembe bir sürü kıyafet almış tabi hevesle. O yüzden ditekt pembe mavi değilde sarı, turuncu, yeşil renklerde tercih edilmeli alınan kıyafetler. Gerçi çok almaya gerek yok, eş dost hep kıyafet hediye getireceği için fazlasıyla oluyor birikim. Bazıları hiç giyemeden bebek büyümüş oluyor zaten.
Senin doktorun tecrübeliye benziyor, ultrason cihazı da 4 boyutlu imiş, bir olmaz bence. Tabi herşey Rabbimin takdiri.

Değişmez inşAllah. Bizim arada bir konuştuğumuz bir arkadaşın ikiz bebekleri olacaktı 5-6 sene önce, doktor her ikisine kız demişti. 7. ayda her ikisi erkek olacak denildiğinde epeyce ağlamıştı annesi, "ben kızlarımı istiyorum" diye. Pembe pembe bir sürü kıyafet almış tabi hevesle. O yüzden ditekt pembe mavi değilde sarı, turuncu, yeşil renklerde tercih edilmeli alınan kıyafetler. Gerçi çok almaya gerek yok, eş dost hep kıyafet hediye getireceği için fazlasıyla oluyor birikim. Bazıları hiç giyemeden bebek büyümüş oluyor zaten.
Senin doktorun tecrübeliye benziyor, ultrason cihazı da 4 boyutlu imiş, bir olmaz bence. Tabi herşey Rabbimin takdiri.

Evet benim doktorum iyi. Once daha cok erken falan dedi sonra ben ısrar edince farklı bir ultrasona gecti bende sormadım ne olduğunu bak burda yok pipisi dedi kıza benziyor ama değişebilir dedi eve gelince merak ettim neydi bu ultrason diye araştırdım 4 boyutluymuş fotoğrafı falanda var elimde buzdolabın üzerine koyduk farklı bir duygu bıdığımı oyle görmek. Biz onceden beyaz zıbın beyaz tişört falan almıştık soyle katikatürlü olanlardan ama işte dün arkadasım getirmiş bisürü sey kız olacak diye :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım, inşallah annesini yanıltmaz. Ama ben zaten kız dendiyse %90 öyle devam eder, erkekte hata payı olur diye biliyorum.
Bu arada ben o kadar merak etmiyorum cinsiyetini, benim derdim ne zaman büyüyecek de hareketlerini hissedeceğim? Biliyorsun bende ne bulantı ne birşey. Akşamları şişmesem hamile olduğumu anlayamayacağım :( o yüzden bir an önce göbiciğim büyüsün istiyorum:)

İnşallah yanıltmaz canım biliyorum tabi bilmezmiyim ama geliyor o zammlarda hemen :) ya tamm sağlıklı olsun falan ama hiç mi merak etmiyorsun cinsiyetini

Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun cok cok kramp arasıra bende de oluyordu ama hiç bu kadarı olmamıştı. Kanama olmadığı sürece korkma canım bol bol su içme mutlaka Allah yardımcın olsun

İnşallah yanıltmaz canım biliyorum tabi bilmezmiyim ama geliyor o zammlarda hemen :) ya tamm sağlıklı olsun falan ama hiç mi merak etmiyorsun cinsiyetini

Yok vallahi, zaten bütün aile benden hevesli. Bana fırsat kalmıyor ki düşünmeye. Kendi aralarında iddiaya bile girdiler kız mı erkek mi diye :)

merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dr randevum var ikili test vs. şimdi mi istenir bir dahaki kontrolde 14 haftalık falan olcak o zamana kalmaz demi

Yok vallahi, zaten bütün aile benden hevesli. Bana fırsat kalmıyor ki düşünmeye. Kendi aralarında iddiaya bile girdiler kız mı erkek mi diye :)

Bizimde oyle eşimin tarafı erkek istiyordu biz kız istiyorduk din öğrenir öğrenmez kayınvalidemi aradım oyle bıçağa oturtmayla tuz atmakla olmuyormuş bu işler dedim ee kızım bende kız istiyordum zaten dedi tabi tabi dedim :) bide erkeğe dönüyormuş işte rezil olduğum zaman ozaman olur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dr randevum var ikili test vs. şimdi mi istenir bir dahaki kontrolde 14 haftalık falan olcak o zamana kalmaz demi

Ben 13. Haftadayım doktor dün geç kalmışsanız dedi hemen randevu aldık salı gunü yaptırcaz 14 olmadan bakılması gerekiyor canım

Bizimde oyle eşimin tarafı erkek istiyordu biz kız istiyorduk din öğrenir öğrenmez kayınvalidemi aradım oyle bıçağa oturtmayla tuz atmakla olmuyormuş bu işler dedim ee kızım bende kız istiyordum zaten dedi tabi tabi dedim :) bide erkeğe dönüyormuş işte rezil olduğum zaman ozaman olur :)

:)) bizde de ben normalde erkek istiyordum hamile kalmadan önce. Şimdi tamamen nötr durumdayım. Eşim kız istiyor, ailesi erkek. Ama tabi sonuç ne olursa olsun çark edeceklerini ben de tahmin ediyorum
Allah gönlüne göre versin, kız çocuğun yeri başkadır, yeğenlerinden biliyorum pek tatlı pek cimcimeler

Ummunhmmd, yazdığını görünce öyle üzüldüm ki.. Ne kadar zor bir sabah. Zor bir görüntü. Allahım meleğini cennetine aldı.. Sen de güçlü ol. İnşallah en tezinden yine verir Rabbim. Allah yardımcın olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun cok cok kramp arasıra bende de oluyordu ama hiç bu kadarı olmamıştı. Kanama olmadığı sürece korkma canım bol bol su içme mutlaka Allah yardımcın olsun

Sagol agliyorum vallahi kayinvalidemde bu normal degil is cikarcak benim dusugumdede boyle oldu falan dedi cnm cok sikkin

Ben ilk sordum yok söyleyemem suan cok erken dedi. Sonra nolur dedim ya rüyalarıma giriyor artık diyince 4 boyutlu renkli ultrasonu açtı %65 kız global gözğkğyor dedi annem neden oyle söylediniz diyince gösterdi erkek olsa burada pipişi olurdu ama yok dedi sonrada belki değişebilir ama dedi geçti. Sonuc olarak erkek genital organı daha erken oluşuyor diye biliyorum erkek olsa görürdük herhalde diye belkide kendimizi avutuyoruz :)

peki canım o 4boyutlu ultrasonu daha önceden niye açmıyor. hani orda da daha iyi görünüyor sonuçta bebiş nasıl neleri var. sadece cinsiyet anlamında söylemiyorum tabi.. ya da açtı da sana mı göstermemişti acaba..

cool1983 hımm bakıyım kızıyorum sana.. :20: iyi şeyler düşün.. senin yakın en azından ben 24 ünde gideceğim..
canım inşallah güzel haberler alırız.

benim bulantılar sanki azaldı gibi. berkaandamlacım senin ne zaman azalmıştı? ya kusura bakma mutlaka daha önce söylemişsindir de unuttum işte.

bir de kızlar benim imzada bebeğin yaklaşık boyu 29 mm ağırlığı 1-3 gr oldu diyor. Aşağıda yaklaşık ağırlığı 6 gr yaklaşık boyu 23 mm diyor.. nasıl oluyor bu?

Son düzenleme:
peki canım o 4boyutlu ultrasonu daha önceden niye açmıyor. hani orda da daha iyi görünüyor sonuçta bebiş nasıl neleri var. sadece cinsiyet anlamında söylemiyorum tabi.. ya da açtı da sana mı göstermemişti acaba..

cool1983 hımm bakıyım kızıyorum sana.. :20: iyi şeyler düşün.. senin yakın en azından ben 24 ünde gideceğim..
canım inşallah güzel haberler alırız.

benim bulantılar sanki azaldı gibi. berkaandamlacım senin ne zaman azalmıştı? ya kusura bakma mutlaka daha önce söylemişsindir de unuttum işte.

Hiç bu kadar hatırlamıyorum belki de acacaktı da teessüfüm oldu acaba 4D le açması? Yada ikili test zaten yaptırcaz diye mi acmadı hiç bilmiyorum ama ben cinsiyette ısrarcı olunca açtı diye hatırlıyorum acıkcası sonra bak yok olsa burada pipi olurdu belki de ben görmüyorum %65 kız dedi

Önemli değil canım belki bende söylemedim canım hiç bilmiyorum ki :) 10. Haftada azaldı ama annem yapıyor yemekleri kendim yapmaya kalkınca yeniden bulanıyor. Ama benim sanırım az bulanıyor hiç çıkartmadım henüz ama kendim yemek yapmaya kalkarsam asla yapamam kokulara hassasiyete de devam canım hiiiiç gitmedi bu durum

Canimm cok cok uzgunum inan seni cok iyi anlayabiliyorum Allahim insallah sana en kisa zamanda saglikli bi gebelik ve evlat nasip etsin:(

Cok sağol canim, tek tesellim var oda biricik oğlum.iyiki oda var yani.insallah senin guzel haberlerini alirim.ekim annesi olamicam ama yinede sizi takip edip guzel haberlerinizi almak istiyorum.

Sagol agliyorum vallahi kayinvalidemde bu normal degil is cikarcak benim dusugumdede boyle oldu falan dedi cnm cok sikkin

Sen bakma kimseye birsey olsa hepimize olurdu.o kasılmalar gazdan falan da oluyor ki cok normalmiş zaten kasık ağrısı ve kasılmaları. Bunlar oluyor diye korkma asıl olmazsa kork canım doktorlar oyle söylüyor. Düşünsene senin rahmin küçücük ve orada bebek ve büyümeye çalışıyor büyüdükce de rahmini genişletiyor ve kasılmalar yapıyor hersey normal canım bol bol su iç en önemlisi bu cunku

Ne diyeceğimi bilemedim rabbim kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin canım
Kanaman mı vardı neden düşmüş bişey dedi mi doktor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cok sağol canim.dusukte cok kanamam vardi.beraberinde et parcalarida.kan değerimde dusuk cikti.eger dusmeseydide kurtaj yapcaklardi.nasibi yokmus.

Back
X