2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öyle insanlarla az görüşmek daha mantıklı kafaya takmamak imkansız çünkü. Bebek 3 aya kadar depodan besleniyo deseydin bilmeden etmeden konuşuyo insanlar. Senin çocuğunu senden çok kimse düşünemez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler hem, sen az git biraz kıymet bilsinler;)

zaten erkekse çok hareketli olur diyorlardı benimki öyleydi, erkek dedi doktor. Ultrason resimlerine bakanlar bana da aynısını söylemişlerdi. Nasıl bi tipi oluyomuş erkek anasının merak ettim:9:

Ayyy yine erkekkk:52:
İkili testi de güzel çıkmışşşş maşallahhhh:nazar:
Darısı başıma inşallahhh :)))))))))
Gözün aydın canım :)
Ben de pazartesi gidicem ikili test için..

Goguslerdeki hassasiyet gitti bugun.
dun biraz uzuldum.acaba bebegim benimle midir?
Ise gitmem lazim yoksa dr a giderdim.

Ayni şey gecen hafta benim basima gelmişti.bende hamile kaldigimdan beri hic bulanti kusma yoktu.sadece göğüs hassasiyeti vardi.gecen hafta 3 _4 gün göğüs hassasiyetin kalmadi..okadar kortu hisstmistimki kendimi sanki bebeğinin varligini onunla hissediyor gibiydim..sonra kontrole gittim ama agladim aglayacaktim nerdeyse o kadar psikolojim bozuktu.sonra USG da bebisin pit pit larini görünce dünyalar benim oldu..yani sikinti yapma bebislerimiz gayet saglikli..donem donem boyle olabiliyormus...

Birdaha yaparsa dokunma dicem . Eşim benim düşüncelerime saygılıdır , destekçimdir , ama anasını hep haklı görür

burda haklı görüncek birsey yokki canım eşinde birsey derse annem senin karnına dokunsa hosuna gidermi gitmez baskalarının beni ellemesi de benim hosuma gitmiyor de cok sinir bozucu bir durum bu durum. bence sımarıklık bu ve kendini üstün gormek baska birsey değil. kayınvaliden de olsa susma kızım şimdi tepene cıkarlarsa daha indiriemezsin. benim hep aramda bir sınır var sizden asagı inmem sende sınır koymaya calıs canım yada hosuna gitmediği birsey yaptıklarında kotu kotu bak. hoslanmıyorum boyle dokunma olaylarını de sende onları sinir et

Ayni şey gecen hafta benim basima gelmişti.bende hamile kaldigimdan beri hic bulanti kusma yoktu.sadece göğüs hassasiyeti vardi.gecen hafta 3 _4 gün göğüs hassasiyetin kalmadi..okadar kortu hisstmistimki kendimi sanki bebeğinin varligini onunla hissediyor gibiydim..sonra kontrole gittim ama agladim aglayacaktim nerdeyse o kadar psikolojim bozuktu.sonra USG da bebisin pit pit larini görünce dünyalar benim oldu..yani sikinti yapma bebislerimiz gayet saglikli..donem donem boyle olabiliyormus...

aynen cnm bende de bulantı tiksinme gibi şeyler olmayınca sadece göğüslerden anlıyordum bebeğim benimle mi diye.
inşallah bende görürüm bebeğimi de ultrasonda rahatlarım.
saol cvbın için. içimi rahatlattın gerçekten.

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

Maşallahhh subanallahh tatlım cumartesi gittin dimi 3 gün büyük senin miniş benimkinden benim ki 10+6 dıydı cumartesi 4 cm boyu anası uzun babası uzun bizim sıpa kısa mı olcak kız

aynen cnm bende de bulantı tiksinme gibi şeyler olmayınca sadece göğüslerden anlıyordum bebeğim benimle mi diye.
inşallah bende görürüm bebeğimi de ultrasonda rahatlarım.
saol cvbın için. içimi rahatlattın gerçekten.

Benimde bulantım geçti gibi çok çok çok az bulanıyo kusma yok ama göğüslerim hafta sonu çok sızladı

Ayyy yine erkekkk:52:
İkili testi de güzel çıkmışşşş maşallahhhh:nazar:
Darısı başıma inşallahhh :)))))))))
Gözün aydın canım :)
Ben de pazartesi gidicem ikili test için..

sağol canım;) inşallah senin de bi oğluşun olur sağlıklı sıhhatli;) öyle istiyordun yanılmıyorsam. İnşallah pazartesi seninde güzel sonuçlarını duyarız. Cinsiyetini de söyler belki doktorun;) Başka kiminki erkekti ben kaçırmışım da.

Selam kizlar :)
gecen hafta sali gunu kontrolum vardi.Mide bulantilarm yuzunden
Hayatima devam edemeyek durumdaydim.
Doktoruma folik asitten kaynaklandigini dusundugumu soyledigimde hemen birak dedi.
Hamilelikte psikolojinin rahat olmasi gerekiyormus.
Folik asiti besinlerden temin edicem artik :)
Muayene gunu tansiyonum 4e 7 cikti.
Musaade altina aldilar ve 6 saat boyunca doktorumun
tabiriyle kokteyl seklinde 2 serum yedim :/
Cok uzuldm,cok agladim,bebegime bisey olucak diye.
Ama gecen salidan beri hic mide bulantim olmadi cok sukurr :21::21:
normal yemek yeme dongume de dondum.Umarim benim gibi
mide bulantisi cekenler bi an evvel iyilesir :49::49:

Selam kizlar :)
gecen hafta sali gunu kontrolum vardi.Mide bulantilarm yuzunden
Hayatima devam edemeyek durumdaydim.
Doktoruma folik asitten kaynaklandigini dusundugumu soyledigimde hemen birak dedi.
Hamilelikte psikolojinin rahat olmasi gerekiyormus.
Folik asiti besinlerden temin edicem artik :)
Muayene gunu tansiyonum 4e 7 cikti.
Musaade altina aldilar ve 6 saat boyunca doktorumun
tabiriyle kokteyl seklinde 2 serum yedim :/
Cok uzuldm,cok agladim,bebegime bisey olucak diye.
Ama gecen salidan beri hic mide bulantim olmadi cok sukurr :21::21:
normal yemek yeme dongume de dondum.Umarim benim gibi
mide bulantisi cekenler bi an evvel iyilesir :49::49:

Geçmiş olsun, zor günler geçirmişsin. Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin. Şimdi iyisin ama maaşallah atlatmışsın;)

maşallahhh subanallahh tatlım cumartesi gittin dimi 3 gün büyük senin miniş benimkinden benim ki 10+6 dıydı cumartesi 4 cm boyu anası uzun babası uzun bizim sıpa kısa mı olcak kız

evet canım ctesi gittim uzar o daha annesi kendilerini yeni toparlamaya başladılar. Canım ben ctesi günü 11+2 di ultrasonda 11+6 çıktı bebiş 5,10 cm dedi doktor. Sen naptın gittinmi doktora

evet canım ctesi gittim uzar o daha annesi kendilerini yeni toparlamaya başladılar. Canım ben ctesi günü 11+2 di ultrasonda 11+6 çıktı bebiş 5,10 cm dedi doktor. Sen naptın gittinmi doktora

Maşallah tatlım sen benden baya öndeymişsin bende gittim çok güzel geçti canım benim iyice bebek olmuş eşimin gözleri doldu çok duygulandık cinsiyeti belli değil dedi ben ultrasonda 10+6 çıktım gelişimi normal herşey yolunda dedi haftaya pazartesi ensesini ölçecek onun için çağırdı midem de bulanmıyo tatlım çok şükür iyiyim valla allah bozmasın canım

selam kızlar.. ne zamandır giremiyorum bende.. bulantılar uyku iş ve bir tane de çocuk olunca....:) 2. gebelik ilki gibi değilmiş daha yoğun ve hızlı geçiyor günler.... benim de perşembe randevum inşaallah iyidir kuzucuk...

maşallah tatlım sen benden baya öndeymişsin bende gittim çok güzel geçti canım benim iyice bebek olmuş eşimin gözleri doldu çok duygulandık cinsiyeti belli değil dedi ben ultrasonda 10+6 çıktım gelişimi normal herşey yolunda dedi haftaya pazartesi ensesini ölçecek onun için çağırdı midem de bulanmıyo tatlım çok şükür iyiyim valla allah bozmasın canım

amin canım benimde koku alma duyumu yok etsem sorun kalmıcak :) ayy ne güzel ya ağzı burnu gözü herşeyi belliydi bizimde ben şok oldum öyle bişiy beklemiordum çünkü çok küçük dioruz ama maşallah herşey belli oluodu bi tek cinsiyetimizi öğrenemedik :) benim yapıldı ense ölçümünde herşey çok iyi dedi doktor bi de kan verdik çarşamba çıkıcak sonucu bakalım o gün baktırırım yine doktora görür inşallah eşim çok merak edio :) çok şükür canım bebeklerimz iyiler inşallah herkesden iyi haberler alırız

amin canım benimde koku alma duyumu yok etsem sorun kalmıcak :) ayy ne güzel ya ağzı burnu gözü herşeyi belliydi bizimde ben şok oldum öyle bişiy beklemiordum çünkü çok küçük dioruz ama maşallah herşey belli oluodu bi tek cinsiyetimizi öğrenemedik :) benim yapıldı ense ölçümünde herşey çok iyi dedi doktor bi de kan verdik çarşamba çıkıcak sonucu bakalım o gün baktırırım yine doktora görür inşallah eşim çok merak edio :) çok şükür canım bebeklerimz iyiler inşallah herkesden iyi haberler alırız

O bende de var eşimle sarılarak uyurdum yüzü yüzüme bakmadan uyuyamazdım şimdi nefesi bana fena geliyo dişlerini fırçalatıyom naneli şeker yok olmuyo 😃😃 bizde cinsiyetini öğrenemedik canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallahhh iyi olsunlarda herşeye razıyız canım sen benden önce gidecen ben haftaya pazartesi gidicem

kızlar selam hepinize..benim mide bulantılarım geçeceğine artmaya başladı..canım yemek yemek istemiyor..daha önceden çok sevdiğim tavuğu hiç yiyemiyorum..et i zorla biraz yiyebiliyorum :( olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da ben çekmeye hazırım

o bende de var eşimle sarılarak uyurdum yüzü yüzüme bakmadan uyuyamazdım şimdi nefesi bana fena geliyo dişlerini fırçalatıyom naneli şeker yok olmuyo ���� bizde cinsiyetini öğrenemedik canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallahhh iyi olsunlarda herşeye razıyız canım sen benden önce gidecen ben haftaya pazartesi gidicem

sen ne hissediyorsun canım cinsiyetini

Son düzenleme:
Back
X