2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ikili testim 17 nisan da benim. nasıl yapılıyor? normal ultrason mu vajinal mı? bir de kan mı alıyorlar sadece başka bir işlem var mı?

Hayırlı olsun canım, cinsiyetini erken öğrenenlerden olacaksın demek:) Allah sağlık versin size:)

sağol cnm :34:

Yok kuzum ben en son 4martta gittim ya pazartesi noroloji kontrolum var bakayim zamanim kalirsa orda kadin doguma giderim ama ogleden sonra ise donmem lazim yoksa da 2 nisanda randevum var 13+0 olacak iki nisanda kocaman olacak insallah teyzesi

Canim bebisini gormussun hayirli olsun darisi basimiza pasan geliyormus hayirli olsun

sağol cnm evet gördüm kuzumu şükürler olsun sağlıklı idi darısıda sana cnm:34::54:

Havva ikili testi normal ultrasonla mı yaptılar? Ultrasonun özelliği neymiş? Bir de kaçıncı haftandasın? Ben neden cinsiyetini öğrenemiyorum. Bana neden söylemiyorlar:) benim başım kel mi:)))))
Benimki de kıpır kıpır. Hiç durmuyor kolları ayakları:) benimki de mi erkek acaba:) Allahım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bize :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normal utrasonla baktı cnm kan verdim idrar kültürüne baktı ben sordum ayrıntılı utrasonla ne zaman bakcaksınız diye 5. ayda bakıcam dedi ben 12+4 haftalık yani 13 haftanın içindeyizz tatlım söylemiyorlar ben ısrar ettim tahminde bulundu kesin bişey söylemedii yanii herşey kısmet rabbim gönlünüzde ne varsa onu versin işallah:16::16:

:24:

Günaydın canım ee iki doktorda erkek diyorsa erkektir bîtmiştir bencd:) ohh ikili testte yapıldı cok şükür hersey iyi cok sevindim senin ve bebişin adına fotografı cok net goremesemde baya baya büyümüş annesi maşallah yavruna :) sorma bende de var o nefes olayı bide bahar alerjisi, Alerjik astım var bende ne yapsam nefes nefese kalıyorum

günaydın cnm sağol teyzesii hımm alerji ve astım var diyosun sen benden daha zor nefes alıyosundur bende bu gün boğazım tahriş olmuş gibi ağrıyordu aynadan baktım küçük dilimin üst kısmı deri altından böyle kan birikmiş nerden çıktı şimdi buu:31::26:

Son düzenleme:
Canimm geriye donuk mesajlara baktim baktim biturlu bebisin oldugu mesaji bulamadim masallahhh onaaa Allahim nazarlardan korusunn saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi nasip etsin insallah:)

Bulantı yapmıştı ama o zaman hamile değildim

Bendede alerjik astım var ilaç kullanıyomusun

Herkese mutlu pazarlar

Alerj için ilacım vardı ama kullanmıyorum sonra astım ilacı vardı nefes darlığı olduğu için onu kullanıyordum bazen ama şuanda hiç birsey kullanmıyorum daha bitmedii bide panik atağım var arasıra kriz geliyor başlıyorum nefes alamamaya boğuluyorum sanıyorum ozaman sıkıyordum onu ama şimdi o ilac yerine poşet yöntemini kullanıyorum nfes alamamak cok zor

sağol cnm :34:

sağol cnm evet gördüm kuzumu şükürler olsun sağlıklı idi darısıda sana cnm:34::54:

normal utrasonla baktı cnm kan verdim idrar kültürüne baktı ben sordum ayrıntılı utrasonla ne zaman bakcaksınız diye 5. ayda bakıcam dedi ben 12+4 haftalık yani 13 haftanın içindeyizz tatlım söylemiyorlar ben ısrar ettim tahminde bulundu kesin bişey söylemedii yanii herşey kısmet rabbim gönlünüzde ne varsa onu versin işallah:16::16:

günaydın cnm sağol teyzesii hımm alerji ve astım var diyosun sen benden daha zor nefes alıyosundur bende bu gün boğazım tahriş olmuş gibi ağrıyordu aynadan baktım küçük dilimin üst kısmı deri altından böyle kan birikmiş nerden çıktı şimdi buu:31::26:

Benim doktorlarım söylemiyorlar:) burada en son ben öğrenirim cinsiyetini:))) hakkımızda hayırlısı olsun:)
Ya ben sol tarafıma bi türlü alışamıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.

Alerj için ilacım vardı ama kullanmıyorum sonra astım ilacı vardı nefes darlığı olduğu için onu kullanıyordum bazen ama şuanda hiç birsey kullanmıyorum daha bitmedii bide panik atağım var arasıra kriz geliyor başlıyorum nefes alamamaya boğuluyorum sanıyorum ozaman sıkıyordum onu ama şimdi o ilac yerine poşet yöntemini kullanıyorum nfes alamamak cok zor

Çok geçmiş olsun damla senin işin de zormuş. Hepimizde bi rahatsızlık var. Astım dikkat gerektiren bir rahatsızlık. Panik atak hakkında bi bilgim yok ama Allah şifa versin canım. Insanın neresi ağrırsa canı oradadır derler...

Canimm geriye donuk mesajlara baktim baktim biturlu bebisin oldugu mesaji bulamadim masallahhh onaaa Allahim nazarlardan korusunn saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi nasip etsin insallah:)

işallah cnm sağol:34::54:

Benim doktorlarım söylemiyorlar:) burada en son ben öğrenirim cinsiyetini:))) hakkımızda hayırlısı olsun:)
Ya ben sol tarafıma bi türlü alışamıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.

tatlım bende alışamadımm sabah bi uyanyorum ki kanrımın üstünü yada sağ tarafa dönüp uyumuşum ne olcak böyle bilmiyorumm hatta bazen sola döneyim diyorum karnım ağrıyor üzerine uyuduğum içnn:31:

Üstüne de yatma öyle karnının. Zaten büyüyünce yatamazsın artık:) ben üstüne yatmıyorum Ama sırt üstü veya sağıma yatıyorum. Sola yatmamız gerekiyormuş. Ne biliyim bebeğe kan akışı sola yatınca gidiyormuş. Soluma yatmak kalemi sol elime alıp yazmak gibi benim İçin çok zor :))

Alerji hapı yasak canım ve şu ara polenler çıkıcak çok zorlanıcam ben ventolin kullanıyorum seretide kullanıyodum onu bıraktım gece tıkandım ventolin sıktım sabah da tıkandım yine sıktım kullanılabiliyomuş zaten dediğin gibi 13 yaşımdan beri astımım var gitmediğim hastane kalmadı çapa süreyya paşa bakırköy malesef geçmedi 😞😞😞

işallah cnm sağol:34::54:

tatlım bende alışamadımm sabah bi uyanyorum ki kanrımın üstünü yada sağ tarafa dönüp uyumuşum ne olcak böyle bilmiyorumm hatta bazen sola döneyim diyorum karnım ağrıyor üzerine uyuduğum içnn:31:

Bende yüz üstü uyurdum hep hatta bu yüzden kaç gece uyumadım şöyle bir çözüm buldum bi tane yastığım var ona doğru veriyorum kendimi sanki yüz üstü uyuyomuş gibi oluyo 😃😃

Fotoğrafını da ekliyim:)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395570417.568132.webp

Üstüne de yatma öyle karnının. Zaten büyüyünce yatamazsın artık:) ben üstüne yatmıyorum Ama sırt üstü veya sağıma yatıyorum. Sola yatmamız gerekiyormuş. Ne biliyim bebeğe kan akışı sola yatınca gidiyormuş. Soluma yatmak kalemi sol elime alıp yazmak gibi benim İçin çok zor :))

valla eninde sonunda öyle yatcaz onu biliyorum ama şimdi nasıl alışcaz onu blmiyorumm:9:
Bende yüz üstü uyurdum hep hatta bu yüzden kaç gece uyumadım şöyle bir çözüm buldum bi tane yastığım var ona doğru veriyorum kendimi sanki yüz üstü uyuyomuş gibi oluyo ����

bende deneyim dur artık koçişin yerine yastığa sarılırımm he hee :9::1:

Son düzenleme:
Bıktım ya ne biçim dünyada yasıyoruz biz. Bu zamana kadr hayatımda sadece 3-4 kişiyi kaybettim ama 2014 e girdiğimizden beri yani benek haberini aldığımızdan beri her hafta ağlıyorum ilk once arkadasımı kaybettim sonra 2 tane komşumuzu kaybettik sonra annanem yattı hastaneye 3 hafta oyle ağladım hastaneden çıktık akrabamızı kaybettik sonra en yakın arkadaşımın babanesini kaybettik bügünde bana maddi manevi herseyimde yanımda olan Abi'm babam dediğim insanı kaybettim ne benim sucum cok kötü bir dünya gercekten bıktım artık ağlamaktan

Bıktım ya ne biçim dünyada yasıyoruz biz. Bu zamana kadr hayatımda sadece 3-4 kişiyi kaybettim ama 2014 e girdiğimizden beri yani benek haberini aldığımızdan beri her hafta ağlıyorum ilk once arkadasımı kaybettim sonra 2 tane komşumuzu kaybettik sonra annanem yattı hastaneye 3 hafta oyle ağladım hastaneden çıktık akrabamızı kaybettik sonra en yakın arkadaşımın babanesini kaybettik bügünde bana maddi manevi herseyimde yanımda olan Abi'm babam dediğim insanı kaybettim ne benim sucum cok kötü bir dünya gercekten bıktım artık ağlamaktan

canım benim başın sağolsun allah sabır versinn yapma böyle herşey kader kısmet ölümün çaresi yok kuzum üzme kendinide bebeğinide elbet bir gün zamnı geldiğinde bizde dünyaya veda edip gözlerimi kapatıp kara tokprağa gireceğizz ama birde öteki dünya varr rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış üzme kendini lütfen allahım daha büyük acıyla sınamasın işallahh önce en küçük erkek kardeşimin gözlerimin önünde kamyon çarptı param parca oldu itfaye yıkadı yolu sonra biricik dedemi kaybettim onun ardından annanemi kaybettim annem hasta babam hasta ritim bozukluğu var dakikası dakikasını tutmuyo heran ne olacaği belli deyil cnm lütfen üzme kendinii şimdi bizden daha kötü halde olan insanlar var allahım daha kötüsünü vermesin 3 gün önce okulda bir çocuk suriyeden gelen kurşunla sırtından vurulmuş küçüçük çocuk oyun oynuyormuş ama şimdi yaşam şavaşı veriyor hastahenede üzme neolursun kendini bebeğini düşünn lütfenn

canım benim başın sağolsun allah sabır versinn yapma böyle herşey kader kısmet ölümün çaresi yok kuzum üzme kendinide bebeğinide elbet bir gün zamnı geldiğinde bizde dünyaya veda edip gözlerimi kapatıp kara tokprağa gireceğizz ama birde öteki dünya varr rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış üzme kendini lütfen allahım daha büyük acıyla sınamasın işallahh önce en küçük erkek kardeşimin gözlerimin önünde kamyon çarptı param parca oldu itfaye yıkadı yolu sonra biricik dedemi kaybettim onun ardından annanemi kaybettim annem hasta babam hasta ritim bozukluğu var dakikası dakikasını tutmuyo heran ne olacaği belli deyil cnm lütfen üzme kendinii şimdi bizden daha kötü halde olan insanlar var allahım daha kötüsünü vermesin 3 gün önce okulda bir çocuk suriyeden gelen kurşunla sırtından vurulmuş küçüçük çocuk oyun oynuyormuş ama şimdi yaşam şavaşı veriyor hastahenede üzme neolursun kendini bebeğini düşünn lütfenn

Teşekkür ederim canım ama hiç bu kadar ölümü peş peşe yaşamamıştım cok ağır geldi :s

Teşekkür ederim canım ama hiç bu kadar ölümü peş peşe yaşamamıştım cok ağır geldi :s

canım benim seni çok iyi anlıyorumm neler neler yaşadım bi bilsen dedem nenem ve kardeşimi kaybettikten sonra babam kaza geçirdi abllam kanser olduğunu öğrendi diğer ablam rahminde yara olduğunu öğrendii eltim 2 çocuğunu kaybetti görümcemin eşi vefat etti amcamın eşi vefat etti arkadaşimin babasi vefat etti onun ardından diğer arkadaşımın oğlu öldü babam kalp kirizi geçirdi annem anju olduu görümcem vefat etti ondan sonra eşimin abcasının eşi vefat etti neler neler oldu devam etsem anlatmaya çalışsam bitmezz gerçek
üzme kedini cnm benimmm çok yorulmuşsun belli allahım sabır versinnn

neyse kızlar ben çıkıyorum temizliğim bu saate kaldı kalakayımda bi evi süpüreyimm byyy:10::10:

kızlar iki gündür çikolata renginde akıntım var çok korkuyorum ne yapmam lazım 4 gün önce doktora gittim hiç bi sorun yoktu herşey iiş demişti doktor çok korkuyorum yardım lütfen :(:49:

kızlar iki gündür çikolata renginde akıntım var çok korkuyorum ne yapmam lazım 4 gün önce doktora gittim hiç bi sorun yoktu herşey iiş demişti doktor çok korkuyorum yardım lütfen :(:49:

Canım yat dinlen bol bol su iç ve doktoruna ulaşmaya çalış bugun açıksa atlayıp hemen git

Malesef canım dünyanın kuralı bende ananemi kaybettim o beni çok sarstı sonra 12 yaşında yeğenimi kaybettim o en acı olanıydı rabbimden sabır dilemekten başka şansımız yok
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin canım

Back
X