2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar... Bizde Cuma günü doktora gittik. Bebişimiz pek hareketliydi maşallah. Doktorumuz biz sormadan erkek büyük ihtimalle dedi. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Aynı gün 2li testte yapıldı. Bugün sonuçlarımız çıktı sorun yok çok şükür :nazar:

hayirli olsun canim...ooo ne güzel siz sormadan söylemis doktor...
ben esime diyorum ben ögrenmek istemiyorum....esimde hayir ben bileyim sana söylemem diyor....
iyi wallahi cok sevindim sükürler olsun, ben yaptirmicam ikili test ..karar verdim...

bende cuma günü gittim doktora, benim bebisde masallah cok hareketliydi böyle olacani hic tahmin etmemistim

Havvanın bebişiydi sanırım. Ben de herkesi karıştırıyorum artık :)))) Ana sayfadaki çizelgeye cinsiyetler yazılmaya başlansa artık..
Anladım canım ben kaçırmışım, demek bi oğlumuz daha varmış:34: Evet bence de yazılmalı bilen bi arkadaş varsa bi el atsa şu çizelge işine;)

bende cuma günü söyledim patronuma (alman patronum) gözleri firlicakti wallahi, sevinmedi, sevinir gibi de yapmadi hic, ben hamileyim dedim öylemi dedi, tek lafi buydu...moreli bozuk bugünde, sanirim istemiyor annelik iznine agrilmami. ama benim yasimda olmus artik 27...bebis oldugunda 28 olacam insallah, zaten 1,5 senedir bebisimiz olmadi, birde onun icin bu isi uzatamazdim...zaten tedavi görüyorduk canim.

bende söylemicektim annem gile..ama duramadim cünkü onlar cok dua ediyorlardi, ve beni teseli ediyorlardi, asilama oldum ama tutmamisti. tam ümidi kestim bebisim geldi, cok sükür..allahim kimseyi evlatsizlikla sinamasin, cok zor yani..1,5 senedir neler yasadik, birde bos gebelik olunca insan yikiliyor, annem gilde cok üzülmüstü, (o zamanda kimselere duyurmadik)...simdi 10 haftalik oldu patronuma söyledim...sonrada baskalarina

bende gördüm gecen cuma günü nasilda harekteliydi masallah...hata döndü bile yani tam doktor bakiyordu, o sirada dönmüs....ve tirnaklarina kadar doktorumuz bize bebisimizi gösterti, cok güzel bir duyguydu, allahim herkeze yasatsin insallah....
Seni çok iyi anlıyorum canım, bizde çok bekledik,aşılama oldum olmadı,normal bi gebelik yaşadım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bi mucize yine tedavisiz hamile kaldım. Rabbim bunları bize bağışlasın inşallah, mucizelerimiz bu bebekler bizim;)

Merhabalar... Bizde Cuma günü doktora gittik. Bebişimiz pek hareketliydi maşallah. Doktorumuz biz sormadan erkek büyük ihtimalle dedi. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Aynı gün 2li testte yapıldı. Bugün sonuçlarımız çıktı sorun yok çok şükür :nazar:

Gözün aydın canım. Rabbim gönlüne göre versin. Testin iyi çıkmasına çok sevindim. Benim dr 16 dan söyleyemeyiz dedi. Bakalım 3 hafta sonra belki be li olur bizimkiler.

canim ben birsey almadim daha...iki tane pantolonum var (lastikli) onlar oluyor...esim benden daha heycanli alalim diyor artik ama bende nerden alacami bilmyiorum, burda fazla magza yok...TR de daha güzel seyler var bence...

sen nerden almayi düsünyorsun

Bilmiyorum ki canım haftaya magazları gezicem. Markalı bi şeyler almayı düşünmüyorum. Aslında şöyle düşünüyorum. Önümüz yaz. Rotdan genişleyen elbiseler var ya onlardan almayı düşünüyorum. Hem şık suruyor hem de sonra da giyilebilir. İnşallah bulabilirim.

Seni çok iyi anlıyorum canım, bizde çok bekledik,aşılama oldum olmadı,normal bi gebelik yaşadım kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra bi mucize yine tedavisiz hamile kaldım. Rabbim bunları bize bağışlasın inşallah, mucizelerimiz bu bebekler bizim;)

aynen canim yaa...tsk ederim anladigin icin beni...
cok korkuyoruz esimde bende, birsey olacak diye...cünkü bu bebisi cok zor bulduk...
1,5 Senedir tedavi gördükten sonra, asilamada olduktan sonra, o kadar igneler vurulduktan sonra bebisimiz geldi, cok sükür…sok olmustum gercekten

bende cuma günü söyledim patronuma (alman patronum) gözleri firlicakti wallahi, sevinmedi, sevinir gibi de yapmadi hic, ben hamileyim dedim öylemi dedi, tek lafi buydu...moreli bozuk bugünde, sanirim istemiyor annelik iznine agrilmami. Ama benim yasimda olmus artik 27...bebis oldugunda 28 olacam insallah, zaten 1,5 senedir bebisimiz olmadi, birde onun icin bu isi uzatamazdim...zaten tedavi görüyorduk canim.

Bende söylemicektim annem gile..ama duramadim cünkü onlar cok dua ediyorlardi, ve beni teseli ediyorlardi, asilama oldum ama tutmamisti. Tam ümidi kestim bebisim geldi, cok sükür..allahim kimseyi evlatsizlikla sinamasin, cok zor yani..1,5 senedir neler yasadik, birde bos gebelik olunca insan yikiliyor, annem gilde cok üzülmüstü, (o zamanda kimselere duyurmadik)...simdi 10 haftalik oldu patronuma söyledim...sonrada baskalarina

bende gördüm gecen cuma günü nasilda harekteliydi masallah...hata döndü bile yani tam doktor bakiyordu, o sirada dönmüs....ve tirnaklarina kadar doktorumuz bize bebisimizi gösterti, cok güzel bir duyguydu, allahim herkeze yasatsin insallah....

sen patronunu düşünürsen ooooo çocuga hasret kalırdın allahtan bizimki tepkisz kalmadı canın ne isterse söyle alalım dio ama çok uğraştırma bizi dio :) amin canım herkes yaşasın çok güzel ve özel bi duygu. Hiç bir mutlulukla eş tutamam bu mutluluğumu. Hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim canım ben hep dua ettim şükrettim halime. Zamanı var diodum hep kendime ama aşırı üzülüyordum. Düşen bebeğimin doğacağı gün yani 26 ocakta öğrendim hamile kaldığımı ve hiç beklemiyorduk. Ama çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadarda böyle gideriz canım

Geçmiş olsun, zor günler geçirmişsin. Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin. Şimdi iyisin ama maaşallah atlatmışsın;)

Evet zor bi hamilelik yasiyorum :43: ama oyle ya da boyle atlaticaz bi sekilde ;)
Birde her bulantida ilac kullanmak istemedigimden dogal yontemlerle bi sekilde
kesmek istiyorum bu bulantilari :3:
inshallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz :16: :16:

Evet zor bi hamilelik yasiyorum :43: ama oyle ya da boyle atlaticaz bi sekilde ;)
inshallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz :16: :16:

doğal olarak tuzlu sarı leblebi ve ayva tavsiye ederim.
bende bayağı işe yaramıştı.

Arkadaslar hic dogum ucretlerini arastiran oldumu normal dogum epidural normal dogum sezeryan epidural sezeryan ne cok secenek var ve fiyatlari nasil acaba

aynen canim yaa...tsk ederim anladigin icin beni...
cok korkuyoruz esimde bende, birsey olacak diye...cünkü bu bebisi cok zor bulduk...
1,5 Senedir tedavi gördükten sonra, asilamada olduktan sonra, o kadar igneler vurulduktan sonra bebisimiz geldi, cok sükür…sok olmustum gercekten
Aynen bizde bu duyguları yaşıyoruz canım, inşallah bişey olmayacak kucağımıza alacağız. Bize el sallamaya başladı bile oğlumuz:)

Bulantısı bile güzel bebeğimizin hamd olsun. :16:Tabi doğal yollardan halletmeye uğraş, sarı leblebide işe yarıyor, bi de mideni boş bırakma;)

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder. Bende bu çarşamba 2 li test yaptırmaya gideceğim bu testte kan alıp bir de ultrasonlamı bakıyorlar sadece başka herhangi bir tetkik yapılıyor mu?

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder. Bende bu çarşamba 2 li test yaptırmaya gideceğim bu testte kan alıp bir de ultrasonlamı bakıyorlar sadece başka herhangi bir tetkik yapılıyor mu?

Amin. Allah cümlemizin bebişlerini kucağına almayı kısmet etsin inşallah. Doktorum ultrasonla baktı bebeğimize sonrada kan tahlili verdim. Başka bişey yok. Biz cuma günü verdik bugün çıktı sonuçlar.

Gözün aydın canım. Rabbim gönlüne göre versin. Testin iyi çıkmasına çok sevindim. Benim dr 16 dan söyleyemeyiz dedi. Bakalım 3 hafta sonra belki be li olur bizimkiler.

Bilmiyorum ki canım haftaya magazları gezicem. Markalı bi şeyler almayı düşünmüyorum. Aslında şöyle düşünüyorum. Önümüz yaz. Rotdan genişleyen elbiseler var ya onlardan almayı düşünüyorum. Hem şık suruyor hem de sonra da giyilebilir. İnşallah bulabilirim.

insallah istedigini bulursun canim...
bilmiyorum ama tanidiklarim (hamile olanlar) diyorlarki, aman aman hayirlisiyla eski esyalarima gire bilsem bu esyalardan cok biktim diyorlar...sende dedin ya sonrada giyinmeyi düsünyüorum diye ...hemen onlarin dedigi geldi aklima :)
bende bilmiyorum, nerden bula bilecegimi wallahi...fazla almak istemiyorum.....

sen patronunu düşünürsen ooooo çocuga hasret kalırdın allahtan bizimki tepkisz kalmadı canın ne isterse söyle alalım dio ama çok uğraştırma bizi dio :) amin canım herkes yaşasın çok güzel ve özel bi duygu. Hiç bir mutlulukla eş tutamam bu mutluluğumu. Hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim canım ben hep dua ettim şükrettim halime. Zamanı var diodum hep kendime ama aşırı üzülüyordum. Düşen bebeğimin doğacağı gün yani 26 ocakta öğrendim hamile kaldığımı ve hiç beklemiyorduk. Ama çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah sonuna kadarda böyle gideriz canım

wallahi benim patronum diyorum ya hic sestenmedi gözleri firtilcakti adamin, sok oldu, kalp krizi gecirecek sandim...napim benimde hakim hamile kalmak onu beklersem oooo dahah 50 yasinda hamile kalamam...
ben bir an umudumu kayip etmistim canim, asilamadan sonra olmayinca, hayirlisini diliyordum ve bol bol dua ediyordum...
ama herseyde vardir bir hayir diyordum...birde cevremden böyle tepkiler geliyordu, hadi artik zamani, ne zaman cocuk olacak...fazla bekletme falan filan...sanki benim elimde yani (kimselerde bilmiyordu tedavi gördügümüzü...esimi rencide etmek istemedim)

Aynen bizde bu duyguları yaşıyoruz canım, inşallah bişey olmayacak kucağımıza alacağız. Bize el sallamaya başladı bile oğlumuz:)

insallah canim insallah, eli aga düzgn saglikli olsun baska birsey istemem...
bizimkiside arkasini döndü bize :)
cirpindi ve esim diyorki, bana el saladi seni görünce arkasini döndü diyor :52:

Slm gebecikler 😊😊 nasılsınız minnoşlar iyidir inş test sonucu iyi çknlr gözünüz aydın bgn kasığım ağrıyor bnmde oğlum düştü kafası şişti morardi çok korktum ne olduysa ondan sonra oldu korknca ağrım oluştu allhm sen evlatlarımızı koru 😢😢

hayirli olsun canim...ooo ne güzel siz sormadan söylemis doktor...
ben esime diyorum ben ögrenmek istemiyorum....esimde hayir ben bileyim sana söylemem diyor....
iyi wallahi cok sevindim sükürler olsun, ben yaptirmicam ikili test ..karar verdim...

bende cuma günü gittim doktora, benim bebisde masallah cok hareketliydi böyle olacani hic tahmin etmemistim

Bende söyleyebileceğini tahmin etmemiştim açıkçası. Çünkü doktorum için emin olmadan söylemez diyorlardı. bende daha erken söylemez diye düşünmüştüm. İkili testte bence önemli olan ultrason görüntüsü çünkü iç organlarını bile tarif etti neredeyse bize. Her yerini ayrıntılarıyla inceledi. Önemli olan da bu diye düşünüyorum.

İnşallah. Eşim ve benim için cinsiyeti çok önemli değil açıkçası sağlıklı olsun da. Sadece alacağımız giysilerin rengi belli oldu o kadar...
Allah sizlerinde gönlüne göre nasip etsin inşallah.

inşallah senin de iyi haberlerini duyucaz cnm hepbirlikte.
rabbim hepimizi ve minnaklarımızı korusun.:nazar::emir_bebek:
İnşallahhh tatlım cümlemizin
Slm gebecikler 😊😊 nasılsınız minnoşlar iyidir inş test sonucu iyi çknlr gözünüz aydın bgn kasığım ağrıyor bnmde oğlum düştü kafası şişti morardi çok korktum ne olduysa ondan sonra oldu korknca ağrım oluştu allhm sen evlatlarımızı koru 😢😢

Geçmiş olsun karnında ki bebişleride korusun

Kızlar bu reflü beni öldürcekk

Back
X