kızlaarr merhaba...
çok fazla giremedim misafirlerim falan geldi bu sürede hep, bugün girdim şöyle bi baktım baya cinsiyetleri belli olan bebişler falan var, herkesin hayırlı olsun... Allah kız da olursa erkek de olursa hayırlısını versin inşallah...
Ben de bugün gittim doktora , kontrolümüz vardı 10+2 'ydi bugün, ilk defa baya baya bebişe benzediğini gördük bebeğimizin, ayaklarını çapraz yapmıştı benim bebiş :)) gelişimi gecen gittiğimizde 2 gün gerideydi, bugün 3 gün ilerde çıktı, 10+5 çıktı :) doktora cinsiyetiyle ilgili bir belirti ve ya ipucu var mı ? diye sordum, ben de ona bakmaya çalışıyorum derkeeeeen, sanki bir çıkıntı gördük orda kesin olmamakla birlikte sanki bir erkek görüyorum dedi :))))) benim çirkin bacaklarını açmış ortada sanki pipisi görünüyo gibiydi :))) tabi 14. haftada falan tam kesin diyebilirim dedi...belki biz 3 kız kardeş olduğumuzdan içimde de kız olsun diye geçiriyordum ama hiç üzülmedim tabi, çok heyecanlandım :)) Allah sağlıklı sıhatli versin de cinsiyetin önemi yok gerçekten...
herkesin heberlerini bekliyorum arkadaşlar,öpüyorum sizi....
görüşürüüzz...