Kızlar hayretler içerisinde okuyorum gerçekten. Bizimkisi ne canınız istiyo onu yapıyım diye telefon eder sorar gideceğimizi bildiği günler, bize geldiği günlerde de çok yardımcı olur sağolsun. Kızı gibi görür ayrı tutmaz. Duyardım kaynanaların fenalık yaptığını ama bi anne sonuçta çocuğuna yedirmek ister, biz ailemizden öyle gördüğümüz için tuhaf geliyo belki de![]()
yapma kuzum yapma. bak benim annemde bizde kalıyor her sabah erkenden kalkıyor kahvaltı dersen hazır yemek dersen hazır ben hazırlayamadıgım için annem hazırlıyor. ben eşime de soyledim ben bu evde senden ve cocugumdan baska artık kimseye birsey hazırlamam yemek olarak dedim. ee goruyor eşimde annem geliyor ve onu kaldırmıyor bille yerinden. valla onun annesi de gelse bende kalkmam yeriimden. ki aynı muamele yani. eger sen bekliyorsan benden once kendin yapacaksın annesin çünkü. sende yapma valla kuzum hele oyle yoğun calısıyorsan hiç yapma ben bazen valla tatlıyı bile eşime dışardan aldırtıyorum profiterol aldırıyorum onu koyuyorum al ama o bunu bile beceremiyor.
Ahh ahh bende anlatsam roman olur.. Bende hiçbirşey görmüyorum ne gorumcelerimden nede kaymakam olacak kadindann... Yaptiklarim çabası. En son gecen hafta eşime testi çektim. Bundan sonra bende hiçbirşey yapmicam dedim. Kirildi belki ama hak da verdi .. Yazik çok yazik kiskanclar paylasamiyorlar sanki ogullarini yiyorum :))