• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar karnınızda ağrı gibi gerginlik varmı ?

Evet canim 2 gundur var ozellikle aksamlari. Karnim disari cekiliyor gibi. Gece yatakta donerken vile hissediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim 2 gundur var ozellikle aksamlari. Karnim disari cekiliyor gibi. Gece yatakta donerken vile hissediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah kalkıyorum mesela karnım acıyo ya yanlış mı yatıyorum napıyorum diyorum demek ki normal

Evet canım bende de sivilcelenme oldu:) hala oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insan bu yüzden şaşırıyor zaten. Mantık almıyor bunu. Nasıl göremezler. Acaba erkek organı sonradan oluşabilir diye mi bekliyorlar. O zaman ilk başta herkes kız bebek sahibi . Sonra pipi görününce erkek mi oluyor.

Günaydın canımcım belki de kordonla falan mu karıştırıyorlar ama bence yok en bile ayırt edebiliyorum videodan çektiğim fotografla. Bence yanıltıp imajlarını zedelemek istemiyorlar ne kadar araştırırsam araştırayım 11. Haftada oluşuyor canım cinsiyet sonra gelişiyor hadi beim yine bir oran var elimde senin doktorlar hiç birsey söylemedi.

Benim ergenlikte bu kadar sivilcelem yoktu. Kız bebekte olurmuş genelde

Kızlar ben de sabah gittim doktora. Kontrolüm çok güzel geçti. Ense kalınlığı vs çok normal ve güzel dedi. Kanımızı da verdik. Bir de %80 kızınız olacak dedi :):16::16:

Bir kız bebek daha :) maşallah canım kuzuna Rabbim nazarlardan saklasın sizi

Bir kız bebek daha :) maşallah canım kuzuna Rabbim nazarlardan saklasın sizi

Âmin canım hepimizi. Yalnız birşey soracağım. Ilk sayfadaki tablodan düşmüşüm. Beni tekrara ekleyebilir misin?
Çocuk sayısı: ilk
Sat: 4 Ocak
BDT: 11 Ekim

Son düzenleme:
Günaydın canımcım belki de kordonla falan mu karıştırıyorlar ama bence yok en bile ayırt edebiliyorum videodan çektiğim fotografla. Bence yanıltıp imajlarını zedelemek istemiyorlar ne kadar araştırırsam araştırayım 11. Haftada oluşuyor canım cinsiyet sonra gelişiyor hadi beim yine bir oran var elimde senin doktorlar hiç birsey söylemedi.

Benim ergenlikte bu kadar sivilcelem yoktu. Kız bebekte olurmuş genelde

Benim adet dönemlerimde çıkıyor hala. Benim için aslında kız erkek hiç fark etmez ama eşimin akrabalarına inat erkek istiyorum. Çünkü hepsi kız olacak dememi dört gözle bekliyorlar. Herkes kendi gelininden erkek bekledi ama kız oldular. Şimdi benim kız doğurmamı bekliyorlar. Kıskançlıklarından ölecekler. Hergün kayınvalidene soruyorlarmış cinsiyeti belli oldu mu diye. O da kızmış artık. Siz bu cinsiyetin peşine ne düştünüz, sağlıklı olsun, demiş. Dün kayınvalideme gittik o söyledi. Ben iyice gıcık oldum manyaklara. O yüzden Allahım görüyor ya erkek istiyorum çatlasınlar iyice..

Benim adet dönemlerimde çıkıyor hala. Benim için aslında kız erkek hiç fark etmez ama eşimin akrabalarına inat erkek istiyorum. Çünkü hepsi kız olacak dememi dört gözle bekliyorlar. Herkes kendi gelininden erkek bekledi ama kız oldular. Şimdi benim kız doğurmamı bekliyorlar. Kıskançlıklarından ölecekler. Hergün kayınvalidene soruyorlarmış cinsiyeti belli oldu mu diye. O da kızmış artık. Siz bu cinsiyetin peşine ne düştünüz, sağlıklı olsun, demiş. Dün kayınvalideme gittik o söyledi. Ben iyice gıcık oldum manyaklara. O yüzden Allahım görüyor ya erkek istiyorum çatlasınlar iyice..

Gunaydin canimm :) yalniz değilsin valla bende eşimin ailesine inat erkek olsun istiyorum görsünler sinirler :))) yoksa kiz da erkekde ne fark eder evlat sonucta :*

valla benimde çok belim ağrıyor hepsi buradadan bel korsesi alcam bu yüzden hamilelikte olan bel ağrısını azaltıyormuş. bende fıtık olduğu için oluyorum bel ağrısından resme ağlıyorum bazen tutulup kalıyorum oldugum yerde. eşim saolsun her aksam belime masaj yapıyor yoksa gececek gibi değil

Bu eslerimizde olmasa yada kotu olsa ne yapardik biz bilmem. Sukrediyorum bunun icin. Hamilelik icin uygun olacakmi korse. Iyice arastirmadan alma canim. Benim bir arkadasta bel fitigiydi ve bu yuzden hergun yuzmeye gidiyordu hamilelik boyunca kilo almayip beli zorlamamak icin. Cokta rahatlatiyordu onu. Imkanin varsa denemeni tavsiye ederim.

Âmin canım hepimizi. Yalnız birşey soracağım. Ilk sayfadaki tablodan düşmüşüm. Beni tekrara ekleyebilir misin?
Çocuk sayısı: ilk
Sat: 4 Ocak
BDT: 11 Ekim

Canım Pazartesi ekleyebilirim ancak tabletten ve telden zor oluyor bilgisayarı acmıyorum pazar günleri ama tablodan neden düştüğüne dair hiç bir fikrim yok

Bu eslerimizde olmasa yada kotu olsa ne yapardik biz bilmem. Sukrediyorum bunun icin. Hamilelik icin uygun olacakmi korse. Iyice arastirmadan alma canim. Benim bir arkadasta bel fitigiydi ve bu yuzden hergun yuzmeye gidiyordu hamilelik boyunca kilo almayip beli zorlamamak icin. Cokta rahatlatiyordu onu. Imkanin varsa denemeni tavsiye ederim.

Yok canım oyle korse değil bu korse ikiz bebek anneleri ve bel fıtığı olanlar için aslında medikal bir ürün hepsiburada da tesadüfen gördüm ama tabi doktora sormam lazım öncelikle haftaya randevum var bakalım doktor ne söyleyecek evet havuz cok iyimiş ama bizim burada havuz yok hep spor salonların içinde ee ben spor yani fitness yapmam sadece havuzu da kullanamıyorum oyüzden yaralanamıyoım havuz olayından

Gunaydin canimm :) yalniz değilsin valla bende eşimin ailesine inat erkek olsun istiyorum görsünler sinirler :))) yoksa kiz da erkekde ne fark eder evlat sonucta :*

İnşallah sağlıklı hayırlı erkek evlatlarımız olur da dört gözle kız bekleyenlere ders olur. Milletin içine dert olmuş..

Canım bende de kabızlık mide bulantısı kusma mide yanması kulağım tıkandı bende birde omur fazlalığı olduğu için belim çok daha şiddetli ağrıyor bende de yok yok:) canım inşallah geçicek kontrolün ne zaman senin

Gecmis olacak hepsi cnm.ins kelime care bulurumda sizinlede paylasirim :(

Bende birazcık eşimin ailesine inat kız istiyorum sanırım kayınvalidem cok istiyor erkek olsun kayınpederimin bir tercihi yok ama eşimin ailesi erkek kaynadığı için kesin erkek gözüyle bakıyorlardı bize cok şükür bizim istediğimiz oldu oy kuzum ben bilmiyordum boyle bir problemin olduğunu inşallah erkek evladın olur ozaman bende sinir oldum simdi

slm kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ama yanlızım diye biraz cnm sıkkınn koçiş sabahın 4.de sadıkda görevli diye gitti akşam gelecek o vakte kadar yanlızımm kızlar bu bel ağrısı sizdede varmı benim belim çok ağrıyor yaa ha şu kuru kayısı çok iyi geldi kabızlağa sağolun kızlarr dr kontürolümüz 19 nisan daha çok var oğluşumu nasıl özledim biran önce gelsede şu 19 nisan oğlumu görsemm:16::16::16:

slm kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ama yanlızım diye biraz cnm sıkkınn koçiş sabahın 4.de sadıkda görevli diye gitti akşam gelecek o vakte kadar yanlızımm kızlar bu bel ağrısı sizdede varmı benim belim çok ağrıyor yaa ha şu kuru kayısı çok iyi geldi kabızlağa sağolun kızlarr dr kontürolümüz 19 nisan daha çok var oğluşumu nasıl özledim biran önce gelsede şu 19 nisan oğlumu görsemm:16::16::16:

Slm canım bizlerde iyiyiz film izle canın sıkılmasın ben de hafta ici çok sıkılıyorum

Back
X