2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimde sat 5 ocak:) demek 2. Cocuk ne guzell tecrubelerinden yararlaniriz artik:)

Masallah diyelimm fistigimizaa:) %65 orani erkege cevirmediyse daha degismezno canim ya merak etmee:)
Bnde yarin cikolata yiyp gidiyim diyodum ama yemesem mi acaba:)

Yaa ben 500 gr aldim ama gobegim belli oluyo icine cekmeye calistim bi kere yok artik girmiyo:)
Yarinn bnde sıkıstrcam bakalim dr u ne dicek cinsiyet hakkinda

Seninki erkek olursa fenerbahçenin alt yapısına yazdırırsınız artık:1::1::1:
Ben hamile kaldıktan sonra kilo almadım. Hatta kilo verdim. Acaba o yüzden mi belli etmiyor kendini. Sizlerin belli olunca ben de şaşırıyorum.
Aslında sizinki normal. Çünkü annemin komşusu da bizimle aynı ve annem dışardan bakınca belli oluyor onunki dedi. Dün konuştum annemle. Benimki belli değil dedim. Sonradan pırt diye çıkacak herhalde :)

cok tesekkür ederim paylaşım için canım mutlaka okumaya çalışacağım

Bebeklerimiz artık duyuyormuş her şeyi :))
Dinletmek lazım aslında haklısın...
Sakin yapılı sağlıklı akıllı hayırlı evlatlarımız olur inşallah...
Hz.Yusuf gibi güzel olurlar inşallah :)))

Cok tsk ederim canim bu guzel paylasim icin...

Ben teşekkür ederim hepinize, 10.hafta gebelik takviminde yazıyordu daha, bebekler artık koku almaya başladılar diye, duyu organları erkenden gelişiyor canım, annelerinin sesini de tanıyorlarmış zaten doğduktan sonra:)

Benimde sat 5 ocak:) demek 2. Cocuk ne guzell tecrubelerinden yararlaniriz artik:)

Masallah diyelimm fistigimizaa:) %65 orani erkege cevirmediyse daha degismezno canim ya merak etmee:)
Bnde yarin cikolata yiyp gidiyim diyodum ama yemesem mi acaba:)

Yaa ben 500 gr aldim ama gobegim belli oluyo icine cekmeye calistim bi kere yok artik girmiyo:)
Yarinn bnde sıkıstrcam bakalim dr u ne dicek cinsiyet hakkinda

ayy inşallaah değişmez artık canım ya çünkü gerçekten biz artık kıza adapte olmuşuz :) valla bence yiyip gitme yada yerinde durmasını istemiyorsan git :) benimki resmen dalga geçti bizimle tam bakcak pat poposunu döndü sonra doktor birsey yaptı geri döndü falan dönüyor birseyler yapıyor doktor bile aa nolmuş buna boyle dedi :) bende çikolatayı fazla kacırdım sanırım dedim güldü :) ee napıyım ben ilk defa hareket ettiğini gördüm daha önce hep uyuyordu cimcime :)

Bende oğluşum diye seviyorum değişirse bi afallarız herhalde:9: 17. hafta olması gereken hafta aslında ama artık teknolojinin nimetlerinden faydalandığımız bi dönem olduğu için geç sayılır:)) Bende çikolata yemicem ya iyi olmuyo:34:

Yaz canım bekliyorum dört gözle;) Benim göbeğim çıktı baya, bilmeyenler daha farketmiyo ama bilenler büyüdüğünü takip ediyorlar:)) Bu arada benim de bulantım, tiksinmem oldu, hiç çıkartma derecesine gelmedim, hafif atlattım;) yüzümde de sivilceler çıkıyo bilginize;)

Bende de sivilceler çıkıyor. Yüzümün rengi soldu diyorum :))))))))))
Ama bulantım olmadı :)
Ayyy sizin göbişiniz niye çıkıyor benimki çıkmıyorrrrrrrrr. :)))))))))

pazartesi günü ense ölçümü yaptıracaksın değil mi, doğru anladım? tesekkür ederiz teyzesi. valla iyi bakmıyorum aslına, ama annem sevmesemde sürekli haftada 3 gün falan et suyuna ilikli çorba yapıyor bana sebebi bumu acaba? bide bol bol meyve yiyorum sabahlarıda meyve sıkıyoryz baska birsey yok :) onun dışında pek sağlıklı bakamıyorum yavruma :(

Evet canım ense ölçümü pazartesi tatlım ben bişey yiyemiyorum ki bu akşama tarhana çorbası yapcam inşallah yiyebilirim biraz yemeye başlasam
Benim bıdık küçük daha teyzesi 11+3 bugun

Bende oğluşum diye seviyorum değişirse bi afallarız herhalde:9: 17. hafta olması gereken hafta aslında ama artık teknolojinin nimetlerinden faydalandığımız bi dönem olduğu için geç sayılır:)) Bende çikolata yemicem ya iyi olmuyo:34:

Yaz canım bekliyorum dört gözle;) Benim göbeğim çıktı baya, bilmeyenler daha farketmiyo ama bilenler büyüdüğünü takip ediyorlar:)) Bu arada benim de bulantım, tiksinmem oldu, hiç çıkartma derecesine gelmedim, hafif atlattım;) yüzümde de sivilceler çıkıyo bilginize;)

belirtilerimiz aynıymış :s benimde suratımda ve sırtımda sivilceden tarlalar oluştu. hamilelğimin 8. haftasında bi çıktılar daha da gitmediler göbekte cıktı baya baya. Kadıköy medipol hastanesine gidiyoruz canım son teknoloji midir bilmem ama kötüde değildir heralde ultrason aletleri. bence benim doktorum söylemiyor baska doktorada mı gitsem bu hafta ne yapsam acaba?

Bende de sivilceler çıkıyor. Yüzümün rengi soldu diyorum :))))))))))
Ama bulantım olmadı :)
Ayyy sizin göbişiniz niye çıkıyor benimki çıkmıyorrrrrrrrr. :)))))))))

Belirtiler değişebiliyo kişiden kişiye canım. iç karın neyse bilmiyorum ama bazılarının iç karnı büyük olur derler dışarıya pek belli olmazmış, ilerleyen aylarda da kocaman olmaz normal bi büyüklükte olurmuş:)) seninki öyle olabilir mi:44: bizimkiler kocaman olacak herhalde hiç bir yere sığmayacağız:9:

Evet canım ense ölçümü pazartesi tatlım ben bişey yiyemiyorum ki bu akşama tarhana çorbası yapcam inşallah yiyebilirim biraz yemeye başlasam
Benim bıdık küçük daha teyzesi 11+3 bugun

evet evet senin bulantı problemin var bi geçmedi zaten. az kaldı ama gececek yakında inşallah yada en azından azalacak. Bakma benimde bulanıyor kokulara hassasiyetim hala gitmedi mutfaga giremiyorum Allahtan annem var evde şimdilik o yapıyor yemekleri. yoksa midem cok fena oluyor

belirtilerimiz aynıymış :s benimde suratımda ve sırtımda sivilceden tarlalar oluştu. hamilelğimin 8. haftasında bi çıktılar daha da gitmediler göbekte cıktı baya baya. Kadıköy medipol hastanesine gidiyoruz canım son teknoloji midir bilmem ama kötüde değildir heralde ultrason aletleri. bence benim doktorum söylemiyor baska doktorada mı gitsem bu hafta ne yapsam acaba?

Bence arada bi doktor değiştirmekte fayda var, başka bi doktora git o söyler belki;) o da % 65 kız dermiş:9: ultrasondan kaynaklanmıyo oranın değişmemesi bence doktordan kaynaklanıyo canım.benim sivilce sadece yüzümde ve sırtımda çıkıyo tek tük.

Belirtiler değişebiliyo kişiden kişiye canım. iç karın neyse bilmiyorum ama bazılarının iç karnı büyük olur derler dışarıya pek belli olmazmış, ilerleyen aylarda da kocaman olmaz normal bi büyüklükte olurmuş:)) seninki öyle olabilir mi:44: bizimkiler kocaman olacak herhalde hiç bir yere sığmayacağız:9:

Rahmim büyük değil ama karnımın içini bilmiyorum :)

evet evet senin bulantı problemin var bi geçmedi zaten. az kaldı ama gececek yakında inşallah yada en azından azalacak. Bakma benimde bulanıyor kokulara hassasiyetim hala gitmedi mutfaga giremiyorum Allahtan annem var evde şimdilik o yapıyor yemekleri. yoksa midem cok fena oluyor

Ben yemek te yapmak zorundayım 1 saat ütü yaptım şimdi eşim klasik giyiniyo işi gereği valla herşeye razıyım yeter ki biraz yiyeyim sabah 1 di bi dilim ekmek yedim daha bişey yemedim

Rahmim büyük değil ama karnımın içini bilmiyorum :)

sağlıklı olduğunu bilelim de canım, ister göbeğimiz çıksın ister çıkmasın şimdilik;) İlerleyen haftalarda mecbur çıkacak. Ben en çok hissedeceğim günü merak ediyorum. İkinci çocuğuna hamile olan anneler yazsalar bu konuda diyorum ama tık yok, sadece bir kişi yazdı başkasının başından geçenleri.

Bence arada bi doktor değiştirmekte fayda var, başka bi doktora git o söyler belki;) o da % 65 kız dermiş:9: ultrasondan kaynaklanmıyo oranın değişmemesi bence doktordan kaynaklanıyo canım.benim sivilce sadece yüzümde ve sırtımda çıkıyo tek tük.

evet kesin olay bizim doktordan kaynaklanıyor. kadın inat ediyor benimle illa vaktinde söylecek :)

Ben yemek te yapmak zorundayım 1 saat ütü yaptım şimdi eşim klasik giyiniyo işi gereği valla herşeye razıyım yeter ki biraz yiyeyim sabah 1 di bi dilim ekmek yedim daha bişey yemedim

cnm senin bulantıların acaba yemek yemediğin içn olabilir mi? çünkü benim karnım acıktığında midem bulanıyor , hafif bir şeyler atıştırıyorum geçiyor. beyaz leblebiyi denedin mi hiç ?

sağlıklı olduğunu bilelim de canım, ister göbeğimiz çıksın ister çıkmasın şimdilik;) İlerleyen haftalarda mecbur çıkacak. Ben en çok hissedeceğim günü merak ediyorum. İkinci çocuğuna hamile olan anneler yazsalar bu konuda diyorum ama tık yok, sadece bir kişi yazdı başkasının başından geçenleri.

burada bir arkadaş yazmıştı , yel gibi oluyor demişti :26:

cnm senin bulantıların acaba yemek yemediğin içn olabilir mi? çünkü benim karnım acıktığında midem bulanıyor , hafif bir şeyler atıştırıyorum geçiyor. beyaz leblebiyi denedin mi hiç ?

Canım beyaz leblebi yedim bide mide yanmasına sarı leblebi dediler onu da yedim hiç birşey canım istemiyor ki kaşık sokamıyorum ağzıma inan ki hep öğürüyorum bu dönemlerini geçmesini beklemekten başka çarem yok

Canım beyaz leblebi yedim bide mide yanmasına sarı leblebi dediler onu da yedim hiç birşey canım istemiyor ki kaşık sokamıyorum ağzıma inan ki hep öğürüyorum bu dönemlerini geçmesini beklemekten başka çarem yok

böylede olmaz ki yemedikçe daha kötü olursun , bana leblebi biraz iyi gelmişti . Şimdi çok şükür geçiyor, arada bulantım oluyor sadece eminim seninki de geçecek biraz daha dayan annesi az kaldı

bnm de acıkınca midem bulanıyor.
hiçbişey yemeyince de miden bulanıyordur.

Yok ya bi şeye bağlıyorlar illa ki. Benim hamile olduğumu kimse dış görüntüden anlamıyor. Hamileyim dediğim an aaa belli derler :)))
Bazı insanlar beni sinirlendiriyorlar.. Hiç konuşmasalar daha iyi :)
Mesela bazıları erkenden bir şey almayın diyorlar. Bir şey olurmuş kaybedermişiz Allah korusun. Böyle yorumlara ne gerek var ki.. İnsanlar hamile insanın hassasiyetinden bi haber...

evet ya....öyle diyorlar, suan birsey yok hamileyim dediginde belliydi kilo almandan diyorlar..bencede ne alaka...

annemde birsey aldirmiyor canim...
bende almyiyorum onu kirmak istemiyorum. olunca alirsiniz diyor..annem kötü bir tecrübe gecirdi, o sürecte yaninda hep ben vardim.

tabi her insanin kendi bileceyi birsey :)

Merhaba cnm. o ağrılar bende de oluyordu zamanla azalıyor. Bulantılarım ise bu hafta çok şükür biraz daha iyi , geçen hafta çok bulantım vardı. İkili test ulatrasyondan bakılıyor sen bebişine bakarken doktor ölçümlerini yapıyor , sonrasında kan veriliyor . Umarım yardımı olabilmişimdir :)

çok teşekkür ederim canım evet rahatladım şimdi. dün ağrım bayağı vardı ama bugün az çok şükür. bulantıların geçeceğini duymak çok güzel:) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Back
X