2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhbalar ilk defa yazıyorum benim son beklenen tarih 12 ekim ben dün 2li teste girdim kız gibi dedi dr hayırlısı artık senin belli oldumu cinsiyet:16:

Aaaa hadi yaaa bak simdi cok heyecanlandim yarin belli olma ihtimali var yani benimde:)) cok tsk ederim bu bilgi icinbeklenen dogum tarihlerimiz ayni demek Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin bebisleri insallah:)

Bende de kimse merak etmiyor. Eşim zaten fark etmez diyor. Ama kız cimcimeleri seviyor. Erkek olunca da balığa gidermiş onunla :)))
Annem de erkek olacak zaten diyor. Ben de erkek gördüm rüyalarımda.. Bu da beni iyice meraklandırıyor..

Sen benim için bi tahminde bulun:1:

ben merak etmiyorum canim, ama annem ve esim ooo onlar bilmek istiyorlar, bende gicikligina diyorum ki ben ögrenmek istemiyorum (sakasina diyorum) tabi ilk önce onlar saglikli olsun diyorlar

icimden gecerse söylerim canim...simdilik icimden birsey gecmiyor, ama gecincede cocu zamanda dogru cikiyor.

annemin rüyalari tersine cikiyor, annem kiz görürse erkek oluyor erkek görürsede kiz oluyor (arkadaslarinda ve cevremizde hep diyordu senin kizin senin oglun olacak diye) dogruda cikiyordu, benimde icimden gekmesi gerek...

Çok sağol canım yazarım:) bizim de haftaya randevumuz var belki belli olur.Niye bilmiyorum ama hissettiğim bir şey var,ama onu sağlıklı ve hareketli görünce herşeyi unutuyor zaten insan, Allah hepsini hayırlı evlatlar etsin.
Hadi bakalım inşallah belli olur;) Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Ne hissediyosun?

Senin çocuğun olmadığı belli:1::1::1::1::1::1:
Sen damlanın bebeğini görmüşsün:1:
Aaaaa gerçekten ben damlanın bebeğini görmüş olabilirim:9: Zaten damlaya benziyodu :9:
Bu arada benim yakın akrabam erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyasında doğru çıktı;) yanılma payı olabilir mi sizce doktorumun?

kızlar site moderatörlerine mesaj attım...tablomu ilk sayfaya taşıyabilirlerse çok sevineceğimizi söyledim. ayrıca mesaj düzenleme süresini benim için uzatabilir mi diye sordum..çünkü 30 dk dan sonra mesaj düzenlemeye izin verilmiyor..bakalım inşallah olumlu yanıt alırsam cinsiyetleri ve yeni hamişleri de listemize ekleyebilirim:49::49::49:

Oleeeyy :)
Mutlaka olumlu yanıt alırsın :)))
Çünkü konu sahibi artık gelemiyor.. Maalesef..
Bir an önce devrederler inşallah :)

kızlar site moderatörlerine mesaj attım...tablomu ilk sayfaya taşıyabilirlerse çok sevineceğimizi söyledim. Ayrıca mesaj düzenleme süresini benim için uzatabilir mi diye sordum..çünkü 30 dk dan sonra mesaj düzenlemeye izin verilmiyor..bakalım inşallah olumlu yanıt alırsam cinsiyetleri ve yeni hamişleri de listemize ekleyebilirim:49::49::49:

merhaba kolay gelsin canım phia ateş topiğinden okudum tüp bebek yaptırmıştı ve malasef boş gebelik oldu o yüzden gelemiyor sanırım gelsede ekim topiğine uğramaz çok yıpranmıştır inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşur
bu arada benim il bebeğim son adet 2 ocak beklenen doğum 08/10/2014 yaşım 28 eklersen sevinirim :16:

Aaaa hadi yaaa bak simdi cok heyecanlandim yarin belli olma ihtimali var yani benimde:)) cok tsk ederim bu bilgi icinbeklenen dogum tarihlerimiz ayni demek Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin bebisleri insallah:)

evet kesin olmamakla beraber kıza benziyo dedi benim sat 5 ocak 2 cocugum olcak allah nasip ederse ilkide prenses

selam kızlar nasılsınız pek takip edemedim buraları :) nasılsınız cinsiyeti belli olanlar olmuş hayırlı olsun :) mide bulantıları ne durumda geçen var mı?

ben merak etmiyorum canim, ama annem ve esim ooo onlar bilmek istiyorlar, bende gicikligina diyorum ki ben ögrenmek istemiyorum (sakasina diyorum) tabi ilk önce onlar saglikli olsun diyorlar

icimden gecerse söylerim canim...simdilik icimden birsey gecmiyor, ama gecincede cocu zamanda dogru cikiyor.

annemin rüyalari tersine cikiyor, annem kiz görürse erkek oluyor erkek görürsede kiz oluyor (arkadaslarinda ve cevremizde hep diyordu senin kizin senin oglun olacak diye) dogruda cikiyordu, benimde icimden gekmesi gerek...

Bi de kız bebek annenin güzelliğini alırmış. Erkek güzelleştirirmiş diyorlar. Bu doğruysa benim kızım olacak. Cildim bozuldu. Cildimin rengi söndü..
Hayırlısı olsun. Ben ultrasonda bebeğimin o hiç durmayan hallerini görünce cinsiyetini unutuyorum :))))))))))))))
Zaten bi dahakine eşim videoya çekecek.

Bi de kız bebek annenin güzelliğini alırmış. Erkek güzelleştirirmiş diyorlar. Bu doğruysa benim kızım olacak. Cildim bozuldu. Cildimin rengi söndü..
Hayırlısı olsun. Ben ultrasonda bebeğimin o hiç durmayan hallerini görünce cinsiyetini unutuyorum :))))))))))))))
Zaten bi dahakine eşim videoya çekecek.

aaa buda iyi fikir yaa..videoya cekmek...benimde bu fikir cok hosuma gitti :) iyi bir hatira olur :)

belki sana öyle geliyordur canim cildinin öyle olmasi...

ne anlatacam..gecen annem demis hamile oldugumu bir arkadasina oda demis ki hee ondan kilo aldi ...ne alaka degilmi ya...ben zaten hep kilo alip verirdim, gecenlerde kilo vermistim o zamanda bana hastami demislerdi....bu millet cok komik ya

2014 EKİM ANNELERİ:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::16:

KIZLAR HAMİLE LİSTEMİZİ YENİLEMEK İSTEDİM..BİRAZ ZAHMETLİ BİR İŞ...YENİLEMEMİ İSTEYEN OLURSA DEVAM ETCEM..GEREK YOK DERSENİZ ETMİCEM??

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]KAÇINCI ÇOCUK[/td]
[td]SON ADET TARİHİ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]Berkandamla[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]İlk[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Sessizfirtina91[/td]
[td]22[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]Ihuzurum[/td]
[td]22[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]İlk[/td]
[td]22 Aralık[/td]
[td]28 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]Havva63[/td]
[td]19[/td]
[td]Şanlıurfa[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Chocolade29[/td]
[td]29[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]İlk[/td]
[td]25 Aralık[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar hamile tablomuzu yeniliyorum..bu ilk deneme olmuşmu diye bakiyim,hepinizi eklicem

benide ekleyebilir misin:) yaş 29 şehir mersin 1. çocuk sat 8 ocaktahmini doğum t. 15.10.2014 cinsiyeti daha belli değil:)

Damlaaa ne oldu son durummm?
Meraklardayımm :))))))))

ellerim bom boş geldim :( bizim doktor tutturdu %65 diyor baska birsey demiyor. iki hafta sonra gel kesinleşecek ozaman dedi ama tee 2 hafta var ben nasıl dayanırım? sağlık durumu cok iyi maşallah dedi hatta 3 gün öne geçmiş kücük sıpam. 14+2 olmuşuz. 8,5 cm, 48 gram olmuş :) ama ben sanki pipişini gördüm gibi geldi ultrasonda. ya doktor da görse soylerdi dimiii

kızlar biz geldik :))

evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)

onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederse :17: ben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz :17: İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum :17:

Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :10:

bende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederse :17: ben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz :17: İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum :17:

Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :10:

hoşgeldin sefalar getirdin :) rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah tabiki bizde o amaçla buradayız zaten en güzeli zaten aynı duyguları paylaştığın insanlarla birarada olmak tekrardan hoş geldin

normal adet tarihime göre 2 gün birde geriden geliyorduk biz ultrasonda normalde 30 eylüldü beklenen doğum ama bugun 22 eylüle kadar inmişiz :) değiştirdim kızlar hamilelik takvimini haberiniz olsun. ama şimdi cok fazla büyük oldum sizlerden bir garip hissettim kendimi :s

Hadi bakalım inşallah belli olur;) Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Ne hissediyosun?

Aaaaa gerçekten ben damlanın bebeğini görmüş olabilirim:9: Zaten damlaya benziyodu :9:
Bu arada benim yakın akrabam erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyasında doğru çıktı;) yanılma payı olabilir mi sizce doktorumun?

Erkek hissediyorum, aslında ben bu his olayını pek itimat etmiyorum ama arada bir kendime kız da olabilir, nerden belli diye telkinde bulunurken yakalıyorum:)

kızlar biz geldik :))

evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)

onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)

Önemli olan güzel haberlerle gelmendi, bebişin sağlıklı maşallah . Aynı bende çikolata yedim ve hiç durmuyordu :9: ne çok seviyorlar böyle :)

Back
X