2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederse :17: ben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz :17: İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum :17:

Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :10:

Hayırlı olsun cnm . Hoş geldin aramıza , cinsiyetini bakalım sen öğrenebilecekmisin benim doktorum inat etti , 2 hafta sonra söyleyecekmiş hayırlısı olsun :)

Önemli olan güzel haberlerle gelmendi, bebişin sağlıklı maşallah . Aynı bende çikolata yedim ve hiç durmuyordu :9: ne çok seviyorlar böyle :)

oyle valla bidaha yemicem bebeğimi seyredemedim hiç oynamasından :)

ee kızmı istiyorsun erkek mi :) yada ne hissediyorsun

ben en başından beri erkek hissediyorum. öyle ki kız bebek kıyafetleri bile dikkatimi çekmiyo :26: ama bilmiyorum ilk bebeğim hiç önemli değil sadece merak ona birşeyler almak için çıldırıyorum o yüzden öğrenmek için heyecanlıyım :)

Hayırlı olsun cnm . Hoş geldin aramıza , cinsiyetini bakalım sen öğrenebilecekmisin benim doktorum inat etti , 2 hafta sonra söyleyecekmiş hayırlısı olsun :)

hoşbulduk canım:) bilemiyorum umarım söyler de bu güzl haberi yarın sizlerle paylaşabilirim :) belki net görememiştir bazen göstermiyolar ya da doktor emin olmak istiyo . biliyorum 2 hafta zor gecer ahh ahh bizdeki bu heyecan ne olacak hiç bilmiyorum :19::19::19::18::18::18::18:

kızlar biz geldik :))

evet merak edenler için söylüyorum cinsiyetimiz ne yazik ki kesinleşmedi. doktor 2 hafta sonra gel kesin olarak söyleyeceğim dedi. bende hala %65 mi dedim evet dedi. ama sanki pipişini gördüm gibi geldi sanırım doktorda görse soylerdi. Eşimde o kordondur kordun diyor bilemedim :)

onun dışında nereden yedim okadar çikolatayı :) 1 dakika bile yerinde durmuyordu gülmekten öldüm tam bakacak doktor pat arkasını döndü :) boyumuz 8,5 cm, kilomuz 48 gram olmuş. Bu arada 3 gün daha öne geçmişiz 14+2 olmuşuz. böyle giderse sanırım eylül başında gelecek :) her gittiğimiz de doktora 2 gün 2 gün öne geçiyor sabırsızım :)
Hoşgeldiniz ;) maşallah bebeğine kocaman olmuş :nazar: tam arada bi oran nasıl bi oransa:) bi dahakine kesinleşir inşallah. Bizim bebekte inatlaşmıştı doktorla resmen dönde bakıyım diyo doktor, dönmüyo bizimki. Şimdiden yaramazlığa başladılar:9:

bende ekim annesi olucam hayırlısı ile Rabbim nasip ederse :17: ben ekim annelerini arıyodum başka bi sayfa daha var burayıda yeni buldum :) eğer beni de grubunuza kabul ederseniz çok çok sevinirim. benimde ilk gebeliğim. cinsiyetimiz daha belli olmadı nasipse yarın görücez 12 haftalık olduk biz :17: İstanbuldayım 23 yaşındayım . Ben bu süreci ; benim gibi aynı zamanlarda aynı süreci paylaşan kişilerle heyecanlı ve bilgili bi şekilde geçirmek istiyorum :17:

Heyacanımız ortak . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :10:
Hoşgeldin aramıza sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber inşallah;)

Erkek hissediyorum, aslında ben bu his olayını pek itimat etmiyorum ama arada bir kendime kız da olabilir, nerden belli diye telkinde bulunurken yakalıyorum:)
Aslında annenin hissettiği çıkıyo sanki, yanılanlarda olabiliyordur muhakkak. Mesela damla kız hissediyordu öyle oldu, ben erkek hissediyordum öyle oldu. Oranlı söyledi doktorlar ama değişebilir belki;)

Hadi bakalım inşallah belli olur;) Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Ne hissediyosun?

Aaaaa gerçekten ben damlanın bebeğini görmüş olabilirim:9: Zaten damlaya benziyodu :9:
Bu arada benim yakın akrabam erkek bebeğim olduğunu görmüş rüyasında doğru çıktı;) yanılma payı olabilir mi sizce doktorumun?

%90 erkek diyor canım. Yanılma payı çok az. Hem erkek dediklerinde çıkıyor :))

hoşbulduk canım:) bilemiyorum umarım söyler de bu güzl haberi yarın sizlerle paylaşabilirim :) belki net görememiştir bazen göstermiyolar ya da doktor emin olmak istiyo . biliyorum 2 hafta zor gecer ahh ahh bizdeki bu heyecan ne olacak hiç bilmiyorum :19::19::19::18::18::18::18:

hiç sorma 2 hafta dile kolay :) fakat söylemiyor , ikili test için baya baktı ölçü yinede söylemedi bence yanılmak istemiyor .

ben en başından beri erkek hissediyorum. öyle ki kız bebek kıyafetleri bile dikkatimi çekmiyo :26: ama bilmiyorum ilk bebeğim hiç önemli değil sadece merak ona birşeyler almak için çıldırıyorum o yüzden öğrenmek için heyecanlıyım :)

bizim doktor birazcık ketum :s bende 13. haftada zor bela %65 sonucunu aldım bugun 15. haftadaymışım meğersem yine soylemedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadım ben ya al tarafı %65 i arttıracaksın yada değişmiş erkek diyeceksin yooook :)

aaa buda iyi fikir yaa..videoya cekmek...benimde bu fikir cok hosuma gitti :) iyi bir hatira olur :)

belki sana öyle geliyordur canim cildinin öyle olmasi...

ne anlatacam..gecen annem demis hamile oldugumu bir arkadasina oda demis ki hee ondan kilo aldi ...ne alaka degilmi ya...ben zaten hep kilo alip verirdim, gecenlerde kilo vermistim o zamanda bana hastami demislerdi....bu millet cok komik ya

Yok ya bi şeye bağlıyorlar illa ki. Benim hamile olduğumu kimse dış görüntüden anlamıyor. Hamileyim dediğim an aaa belli derler :)))
Bazı insanlar beni sinirlendiriyorlar.. Hiç konuşmasalar daha iyi :)
Mesela bazıları erkenden bir şey almayın diyorlar. Bir şey olurmuş kaybedermişiz Allah korusun. Böyle yorumlara ne gerek var ki.. İnsanlar hamile insanın hassasiyetinden bi haber...

normal adet tarihime göre 2 gün birde geriden geliyorduk biz ultrasonda normalde 30 eylüldü beklenen doğum ama bugun 22 eylüle kadar inmişiz :) değiştirdim kızlar hamilelik takvimini haberiniz olsun. ama şimdi cok fazla büyük oldum sizlerden bir garip hissettim kendimi :s

MaşAllah senin cimcime hepimizin ablası olacak heralde :) benimde cuma kontrolüm var heyecanlıyım o yüzden bakalım ne diyecek doktorumuz :)

%90 erkek diyor canım. Yanılma payı çok az. Hem erkek dediklerinde çıkıyor :))
Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi:16: bende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir;) seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren:34:

Hoşgeldiniz ;) maşallah bebeğine kocaman olmuş :nazar: tam arada bi oran nasıl bi oransa:) bi dahakine kesinleşir inşallah. Bizim bebekte inatlaşmıştı doktorla resmen dönde bakıyım diyo doktor, dönmüyo bizimki. Şimdiden yaramazlığa başladılar:9:

Hoşgeldin aramıza sağlıklı bi hamilelik geçiririz hep beraber inşallah;)

Aslında annenin hissettiği çıkıyo sanki, yanılanlarda olabiliyordur muhakkak. Mesela damla kız hissediyordu öyle oldu, ben erkek hissediyordum öyle oldu. Oranlı söyledi doktorlar ama değişebilir belki;)

bak kuzum bunların hepsi çikolatan oluyor :) çikolata yiyip hep şımartıyoruz bu bebişleri ben bir dahakine çikolata yemicem bu sfefer akıllı uslu oturacak inşallah yerinde :) ahh ahh sanırım bu noktadan sonra erkek çıkarsa ben baya bi üzülürüm alıştım artık galiba ben bu kız olayına sürekli prensesim diye seviyorıum eşimde öyle. daha da 2 hafta var. 17. hafta cinsiyet için geç değil mi?

ellerim bom boş geldim :( bizim doktor tutturdu %65 diyor baska birsey demiyor. iki hafta sonra gel kesinleşecek ozaman dedi ama tee 2 hafta var ben nasıl dayanırım? sağlık durumu cok iyi maşallah dedi hatta 3 gün öne geçmiş kücük sıpam. 14+2 olmuşuz. 8,5 cm, 48 gram olmuş :) ama ben sanki pipişini gördüm gibi geldi ultrasonda. ya doktor da görse soylerdi dimiii

Oyyy maşallahh :)))
Pipisini görse doktor erkek derdi. Ama kız olarak kalmış. Bakalım ne olacak. Ya biz acele ediyoruz herhalde. 4. ay bitmeden olmayacak bu iş :)
Benimki de geçen hafta gittiğimde 4 gün ilerdeydi ultrasona göre. Şimdi ne oldu bilmiyorum :)
Ama erken doğmuyorlarmış canım sadece tombik doğuyorlarmış .))))))))

bizim doktor birazcık ketum :s bende 13. haftada zor bela %65 sonucunu aldım bugun 15. haftadaymışım meğersem yine soylemedi 2 hafta sonra gel dedi anlamadım ben ya al tarafı %65 i arttıracaksın yada değişmiş erkek diyeceksin yooook :)

bu doktorlar bizi anlamıyorlar sanırım alt tarafı heyecanlıyız merak ediyoruz ne var söyleseler yani :1::1::1::1:

Artık oğluşum diye seviyorum bebeğimi:16: bende değişmez diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra kesinleşir;) seninkini çooook merak ediyorum. Biran önce öğren:34:

Pazartesi ikili testte görürse doktor hemen size yazıcam. Zaten eşim yanımda olacak. Onun cebinden yazarım hemen :)))))))

Yok ya bi şeye bağlıyorlar illa ki. Benim hamile olduğumu kimse dış görüntüden anlamıyor. Hamileyim dediğim an aaa belli derler :)))
Bazı insanlar beni sinirlendiriyorlar.. Hiç konuşmasalar daha iyi :)
Mesela bazıları erkenden bir şey almayın diyorlar. Bir şey olurmuş kaybedermişiz Allah korusun. Böyle yorumlara ne gerek var ki.. İnsanlar hamile insanın hassasiyetinden bi haber...

ay bugun noldu sabah belediyeye gittik annemle. eşimin tsörtleri bol geldiği için onu giyim rahat etsin bebişim dedim. Neyse belediyeye gittik orada bir kadın hayırlı olsun öğrenebildin mi cinsiyetini demez mi? bende sanıyorum ki hani birtek cevrem ben zayıf oldugum için anlıyorlar sanıyordum meğersem oyle değilmiş artık belli oluyor :))

Oyyy maşallahh :)))
Pipisini görse doktor erkek derdi. Ama kız olarak kalmış. Bakalım ne olacak. Ya biz acele ediyoruz herhalde. 4. ay bitmeden olmayacak bu iş :)
Benimki de geçen hafta gittiğimde 4 gün ilerdeydi ultrasona göre. Şimdi ne oldu bilmiyorum :)
Ama erken doğmuyorlarmış canım sadece tombik doğuyorlarmış .))))))))

Bizimki bir hafta önden gidiyordu en son şu an ne durumda bilmiyorum ama tombik doğmasını çok isterim, yanaklı yanaklı olur ne güzel:)

MaşAllah senin cimcime hepimizin ablası olacak heralde :) benimde cuma kontrolüm var heyecanlıyım o yüzden bakalım ne diyecek doktorumuz :)

bakalım bakalım :) heyecanla bekliyorum ben kesinleştiremedim sizinki kesinleşir umarım :)

bencede öyledir canım hayırlısı inşallah sen ne hissediyosun :)

hiç birşey hissedemiyorum aslında . Ben hala alışmaya çalışıyorum doktora gidip ultrasyondan baktınca herşeyi unutuyorum . Cinsiyeti bile sormayı unutmuşum doktor her yerine bakınca kendisi dedi 2 hafta sonra söylerim dedi . Ama sanki erkek gibi , tahminlerim o yönde sadece çünkü çok fazla mide bulantılarım olmadı ,

Back
X