Yok kiz bana hala yapiyorlarda sökmüyor artık :)) benim annem babam edimi arayip sorarlar mesela onlardan biri bir kere belki aradi hep ben aricam ben ilgilencem gelinim ya ben benim hic ilgiye sevgiye ihtiyacim yok zaten çok şeyler yaptılar bir bir eşime güzellikle anlattim baslarda tartıştık kizdi bana ama artik o da goruyo ses etmiyor bana :)) hele hamile olduğumu duyunca yarim agizla tebrik ettiler ya hepsini orda bogasim geldi :)) artik ses wtselerde nafile esimde sağolsun birakmiyo beni savunuyo
benimkide artik sestenmiyor, ben saygimda kusur etmiyorum...artik onlarla fazla konusmadigim icin sikayette edemyiorlar...aaa ayni walla, hep ben hep ben diyorlar, hep ben onlarla ilgilenecem onlara yiyacam onlar ama birsey yapmicak
Almanya, süpermiş..orada nasıl peki hamilelik koşulları, hastane,..?
çocuktan sonra çalışmamayı çok isterim ama ben nispeten rahat bir şirkette çalışıyorum ve imkanları oldukça iyi. patron bazen sapıtıyo ama olsun. o yüzden çalışmaya devam :)
hamilelik kosullari...hmm bilmem ki, yani TR artik daha cok gelisiyor, kosular ayni bence
patronlar her zaman ayni canim...sapitiyorlar, sinirleniyorlar. hep bana hep bana diyorlar...aralarinda bazen iyi cikanda oluyor