• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet iyi olmasi cok güzel bir duygu :)

amin insallah canim cümlemizin...
saglikli sihatli egli aga düzgün bir sekilde aliriz hepimiz insallah kucagimiza...
siznde iyi haberleriniz bekliyorum

vay vay vayy...el üstünde tutuyorlar heee...cok güzel kiz iste :) aliyorlar ediyorlar...benim kayinam gil hic birsey almiyor etmiyor, evime bir igneleri bile nasip olmadi, dügünümü bile kendi annem gil yapti.

benim kendi annem gilinde ilk torunlari :) cok seviniyorlar :)

hmm iyimis o zaman, doktor iyi dedi ama yinede annelik hissi iste :) illerde nasil olacam onu bilmiyorum, simdiden ben böyleysem :)
Bence biz çok pimpirikli anneler olucaz...

Bence biz çok pimpirikli anneler olucaz...

evet sanirim yaa...iyide degil...bugün kocisle doktordan sonra kahvatli yapmaya gittik...orda almanlarin cocuklari orda burda geziyor yanliz basina bende dedim kocise türkler olsa böyle yapmazlar walla ....2 yasinda ki cocuk yanliz orda burda geziyor, annesi arkasindan hic gezmiyor, ...ben olsam yapamam herhalde.

evet sanirim yaa...iyide degil...bugün kocisle doktordan sonra kahvatli yapmaya gittik...orda almanlarin cocuklari orda burda geziyor yanliz basina bende dedim kocise türkler olsa böyle yapmazlar walla ....2 yasinda ki cocuk yanliz orda burda geziyor, annesi arkasindan hic gezmiyor, ...ben olsam yapamam herhalde.

Almanyadan gelen çocuklar gözümün önünde canım..
Hiçbir şeyden haberleri yok. Nerede nasıl konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar ve çok rahatlar.. O kadar da rahat bırakılmaz çocuk.

Biz orta yolu buluruz da annelerimiz babalarımız şımartırlar.. Seninkiler uzakta gerçi..

Bebeğini görmüşsün canım, iyi haberlerle gelmene sevindim:)) Maşallah kocaman olmuş bebeğin, annesine de el sallamış keyifler yerindedeir. Ben 1 haftadır görmüyorum. Daha da 3 hafta var görmeye şimdiden özledim...
Bende peşinden ayrılmam çocuğumun, nasıl rahat olabiliyorlar bu almanlar bilmiyorum:))

Son düzenleme:
güzel güzel haberleele gel olurmu bekliyoruz biz seni burada

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

güzel haberlerle dön cnm

Kizlar geldik biz hersey yolunda cok sukur bebis hareket ediyormus banada gosterdi ama kalbinin attigini gorunce gozumu ordan alamadim ve hareketini goremedim bebisimin :( :)

kalbini dinledim ♡♡♡♥♥♥♡♡♡ sanki ilk defa dinliyormusum gibi oldum yine heyecan vericiydi

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

kizlar geldik biz hersey yolunda cok sukur bebis hareket ediyormus banada gosterdi ama kalbinin attigini gorunce gozumu ordan alamadim ve hareketini goremedim bebisimin :( :)

kalbini dinledim ♡♡♡♥♥♥♡♡♡ sanki ilk defa dinliyormusum gibi oldum yine heyecan vericiydi

biz mutluyuz ☆★☆

iyi olmasına sevindim canım. Aman kıpır kıpır bebeklerimiz yaşasınn :) maşallah canım inşallah hep böyle iyi gider kontrollerimiz stressiz sorunsuz döneriz inşallah...

Kizlar geldik biz hersey yolunda cok sukur bebis hareket ediyormus banada gosterdi ama kalbinin attigini gorunce gozumu ordan alamadim ve hareketini goremedim bebisimin :( :)

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

:emir_bebek::nazar:maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: ne oluyosa bende ultrasona girince şaşkınlaşıyorum heyecandan mıdır nedir:) Şurasına bakamadım burasına bakamadım diyorum sonrasında:))

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

ee ne güzel :) masallah diyorum sana ve bebişine rabbim nazarlardan saklasın seni. ama cinsiyet için henüz gerçeten erken gibi geldi bana :) cünkü gelişimi ile 11. haftada olusuyor

iyi olmasına sevindim canım. Aman kıpır kıpır bebeklerimiz yaşasınn :) maşallah canım inşallah hep böyle iyi gider kontrollerimiz stressiz sorunsuz döneriz inşallah...

:emir_bebek::nazar:maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: ne oluyosa bende ultrasona girince şaşkınlaşıyorum heyecandan mıdır nedir:) Şurasına bakamadım burasına bakamadım diyorum sonrasında:))

Masallahlariniza teşekkür ederiz Teyzeleri

Hakikaten hastaneden cikinca kendi kendime kiziyordum doktora gormedim deseydim diye aklima gelmediki :)) neyse 1 hafta sonra ikili teste gidicez o zaman incelerim :))

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

Gözün aydın. 12. haftadan sonra kollarını bacaklarını iyice görürsün oynatırken :)

ee ne güzel :) masallah diyorum sana ve bebişine rabbim nazarlardan saklasın seni. ama cinsiyet için henüz gerçeten erken gibi geldi bana :) cünkü gelişimi ile 11. haftada olusuyor

Amin canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim ben arastirmistim nasil anlaşılır diye arastirmalarimin sonucunda bu sonuca vardim bebegin uc kisminda igne ucu gibi bisey var eger dik ise erkek hafif yatay ise kiz imis bilimsel birsey mis bu

Amin canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim ben arastirmistim nasil anlaşılır diye arastirmalarimin sonucunda bu sonuca vardim bebegin uc kisminda igne ucu gibi bisey var eger dik ise erkek hafif yatay ise kiz imis bilimsel birsey mis bu

nub teorisini diyorsun sen? benim doktorum nub teorisine pek inanmıyor ama bende inanmak istiyorum :)

Damla sen ikili test yaptırmadın herhalde?

yok yaptırmadım strese gerek yok :) boyle rahatım mutluyum hersey yolunda doktorum sadece ensesine karnına kafasına bide uyluguna baktı sanırım hersey normal dedi okadar. ben ona da gerek gormedim ki ne gelirse rabbimden ki ben dua ediyorum hergün sapasağlam bir cimcimem olacak benim :)

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

oh çok şükür , hep iyi haberlerle gelelim hepimiz çok sevindim cnm

Biz MUTLUYUZ ☆★☆

ay canım ya gözünaydın maşallah bebişe:nazar: ne güzel bi duygu allahım inşallah hepimiz böle güzel haberlerle geliriz :))yarın olsunda bende göreyim bebeğimi çok özledimmm..

Back
X