2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.

ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....

slm canim...
bana gecen gittigimde doktorum demistiki..daha bebisler asagidaymis, kese ve bebek ilerleyen günlerde yukari dogru cikar dedi...ve yerlesir dedi.....

Canim aslinda bebegin gelisiminden anlasilir diyorlar ama yanipma payi oldugu icin cogu soylemiyor. Cocuk dr bir arkadasim var 16 dan once gorerek cinsiyet soylemesi imkansiz diyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hadi ya, neyse 1 ay daha bekleriz napalım:) sağlıklı sıhhatli doğar bebeklerimiz inşallah.

günaydın hamişler ve melekleri nasılsınız bugün iyimisiniz. ben çok yorgunum sanki hiç uyumamış gibiyim zor geldm işe bi yolunu bulsamda gitsem eve :(
Günaydın canım benim belim tutulmuş off yürüyemiyorum bile 😞😞
Perşembe gidiyoruz canım :) 2 gün kaldı hemde 15. haftaya giriyoruz o gün ;)
Az kalmışş gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel canım
slm cici anneler.

bugün nasilsiniz bakalim

Günaydın canım biz önemli değil bebişler iyi olsunda 😃😃😃

Kızlar dün doktora gittik çok şükür ikili testi yaptırdık ultrasyona göre de iyi çıktı Rabbim e çok şükür. Bebişim dün 12+1 di fakat ultrasyonda ilk defa 12+6 göründü :nazar: :nazar: :nazar: yavruşum benim ne hareketler yaptı yine anne babasına :9: bir ara belini bile kaldırdı maşallah doktorda onayladı haraketli olduğunu . Kameraya aldık bakıyoruz arada, cinsiyetini hala söylemedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi . en son gitmemde 60 kiloydum dün 61 .800 gr çıktı . Fakat doktor beni zayıf buldu içerde eşime söyledi zayıflamış dedi acaba önceki kilomu hatırlamadı mı ? daha mı çok almalıydım acaba?

maşallah canım allah nazarlardan korusun bebişinide seni de :) inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım çok sevindim iyi olmasına. doktor unutmuştur kilonu benimkide her gittiğimde boy kilo yazıo bişiy demio :) kiloyu anlıorumda o bayu her seferinde nie soruo ona anlam veremiorum :1:

Hadi ya, neyse 1 ay daha bekleriz napalım:) sağlıklı sıhhatli doğar bebeklerimiz inşallah.

Haklisin. Benim teyzem amerikada su anda bebislere bi seyler bakiyomus aradi biri nurlaka kiz olmali harika seyler var diyor. Esime dedim ki alsam acile gidiyoruz belki bisi soyler dr. :):):)Onlar oyle soyledikce bekleyemiyorum ben de sabirsizlaniyorum. Normalde hic aklima gelmiyor Saglikli olmalarini istemekten baska

al bendende o kadar, bende calismak istemiyorum, artik biktim evde oturmak istiyorum artik...tamam maddi durumumuz iyi olmicak ama yinede cok bunaldim calismaktan

aynen öyle canım ama bebeğimize iyi bi gelicek hazırlamak için çalışmak zorundayız.

Günaydın canım benim belim tutulmuş off yürüyemiyorum bile 😞😞

Az kalmışş gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel canım

Günaydın canım biz önemli değil bebişler iyi olsunda 😃😃😃

evet canim, önemli olan bebislerimiz onlar yeterki iyi olsun

maşallah canım allah nazarlardan korusun bebişinide seni de :) inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım çok sevindim iyi olmasına. doktor unutmuştur kilonu benimkide her gittiğimde boy kilo yazıo bişiy demio :) kiloyu anlıorumda o bayu her seferinde nie soruo ona anlam veremiorum :1:

sen bilmiyormusun canim ???
her dogumda/Hamilelikte kücülüyorsun...doktorunda ondan yaziordur.
10 cocuk doguranlarda cok sasiriyorum ben :9:

Haklisin. Benim teyzem amerikada su anda bebislere bi seyler bakiyomus aradi biri nurlaka kiz olmali harika seyler var diyor. Esime dedim ki alsam acile gidiyoruz belki bisi soyler dr. :):):)Onlar oyle soyledikce bekleyemiyorum ben de sabirsizlaniyorum. Normalde hic aklima gelmiyor Saglikli olmalarini istemekten baska

aaa senin ikiz mi olacak?

aynen öyle canım ama bebeğimize iyi bi gelicek hazırlamak için çalışmak zorundayız.

ben dogumdan sonra calismayi düsünmüyorum canim...
calismamin sebebi, burda annelik parasi var calisan kadinlara, yani bir sene boyunca aylik kazandigin paranin yüzde 55 veriyorlar.

slm cici anneler.

bugün nasilsiniz bakalim

Merhaba cnm iyiyiz çok şükür, sizde iyisinizdir inş.

kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.

ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....

Kilotlu çoraplar çok sıkıyor , biraz teklikeli olabilir hamile çorapları var ondan almak lazım

evet canim, önemli olan bebislerimiz onlar yeterki iyi olsun

sen bilmiyormusun canim ???
her dogumda/Hamilelikte kücülüyorsun...doktorunda ondan yaziordur.
10 cocuk doguranlarda cok sasiriyorum ben :9:

:))) ben bi 10 tane çocuk diodum ama küçük kalcaksam olmazki öyleeee :9::9::9::9::9::9::9::9:

ben dogumdan sonra calismayi düsünmüyorum canim...
Calismamin sebebi, burda annelik parasi var calisan kadinlara, yani bir sene boyunca aylik kazandigin paranin yüzde 55 veriyorlar.

nerdeydin sen canım ne iyimiş ya bende geleyim oraya :)))

Bende göbeğimin üzerine kadar çekiyorum canım, bebek aşağıda oluyo sıkmasın diye. Korseli gibi olan çorapları tercih etme bence canım.

slm canim...
bana gecen gittigimde doktorum demistiki..daha bebisler asagidaymis, kese ve bebek ilerleyen günlerde yukari dogru cikar dedi...ve yerlesir dedi.....

kızlar bu kalın düz çoraplardan. korseli değil ama yine de lastikli. göbeğin üzerine çeksem bu sefer iyice mi dar olur. diye düşündüm. burdakilere sordum aşağıda tut dedi. ama bebek aşağıda zaten. hatta şimdi yukarı çektim sanki biraz rahatladım karnım. inşallah bir şey olmaz..

kızlar bu kalın düz çoraplardan. korseli değil ama yine de lastikli. göbeğin üzerine çeksem bu sefer iyice mi dar olur. diye düşündüm. burdakilere sordum aşağıda tut dedi. ama bebek aşağıda zaten. hatta şimdi yukarı çektim sanki biraz rahatladım karnım. inşallah bir şey olmaz..

o kadar sıkmadan bişey olmaz sanırım ya.
ama yukarda tutmak bence de daha iyi sanırım. çünkü daha kasık kısmında bebişler.
ben daha hiç elbise giymedim.
zaten kilolu olduğum için normalde de pek giymem.
karnım falan çıkmadı daha.
çıkarsa giyerim diyorum :)

Evet canim ikizlerim olacak allahim saglikla dogmayi nasip ederse:):)

aaaaaa süpeeeer:) ben de çok isterdim ikizlerim olmasını:) Maşallah Allah nazarlardan korusun,sağsalim doğarlar inşallah. tüp bebek mi yoksa doğal olarak mı ikiz oldu?

Merhaba cnm iyiyiz çok şükür, sizde iyisinizdir inş.

Kilotlu çoraplar çok sıkıyor , biraz teklikeli olabilir hamile çorapları var ondan almak lazım

iyiz cok sükür...cuma günü bebisi göreyim o zaman daha iyi olurum insallah, simdi diyorum acaba iyimi..acaba ne yapior falan diye düsüsnyüorum :)

:))) ben bi 10 tane çocuk diodum ama küçük kalcaksam olmazki öyleeee :9::9::9::9::9::9::9::9:

nerdeydin sen canım ne iyimiş ya bende geleyim oraya :)))

ben almanyadayim canim...herkese yani calisan herkez bir vergi var U2 deniliyor, onu ödemesi gerek, erkek kadin fark etmez o parayla bu annelik parasini veriyorlar her calisan kadina (yüzde 55 kazandigi aylik paradan)...
iyi yani sükür, evdede 3 sene kala bilyiorsun istersen, ama geriye kalan 2 senesinde birsey vermiyor devlet tabi.

evet ya bende bilmiyordum....annem söyledi banada....hahaha 10 cocukmu...kiz o zaman 11 yapta bir takim kurarsin :)

canim sen en iyisi hamilelik corapli var onlari al, yada böyle leggins deniliyor biliyorum TR dede öylemi deniliyor. onlar hamileler icinde var...SIKMIYORLAR bizde sanirim bu hafta sonu biraz kiyafet almaya gideceyiz.

evet bebek asagida, ilerleyen zamanlarda yerlesecek tam olarak o zamanda karnimiz insallah büyümeye baslicak...bende biraz belli :)

Back
X