• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın Hamişler , cumanız mübarek olsun bir haftayı daha çok şükür geride bıraktık ... kızlar siz bebişlerinizin alışverişine başlamışsınız maşallah ben daha hiç bir şey almadım cinsiyetini hayırlısı ile öğrenseydik hemen başlardık ,

Günaydın Hamişler , cumanız mübarek olsun bir haftayı daha çok şükür geride bıraktık ... kızlar siz bebişlerinizin alışverişine başlamışsınız maşallah ben daha hiç bir şey almadım cinsiyetini hayırlısı ile öğrenseydik hemen başlardık ,

Canim ben unisex renkler aldim sadece renk secenegimin olmadigi kiyafetlerde mavi aldim pembe erkek cocuga pek olmazda mavi kiza giydirilir diye 100 tl lik alisveris yaptim vallahi :)))

Bayıldımm canım bebişler kış bebişi çok lazım olcak bunlar
Evet kışlık almak lazım aslında ama bu patikleri 4. ayından sonra ancak giyer :) Az bi zaman giydirebilcem herhalde :)

Çok tatlı bunlarrr :) Allah sağlıkla giymeyi göstersin canım. Ekim anneleri ufak ufak başlıyor mu yoksa bebişlere birşeyler almayaaa :)
Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)

Sinir olmaktan çok merakım artıyo, aceba bebek mi değil mi, bi daha aynı şey olacak mı bir sürü cevapsız soru:))

Senin tekmeler baslar zaten :)) eli kulagindadir
ayy inşallah, ne zaman ayırdedilebilir hale gelir çok merak ediyorum:)

Evet kışlık almak lazım aslında ama bu patikleri 4. ayından sonra ancak giyer :) Az bi zaman giydirebilcem herhalde :)

Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)
Beni de heveslendiriyosunuz arkadaşım, maşallah baya bişeyler almışsın. Bende alcam oğluma:))

Herkes iyi canim kolay gelsin
sağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yok :(
Eki Görüntüle 1040945
Patişlerimiz nasıl:))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel güzel sağlıklı günlerde giydir inşallah annesi :16:
Oluştu canım ya oluşmaz mı? Benim kitabım da bu aşağı a yazan bilgilerde falan hep 11. Haftada oluştuğunu daha sonraki haftalar da ise belirginleşmeye baslıyor. 14. Haftadan îtibren iyi ultrason aletleri ile 16. Haftada ise hepsi ile gözüküyor. Ben şimdi videoyu izledim yakından telefonla fotograf çekerek hemde valla biz göremedik bebişin pipîsini bu doktor bana söylemiyor sadece bak fotografımız hatta :)

Eki Görüntüle 1040949
ay berkancığım kız bu baya büyümüş :nazar::nazar: eli ayağı maşallahhhh abla olacak bizimkilere gerilmiş mi burda ne yapmış öyle

Eki Görüntüle 1041016 buda benim cadı kızım :12: bizde 12+4 dük burada şimdi 15.haftamdayım :nazar: :nazar:
maşallah canım :nazar: darısı başımıza olsun inşallahhhhh sağlıkla kucağına al
:49: Gününüz aydın, tekmeleriniz bol olsun inşallah:49:
günaydın canımmmm :16:
Bir haftayı daha bitirmenin sevinciyle herkese günaydın :3:
evet harika bi gün akşam olsa biran önce günaydın :16:
günaydın canım bende henüz hiç birşey almadım iki kişi çorap hediye etti sadece cinsiyeti belli olsun alacam unisex beğenemedim :34:

Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)[/QUOTE]

Ben kis bebegi olacak diye tulum aldim 2 tane kalin bol bol da ince tulum alacagim

herkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???

Canim ben unisex renkler aldim sadece renk secenegimin olmadigi kiyafetlerde mavi aldim pembe erkek cocuga pek olmazda mavi kiza giydirilir diye 100 tl lik alisveris yaptim vallahi :)))

ne hevesle almışsındır , bebeğin iyi günlerde giysin inş. bende almak istiyorum ya , çok heves ettim bak şimdi

herkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???

Gunaydin canim kac haftalik ki senin bebis

ne hevesle almışsındır , bebeğin iyi günlerde giysin inş. bende almak istiyorum ya , çok heves ettim bak şimdi

Cok hevesleniyor insan tatli ve farkli bir duygu ya yavas yavas alabilirsin sende tutma kendini :))) (Allah nasip ederde sag salim kucagimiza alirsak ) eninde sonunda alinacak ben simdiden sindire sindire alayim diyorum çünkü son zamanlara kalirsa hem cok sicak olacak havalar biz zorlanicaz hem de eksiklerini tamamlama firsatimiz olmayabilir diye simdiden basladim

sağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yok :(

çok güzel güzel sağlıklı günlerde giydir inşallah annesi :16:
ay berkancığım kız bu baya büyümüş :nazar::nazar: eli ayağı maşallahhhh abla olacak bizimkilere gerilmiş mi burda ne yapmış öyle

maşallah canım :nazar: darısı başımıza olsun inşallahhhhh sağlıkla kucağına al

günaydın canımmmm :16:

evet harika bi gün akşam olsa biran önce günaydın :16:

günaydın canım bende henüz hiç birşey almadım iki kişi çorap hediye etti sadece cinsiyeti belli olsun alacam unisex beğenemedim :34:

önce çok geçmiş olsun cnm . hafta sonu dinlen bol bol . bende baktım geçen gün doktordan çıkışta unisex bende beğenemedim . Sizin hediyelerinde gelmiş :) benim çeyizime hediye gelmişti 1 adet yelek , şimdilik sadece o var ama bakınıyorum beğendiğim birnşeyler bulayım penyesi falan pamuk olan hemen alıcam inş.

aaa bende ankaraliyim ama almanyada kalyiorum, evet ya keske olsa, deli ederdik adami :)
bizim patronun cocugu var canim hemde iki tane, ve erken yasta cocuk sahibi olmuslar simide iscilerini anlamiyorlar olacak birseymi yaa..ne hallerle hamis kaldik degilmi, hahahaha panter annemi:) hahahah cok güldüm canim yaaa...calismicaksin degilmi ondansonra?

Almanya, süpermiş..orada nasıl peki hamilelik koşulları, hastane,..?
çocuktan sonra çalışmamayı çok isterim ama ben nispeten rahat bir şirkette çalışıyorum ve imkanları oldukça iyi. patron bazen sapıtıyo ama olsun. o yüzden çalışmaya devam :)

Ben kis bebegi olacak diye tulum aldim 2 tane kalin bol bol da ince tulum alacagim[/QUOTE]

çıçıtlı bady de alalım çok lazım olduğunu duydum :9:

Back
X