2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
o bende de var eşimle sarılarak uyurdum yüzü yüzüme bakmadan uyuyamazdım şimdi nefesi bana fena geliyo dişlerini fırçalatıyom naneli şeker yok olmuyo 😃😃 bizde cinsiyetini öğrenemedik canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallahhh iyi olsunlarda herşeye razıyız canım sen benden önce gidecen ben haftaya pazartesi gidicem

senden önce gidicem ama bakalım cinsiyetini öğrenebilcekmiyim... Inşallah öğreniriz canım ya beni de merak aldı kız erkek farketmez ama ne olduğunu merak ediorum :9:

senden önce gidicem ama bakalım cinsiyetini öğrenebilcekmiyim... Inşallah öğreniriz canım ya beni de merak aldı kız erkek farketmez ama ne olduğunu merak ediorum :9:

Canım şöyle söyliyim bende senin gibi sağlıklı olsunda hiç fark etmez diyorum merak bile etmiyorum gibi eşim biraz meraklı o kız hissediyo ben erkek bakalım kim doğru bilcek bide rüyamda ne alsam bebişe hep mavi alıyorum rüya işte bilmiyorum ki sen ne hissediyon

canım şöyle söyliyim bende senin gibi sağlıklı olsunda hiç fark etmez diyorum merak bile etmiyorum gibi eşim biraz meraklı o kız hissediyo ben erkek bakalım kim doğru bilcek bide rüyamda ne alsam bebişe hep mavi alıyorum rüya işte bilmiyorum ki sen ne hissediyon

eşim kız dio bende erkek ama inata bindi de erkek diorum. Hep kızım kızım dıo diorumki ya erkekse napcan sevmicenmi diorum o nasıl laf dedi kız erkek farketmez ama içime kız doğdu dio kızda olsa erkekde olsa canımın içi hiç bir fark olmaz dio bakıcaz bakalım kimin dediği olucak :) benimde içimden kız geçti ama eşim kız kız die tutturunca bende erkek diorum :)

eşim kız dio bende erkek ama inata bindi de erkek diorum. Hep kızım kızım dıo diorumki ya erkekse napcan sevmicenmi diorum o nasıl laf dedi kız erkek farketmez ama içime kız doğdu dio kızda olsa erkekde olsa canımın içi hiç bir fark olmaz dio bakıcaz bakalım kimin dediği olucak :) benimde içimden kız geçti ama eşim kız kız die tutturunca bende erkek diorum :)

Bakalım kim bilecek napıyo eşin karnını sevmeye başladı mı

bakalım kim bilecek napıyo eşin karnını sevmeye başladı mı

canım sevme aşamasını geçti :) kulağını karnıma koyuyo kızımı dinlicem ben dio karnım guruldadığındanmı bilemem ama oooo kazı çalışması var burda dedi. Dedim hayatım delimisin duyulurmu sesi daha şimdiden. Duyurur o babasına sesini dioo :) her gün yatmadan öpüo uyanınca işe giderken işten gelince öpüo bebeğimizi :) çok heycanlı şaşkınım benim yaa :52::52::52: Senin eşin napıoo yakında çocuğu ordan çıkarmasından korkuorum :))))

canım sevme aşamasını geçti :) kulağını karnıma koyuyo kızımı dinlicem ben dio karnım guruldadığındanmı bilemem ama oooo kazı çalışması var burda dedi. Dedim hayatım delimisin duyulurmu sesi daha şimdiden. Duyurur o babasına sesini dioo :) her gün yatmadan öpüo uyanınca işe giderken işten gelince öpüo bebeğimizi :) çok heycanlı şaşkınım benim yaa :52::52::52: Senin eşin napıoo yakında çocuğu ordan çıkarmasından korkuorum :))))

Benimki elini koyuyo karnımı ovuyo napıyosun sen öyle diyorum sıkışmasın çocuk diyo benim ki de çok heyecanlı çok telaşlı aşkım benim ultrasonun içine girecek

sağol canım;) inşallah senin de bi oğluşun olur sağlıklı sıhhatli;) öyle istiyordun yanılmıyorsam. İnşallah pazartesi seninde güzel sonuçlarını duyarız. Cinsiyetini de söyler belki doktorun;) Başka kiminki erkekti ben kaçırmışım da.

Havvanın bebişiydi sanırım. Ben de herkesi karıştırıyorum artık :)))) Ana sayfadaki çizelgeye cinsiyetler yazılmaya başlansa artık..

Benimki elini koyuyo karnımı ovuyo napıyosun sen öyle diyorum sıkışmasın çocuk diyo benim ki de çok heyecanlı çok telaşlı aşkım benim ultrasonun içine girecek

:))) ayyy yaa inş hayırlısıyla bebişlerimiz babalarına annelerine kavuşurlar inşallah ama eşimi öyle görünce daha da bi seviyorum onu allahıma şükürler ediyorum. seninle heycanlanıo meraklanıo bundan daha güzel bişiy varmı?

Anladım canım ee cok kücük ozaman eviniz nekadar kira alıyorsunuz ki ordan çıkartmayın bosverin iki üç kuruşta olsa kar elde edersiniz dicektim ama yani tek odayla nereye kadar bence de çıkartmaya çalışın o adamı. Çıkmıyorsa polis falan çağırın bilmiyorum ki ne yapılıyor bu durumda.

evet canim...bebisin bir odasi olsun istiyorum, hep bizimle kalamaz...esyalari falanda olacak insallah o yüzden bir oda lazim yani..birde kiraci cok pis yaaa...hic temizlik yapmaz, kapisini actigi an bizim eve geliyor koku...

aynen öyle canım.
daha fazla uzatmaya gerek yok. 3ay idare edecek misiniz dedim. o da hayır dedi. o zaman dedim en kısa zamanda ayrılıyım ben. riskli zaten dedim. tamam dedi.
burdakiler çalış sonra çık diyorlar ama hamileyken kendiliğimden çıkıyım diye yapmadığını bırakmayabilirler. hamile olmadan önce bazen dalga geçtiklerini düşünüyordum. ama iş düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri böyle.

hiç umurlarında olmadı.

ya ben sasiriyorum böyle durumlara...bende cuma günü söyledim canim patronuma...patronumun gözleri firtladi taaaa o kadar yani...onca zaman calis, ondan sonra hamile kalinca böyle olsun...iste hayat..patron her zaman patrondur...sanirim bana gicik oluyor suan, hamilelik iznine ve bebek iznine cikacam diye.
evet haklisin, yapadiklarinida birakmaya bilirler, ve seni eze bilirler...bende öyle bir durum olursa yani ezmeye calisirlarsa, rapor almayi düsünyüorum... zaten izin günlerimde fazlasiyla var, gecen sene hic izin almamistim....

Bugun bebeği gördüm diyemidir nedir midem bulanmıyo çok iyiyim eşimle pikniğe gittik güneş temiz hava çok iyi geldi

Canım sadece ense kalınlığına bakılcak ikili test yaptırmıyorum

O bile beni strese sokuyo inşallah herşey yolundadır

Kendim içinde almam lazım bebiş içinde bi zıbın düşündüm

Canım tam 11 haftalık 12. Haftaya gidiyorum canım teşekkür ederin tatlım bu arada

Yusramm inşallahh tatlım sen yeni gittin dimi ben 1 ay olcaktı nerdeyse
Yawrularımız iyi olsunda başka bişey istememm

aldinmi birseyler canim? aldiysan resim yollasana, cok tatli oluyorlar yaa :)

:))) ayyy yaa inş hayırlısıyla bebişlerimiz babalarına annelerine kavuşurlar inşallah ama eşimi öyle görünce daha da bi seviyorum onu allahıma şükürler ediyorum. seninle heycanlanıo meraklanıo bundan daha güzel bişiy varmı?

benim esimde cok heycanli....bana is yaptirmiyor, karnimi ovaliyor...vee simdiden erkek diyor, bende nerden biliyorsun diyorum, annem gil kiz diyor....
ultrasona girince esim bayilacak saniyorum, gözleri doluyor.
allaha sükürler olsun diyorum

benim esimde cok heycanli....bana is yaptirmiyor, karnimi ovaliyor...vee simdiden erkek diyor, bende nerden biliyorsun diyorum, annem gil kiz diyor....
ultrasona girince esim bayilacak saniyorum, gözleri doluyor.
allaha sükürler olsun diyorum

seninki erkek diyormuş bizimkide kız diyo napıcaz ayol bunları biz :52: kızlar böyle eşlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence :16::16::16::16::16::16::16::16:

seninki erkek diyormuş bizimkide kız diyo napıcaz ayol bunları biz :52: kızlar böyle eşlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence :16::16::16::16::16::16::16::16:

evet yaa napcaz bunlarla..gecende agzindan kacirdi herhalde, prenseslerim ne yapior diyor...bende dedim sen prenseslerimi dedin....:1:
annem gilin icinden kiz geciyor, bakalim kim bilecek...
benim icimden birsey gecmiyor, yani bir yandan erkek diyor esim annem bir yandan kiz diyor...
:27::27::27:

evet yaa napcaz bunlarla..gecende agzindan kacirdi herhalde, prenseslerim ne yapior diyor...bende dedim sen prenseslerimi dedin....:1:
annem gilin icinden kiz geciyor, bakalim kim bilecek...
benim icimden birsey gecmiyor, yani bir yandan erkek diyor esim annem bir yandan kiz diyor...
:27::27::27:

hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşmamızı nasip etsin başkada bişiy istemiyorum :) ama illa bi cinsiyet var içimizde kız yada erkek. bende kız diorum ama eşim kız kız die tutturunca bende erkek diorum ona inat :9:

hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez rabbim sağlıklı bi şekilde kavuşmamızı nasip etsin başkada bişiy istemiyorum :) ama illa bi cinsiyet var içimizde kız yada erkek. bende kız diorum ama eşim kız kız die tutturunca bende erkek diorum ona inat :9:

evet hayirlisi canim...cok bekledik bizde, artik bebisimizi kucagimiza almayi istiyoruz...eli aga düzgün saglikli salih evlatlar versin allahim cümlemize.
benim icimden birsey gecmiyor, kizimda oglumda olsa fark etmez... ama daha inanamiyorum biliyormusun...daha hala saskinim..
neden diceksin, ben bir kere hamile kalmistim ama bos gebelik gecirdim, ondan cok korktum, ve hala inanamiyorum...böyle ultrasonda görünce bebisi o zaman inaniyorum ama biraz zaman gecince o zaman inanansim gelmiyor, korkuyorum yani birsey olacak diye.

herkez biliyormu ailende?
ben cuma günü söyledim patronuma ondan sonra annem gile artik diye bilirsiniz dedim, ilk basta tek annem gilin haberi vardi, yine bos gebelik olacak yada baska birsey olur diye demedim...cünkü patronumun tanidiklarida cok onlardan duymasin diye, kimselere söylemedim

evet hayirlisi canim...cok bekledik bizde, artik bebisimizi kucagimiza almayi istiyoruz...eli aga düzgün saglikli salih evlatlar versin allahim cümlemize.
benim icimden birsey gecmiyor, kizimda oglumda olsa fark etmez... ama daha inanamiyorum biliyormusun...daha hala saskinim..
neden diceksin, ben bir kere hamile kalmistim ama bos gebelik gecirdim, ondan cok korktum, ve hala inanamiyorum...böyle ultrasonda görünce bebisi o zaman inaniyorum ama biraz zaman gecince o zaman inanansim gelmiyor, korkuyorum yani birsey olacak diye.

herkez biliyormu ailende?
ben cuma günü söyledim patronuma ondan sonra annem gile artik diye bilirsiniz dedim, ilk basta tek annem gilin haberi vardi, yine bos gebelik olacak yada baska birsey olur diye demedim...cünkü patronumun tanidiklarida cok onlardan duymasin diye, kimselere söylemedim

anladım canım biz ilk başlarda ailelerimize de söylemeyelim kalp atışına kadar bekleyelim dedik bekleyemedik söyledik yinede tutamadık ağzımıza :) bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım bebek tutunamamıştı o zamn çok üzülmüşlerdi ondan biraz zaman geçsin dedik ama söyledik hemen bende inanamıyordum ta ki ctesi gününe kadar ikili tarama testim vardı ultrasonla baktılar bebiş bi hareketliydi şok oldum öyle bişiy beklemiodum ve ilk kez böyle bişiy gördüm çok mutlu oldum o zaman. ağzı burnu belli oluyodu parmağı ağzındaydı çok farklı bişiydi. sende görürsen hareket ettiğini o zaman anlarsın ve kötü düşüncelerin kalmıo hiç hep pozitif düşünüosun. herkese ilan ettik biz patronumada söyledim çok sevindi o da...

anladım canım biz ilk başlarda ailelerimize de söylemeyelim kalp atışına kadar bekleyelim dedik bekleyemedik söyledik yinede tutamadık ağzımıza :) bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım bebek tutunamamıştı o zamn çok üzülmüşlerdi ondan biraz zaman geçsin dedik ama söyledik hemen bende inanamıyordum ta ki ctesi gününe kadar ikili tarama testim vardı ultrasonla baktılar bebiş bi hareketliydi şok oldum öyle bişiy beklemiodum ve ilk kez böyle bişiy gördüm çok mutlu oldum o zaman. ağzı burnu belli oluyodu parmağı ağzındaydı çok farklı bişiydi. sende görürsen hareket ettiğini o zaman anlarsın ve kötü düşüncelerin kalmıo hiç hep pozitif düşünüosun. herkese ilan ettik biz patronumada söyledim çok sevindi o da...

bende cuma günü söyledim patronuma (alman patronum) gözleri firlicakti wallahi, sevinmedi, sevinir gibi de yapmadi hic, ben hamileyim dedim öylemi dedi, tek lafi buydu...moreli bozuk bugünde, sanirim istemiyor annelik iznine agrilmami. ama benim yasimda olmus artik 27...bebis oldugunda 28 olacam insallah, zaten 1,5 senedir bebisimiz olmadi, birde onun icin bu isi uzatamazdim...zaten tedavi görüyorduk canim.

bende söylemicektim annem gile..ama duramadim cünkü onlar cok dua ediyorlardi, ve beni teseli ediyorlardi, asilama oldum ama tutmamisti. tam ümidi kestim bebisim geldi, cok sükür..allahim kimseyi evlatsizlikla sinamasin, cok zor yani..1,5 senedir neler yasadik, birde bos gebelik olunca insan yikiliyor, annem gilde cok üzülmüstü, (o zamanda kimselere duyurmadik)...simdi 10 haftalik oldu patronuma söyledim...sonrada baskalarina

bende gördüm gecen cuma günü nasilda harekteliydi masallah...hata döndü bile yani tam doktor bakiyordu, o sirada dönmüs....ve tirnaklarina kadar doktorumuz bize bebisimizi gösterti, cok güzel bir duyguydu, allahim herkeze yasatsin insallah....

Kızlar merhaba;
Kendinize kıyafet almaya başladınız mı? Ben artık hiç bir pantolon etek içine giremiyorum. Kilotlu çoraplarım dahi olmuyor. Nerelerden aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?

Sent from my iPad using Tapatalk

Merhabalar... Bizde Cuma günü doktora gittik. Bebişimiz pek hareketliydi maşallah. Doktorumuz biz sormadan erkek büyük ihtimalle dedi. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Aynı gün 2li testte yapıldı. Bugün sonuçlarımız çıktı sorun yok çok şükür :nazar:

Kızlar merhaba;
Kendinize kıyafet almaya başladınız mı? Ben artık hiç bir pantolon etek içine giremiyorum. Kilotlu çoraplarım dahi olmuyor. Nerelerden aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?

Sent from my iPad using Tapatalk

canim ben birsey almadim daha...iki tane pantolonum var (lastikli) onlar oluyor...esim benden daha heycanli alalim diyor artik ama bende nerden alacami bilmyiorum, burda fazla magza yok...TR de daha güzel seyler var bence...

sen nerden almayi düsünyorsun

Back
X