• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
benim karnim cikti :))

En sonunda karnımın resmini koydurtacaksınız bana :)))))))))))
Benim yandan bakınca belli tamam da önden bakınca belli değil öyle. Yoksa böyle mi olması gerekiyor.

Eşimin kuzeni doğum yapacak pazartesi günü. Yarım dünya olmuş ya görünce korktum!!

Benimde duyduğum doğumdan önce ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapilmasi. Bana 8 haftaliktim yaptı. Erken olması tedirgin etti :(

8 haftalıkken benim de lekenme olmuştu. Benim daha önce 2 düşüğüm olduğu için lekelenme olunca, bana progesteron oil iğne yapıldı. Belki senin test sonucun dolayısıyla yapmış olabilir. Benim test sonuclarımın hepsi negatif .Her doktor farklı bir şey uyguluyor. Şİmdiki doktorum da aspirin ve clexane kan sulandırıcı verdi. Zamanla her şey değişiyor. Aradan 7 yıl geçti çünkü.

Benim yandan bakınca belli tamam da önden bakınca belli değil öyle. Yoksa böyle mi olması gerekiyor.

Eşimin kuzeni doğum yapacak pazartesi günü. Yarım dünya olmuş ya görünce korktum!!

Bosuna korkma canim hepimizin karni buyuyecek zaten elimdenn gelse karnimi kucultmem gebeligi 3 aya indiririm :).

kızlar dün bizim ultrasonda bebişin şakağına, baş çevresine, karın çevresine, ve femur kemiğinin uzunluğuna bakmış. Sizce de bunlara bakmışsa cinsiyeti görmüştür dimi

dedi ama işte acaba değişti mi korkusu beni yiyip bitiriyor :) ama değişse doktor soylerdi heralde coktan yani 15. Haftadayız sonuc olarak kız diyip kaldı dün gittik randevuya erkek olsa hala aynı ihtimal demezdi heralde güle güle bence benimle dalga geciyor biraz daha bekliyim diye

:) erkek olma ihtimali olsa dün derdi canım belli oluyodur yani 15. Haftadaymışınız maşallah size yaaa. Ortalama 5 hafta sonra hissediceksin bebeğini :) bize daha çok var 12+0 olduk bugün....

Gercekten uzun geliyor insana dimi ben ogrendigimde 6. Haftadaydi simdi 11. Haftaya giricez . Geriye baktigimda ne cabuk gecmis diyorum :))

Geriye baktığımda evet ben de şaşırıyorum..
Bulunduğumuz zamanın da hızlı geçmesi için hamileliği çok düşünmemek lazım.

Bizim giyecek almamıza gerek kalmaz belki de :)
Beşiğini alırız. Gerisini kayınvalidemler annemler alırlar :) Dört gözle bekliyorlar. Amcasıyla dayıları da bekliyor dört gözle :)

oo genis bir aile, onlar alir wallahi, ben kayinvalidemden birsey istemem, istesemde almazlar, pinti bir aile, dügünümde yapmadilar simdimi yapacaklar :)

kendi doktorum çok çok iyi . asıl gittiğim hastanede test fiyatı cok yüksekti bizde biraz daha uyguna yaptıralım dedik burayı sectik ordada nalet bi doktora denk geldik..bilseydim kendi doktorumun olduğu hastanede yaptırırdım ne bileyim böyle olacağını.. kesinlikle katılıyorum kadınlar daha anlayışlı bu konuda beni doktorumda bayan ve inanılmaz sevimli ilgili :)

evet ya bende fark ettim kadinlar daha sevimli ve anlayisli olyuor

Ben Ankara'dayım tatlım..patronlar keşke aynı osaydı. sen sağdan çakardın, ben soldan, aptala dönerdi adam :))))
Çocuğu olan anlamıyor maalesef, benimki de tüp tedavisiyle oldu. çeken bilir ne yaşadığımı. ben hamiş olabilmek için bu kadar uğraşmışım pabuç bırakmam kimseye valla. hayırlısı ile bir kucağımıza alalım, o zaman sen gör :) panter anne, hahahhhhah..

aaa bende ankaraliyim ama almanyada kalyiorum, evet ya keske olsa, deli ederdik adami :)
bizim patronun cocugu var canim hemde iki tane, ve erken yasta cocuk sahibi olmuslar simide iscilerini anlamiyorlar olacak birseymi yaa..ne hallerle hamis kaldik degilmi, hahahaha panter annemi:) hahahah cok güldüm canim yaaa...calismicaksin degilmi ondansonra?

Azcık alt tarafımda çıkıntı var ama o belli olmuyor ki :)
Zaten ben çok aşağıda taşıyormuşum. Doktor öyle söyledi. Gebeliğin ilk dönemlerinde de böyle olurmuş ama benimki hala aşağıda. Daha yukarı çıkamadı. Ultrasonla bakması için bayağı aşağı tutuyor doktor :)))))

hmm zaten herkez asagida tasiyor suan canim bir kac günde yukari yerlesirmis öyle demsiti doktorum...

evet evet resim resim resim istiyoruz :):52:

kızlar dün bizim ultrasonda bebişin şakağına, baş çevresine, karın çevresine, ve femur kemiğinin uzunluğuna bakmış. Sizce de bunlara bakmışsa cinsiyeti görmüştür dimi

Senin doktor da benimkilerden gıcık çıktı. Önce kız diyor sonrakinde hiçbir şey demiyor. Ay bu cinsiyet işi yordu bizi :))))))))

benimde yandan belli, zaten canım önden belli değil yani. o aşama heralde 6,7. aylarda olur bende.sanmıyorum ki oyle cok belli olsun

Senin doktor da benimkilerden gıcık çıktı. Önce kız diyor sonrakinde hiçbir şey demiyor. Ay bu cinsiyet işi yordu bizi :))))))))

bizim ki ketum yani oyle boyle değil. 2 hafta once gittim zorla %65 dedirttim ya oda bana olmaz falan dedi bende lütfen söyleyin diyince söyledi. sonuç olarak bekletiyor işte kaidelere uyacak ya. gıcıklı yapıyor okadar şeyi gören insan bunu nasıl görmez ben anlamıyorum

ya beennn :(( ben napayim daha 11. Haftaya giricez :(((

zaman çabuk geçio canım sende anlamıcaksın gör bak daha dün gibi değilmi kalp atışlarını yazıoduk bak şimdi cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyoruz. Allahım sağlık versin bizlere bebişlerimize gerisi kolay :)

zaman çabuk geçio canım sende anlamıcaksın gör bak daha dün gibi değilmi kalp atışlarını yazıoduk bak şimdi cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyoruz. Allahım sağlık versin bizlere bebişlerimize gerisi kolay :)

Dogru diosun canim ya hayırlısı bakalim ben de yarin gidicem doktora

slm kızlar bayadır girmiyordum eşim 23 nisan çlışmaları yaptırıyor öğrencilerine o yüzden bilgisayarı okula götürüyor o yüzden bende buraya giremiyorum girsem bile akşamları giriyorumm sizleri özledimm ha kızlar biz 14 haftamıza girdik dün çikolata yedimm uzandım çok hafif kelebek uçuşması gibi bişiler hissettim bağırsak hareketleri deyildi görümceme sordum böyle oldu dedimm hissedersin dedi ben 2bucuk aylıkken hissetmiştim oğlumda dedi benim oğluşumda hareketlen di çok sık deyil akşam uyumdan önce hissediyorumm mümkünmü sizce kızlarr :26::31::31:

oo genis bir aile, onlar alir wallahi, ben kayinvalidemden birsey istemem, istesemde almazlar, pinti bir aile, dügünümde yapmadilar simdimi yapacaklar :)

hmm zaten herkez asagida tasiyor suan canim bir kac günde yukari yerlesirmis öyle demsiti doktorum...

evet evet resim resim resim istiyoruz :):52:
Biraz büyüsün göbeğim, bi sürü resim çekilcem :)))) Hatıra :))

Benim kayınvalidem iyidir de kayınpeder çok cimri. Düğünümde her şeyi benim ailem, eşim ve kaynım yaptılar. Salak herif bana sadece halı aldı, onun da parasını istedi düğünden sonra. Eşim konuşmadı suratına bakmadı da geri verdi utandı. O günlere gıcık oluyorum ya. Şimdi dört gözle torun bekliyor. He bi de onların evine yakın taşınacağımızı zannediyormuş. Babama söylemiş. Ben de eşime söyledim. Senin işine yakın ev öyle bir şey olmaz diyor. Eşim biraz hanım evladı olsa başımıza neler gelirdi neler :)

kız aynen bu sabah servise giderken benimde ağrım oldu.
hatta hiç yapmam ama iett durağında oturup bekledim.
Ağrılar başladı galiba. Allahtan bizi huzursuz edecek kadar değil.. Umarım olmaz çünkü bel ağrısı çok zor..

benimde yandan belli, zaten canım önden belli değil yani. o aşama heralde 6,7. aylarda olur bende.sanmıyorum ki oyle cok belli olsun
Yok kız 6. aya girince çok güzel görünüyor karın. En güzel zamanı o zaman. Küçücük bi çıkıntı oyyy :)))))))

Selam arkadaşım nasılsın?

bizimde geçen cuma ölçtüler. yarın sonuçları alcaz.
doktor bakarken kıza benziyor dedi. bir sonraki cumartesiye randvu aldım ozamana dahada netleşir heralde.
seninde erkek olsa bişi derdi kızlarda bişi göremiyolar :)

Back
X