2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Stres yapmamaya calis canim zor biliyorum ama elinden geldigi kadar moralini yuksek tut kacinci haftadasin

yapmiyorum ama benim gibi düsünen hamileler varmi diye düsünmüyorum degil...acaba tek benmi böyleyim?
canim yarin 11 olacak insallah. cuma günüde randevum var insallah hersey yolundadir

Eki Görüntüle 1038087 kızlar bu da benim miniğim 10 haftalık burda.. şimdi 11 haftadayız :21::21::nazar::nazar:

oyyy masallah canim...ne kadar belli heryeri, benim ultrason resimde öyle degil. doktorunun sanirim iyi ultrason aleti var....
ne kadar belirgin masallah masallah.....

bebeğin hareketlerinden değil cnm o.
benim ilk haftalarda çok ağrım vardı.
o ağrılar rahim genişlediği için oluyormuş dr öyle dedi.
hatta ileriki haftalarda bebek iyice büyümeye başladığında daha fazla artıcak dedi :52:

Oyle valla benim bu hafta daha fazla ağrım var korkmuyor değilim Allah'tan bugün randevum varda rahatlayacağım

bebeğin hareketlerinden değil cnm o.
benim ilk haftalarda çok ağrım vardı.
o ağrılar rahim genişlediği için oluyormuş dr öyle dedi.
hatta ileriki haftalarda bebek iyice büyümeye başladığında daha fazla artıcak dedi :52:

bir yerde okumustum hata yel gibi olursa bebisin hareketiymis, ...
annem de diyorki, simdi ilk gebeligin nasil oldugunu bilmesin ilk basta...

hmm...demek ki daha fazla agrimiz olacak...olsunda bebislerimiz saglikli olsun tek.:53:

bir yerde okumustum hata yel gibi olursa bebisin hareketiymis, ...
annem de diyorki, simdi ilk gebeligin nasil oldugunu bilmesin ilk basta...

hmm...demek ki daha fazla agrimiz olacak...olsunda bebislerimiz saglikli olsun tek.:53:

ohh büyüsün tosunlarımız da biz acıya katlanırız.
anne olmak kolay değil.
boşuna cennet annelerin ayakları altındadır demiyorlar.

Eki Görüntüle 1038087 kızlar bu da benim miniğim 10 haftalık burda.. şimdi 11 haftadayız :21::21::nazar::nazar:

Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi

yapmiyorum ama benim gibi düsünen hamileler varmi diye düsünmüyorum degil...acaba tek benmi böyleyim?
canim yarin 11 olacak insallah. cuma günüde randevum var insallah hersey yolundadir

Canim tehlikeli haftalari atlatmissin aslinda icini rahat tut

Bi ara sadece ben merak ediyordum şimdi baya artırmış bu durum :) bizim %65 belli olsada merak ediyorum işte :)

Ben de merak ediyorum seninkinin cinsiyeti neymiş ?? :)))))))

Bende de aynı şey oluyo ;) Bebek mi o yoksa rahim mi genişliyo zaman zaman ağrı veriyo bilemedim. Hissetmemiz için daha erkenmiş. 16 ve 20. hafta arası hissediliyormuş. En geç 20. hafta diye okudum bi yerde. Tecrübeli anneler bu konuda bizi bi aydınlatsa hiç fena olmayacak demi:34:

evet canım tecrübeli annelerden yardım istiyoruz :)) rahim genişlemesi die tahmin ediyorum.

ohh büyüsün tosunlarımız da biz acıya katlanırız.
anne olmak kolay değil.
boşuna cennet annelerin ayakları altındadır demiyorlar.

evet haklisin canim yaaa
kolay degil, birde cok tedirgin olyuorum acaba iyimi acaba sagliklimi diye

Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi

Canim tehlikeli haftalari atlatmissin aslinda icini rahat tut

Ben de merak ediyorum seninkinin cinsiyeti neymiş ?? :)))))))

evet sanirim gecirdik canim tehlikeli zamani ama yinede iste, sanirim anne olmak böyle birsey :1:

cinsiyetini çokk merak ediyorum kızlaar yaa... sizde öyle mi
:emir_bebek:

ben merak etmyiorum, ama esim ve annem gil merak ediyorlar...
benden fazla :)

Hiç öğrenemeyen ben kaldım gibi:1:

ben ögrenmedim canim...ögrenenler kim?

Back
X