• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

Zeynep duru güzel bence sare eski bi isim arkadasiminin anneanne ve babaannesinin ismi mesela elif yerine de zeynep daha güzel bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam anneler nasilsiniz :)

Ben burada cok yazmiyorum diger topicte bat gunlerimizi takip ettigimiz arkadaslar olunca daha cok ordayim :)

Yine de bi guncel haber vereyim dedim :) Annem ve babam geldiydiler surpriz yaparak bugun onlari ugurladik ama bende bir ayligina gidecegim oraya uzulmedim cok :)

Benim hamileligim rahat geciyor cok sukur buyuk bi problem olmadi simdiye kadar insaAllah hic birimizde olmaz :)

ikili testi yaptirmayanlardanim bende bebegim Rabbime emanet diyorum :)

Kizimiz olacagini dusunuyorum en basindan beri cevremdekilerde oyle dusunuyor :) Saglikli sihatli olsunda onemli olan o.

Isim konusunda cok begendigim ve olsun dedigim isimi bir tanidik musluman olduktan sonra gelinine koymus o yuzden bende artik koymak istemem zaten.

Basa arkadasim almanya ve avusturya arasinda farkliklar var sanirim cok detayli bilmiyorum ama anladigim kadariyla senin icin cok pahali doktor muayeneleri. Privat'e mi gidiyorsun yoksa normal mi?

Herkese hayirli saglikli sihatli gebelikler dilerim :)

allah gönlüne göre versin canim....sag saglim gelsin bebislerimiz insallah

evet taytlar cok rahat olyuor bende alacam allah izin verirse...

masallah canim, tebtik ederim.cok güzel cikmis ultrasonda :)
babasida yanindamiydi?
nasil veriyorlarmi orda video? her zamanmi? yoksa tek seferlikmi?

sağol cnm benimm :) yanımızdaydı babasıda ama benimki kalıyor öyle şaşkaloz :52: tek seferlik canım sanıırm. :49:

canım sen nereye gidiyorsun kontrollere? bayıldım ultrason fotografına bayıldım bende bu hafta doktorumu değiştirebilirim belki senin doktora gelirim :)

ben yeditepe üniversite hast. kozyatağına gidiyorum.. çok şükür memmunum. olabilir tabi neden olmasın. dr adı özge ama doğuma o girmeyecek çünkü o da hamile :) doğuma başka dr olucak inş. :1:

Ben de 11. Haftadayim bizim ev kirlensede esim temizliyor ben de yormuyorum kendimi ara sira sadece salonu supuruyorum o kadar
Eringeclik bende de var bu durum beni cok rahatsiz ediyor :( insallah 12. Haftaya girince ben de rahatlarim

tatlım eşim normalde bana çok yardımcı olur sağolsun ama şimdi ben yapmak zorundayım neden dersen eşim geçen çarşamba sağ kolunu kırdı ne kadarda kendi işini görmeye çalışasada yapamıyor eşimide yardım cı oluyorum doğal olarak daha çok yoruluyorum işallah bebeğime bişey olmaz rabbime emanetttt:16:

tatlım eşim normalde bana çok yardımcı olur sağolsun ama şimdi ben yapmak zorundayım neden dersen eşim geçen çarşamba sağ kolunu kırdı ne kadarda kendi işini görmeye çalışasada yapamıyor eşimide yardım cı oluyorum doğal olarak daha çok yoruluyorum işallah bebeğime bişey olmaz rabbime emanetttt:16:

Gecmis olsun canim ben esime : ne olur kendine dikkat et sen hasta olursan biz perisan oluruz diyorum . :))
Bizim kimsemiz yok burada yardimci olabilecek hic kimse yok bende ayaklanamadim bir turlu disariya cikiyoruz 2 dakikada yoruluyorum evde de ayniyim hemen yoruluyorum ama gecen haftalara gore daha enerjim yerinde cok sukur

Gecmis olsun canim ben esime : ne olur kendine dikkat et sen hasta olursan biz perisan oluruz diyorum . :))
Bizim kimsemiz yok burada yardimci olabilecek hic kimse yok bende ayaklanamadim bir turlu disariya cikiyoruz 2 dakikada yoruluyorum evde de ayniyim hemen yoruluyorum ama gecen haftalara gore daha enerjim yerinde cok sukur

sağol cnm aynen bizimde burda kimsemiz yok akrabalar hepsi memlekette antep de ayy canım haftada bir sefer hafta sonu merkeze gidiyoruz biraz yürüyorum nefes nefse kalıyorum uyku bastırı yor sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimedey miş gibi oluyor önceden böyle deyildimm saatlerce yürürdüm yorulmazdım şimdi hemen yoruluyorum bu beşbiş ler enejilerimiz tüketiyorlar pıtırcıklarr senin memleket neresii

sağol cnm aynen bizimde burda kimsemiz yok akrabalar hepsi memlekette antep de ayy canım haftada bir sefer hafta sonu merkeze gidiyoruz biraz yürüyorum nefes nefse kalıyorum uyku bastırı yor sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimedey miş gibi oluyor önceden böyle deyildimm saatlerce yürürdüm yorulmazdım şimdi hemen yoruluyorum bu beşbiş ler enejilerimiz tüketiyorlar pıtırcıklarr senin memleket neresii

Merhaba havva aynisi bende de var ya :) bi tur attik gecenlerde en fazla yarim saat yurufum ama nefes nefese kaldim :D olsun yine de alistirmam lazim kendimi zaten baska hareket yapmiyorum arada bir yuruyus yapmam lazim ama ev islerinde de eskisi gibi degilim :)

Merhaba havva aynisi bende de var ya :) bi tur attik gecenlerde en fazla yarim saat yurufum ama nefes nefese kaldim :D olsun yine de alistirmam lazim kendimi zaten baska hareket yapmiyorum arada bir yuruyus yapmam lazim ama ev islerinde de eskisi gibi degilim :)

Hepimiz ayni durumdayiz yani :(
12. Haftadan sonra enerjim yerine gelir diye umuyorum

çok şükür hiç midem bulanmadı sanırım bulanmayacak diye ümit ediyorum ama balık tavuk gibi şeylerden tiksiniyorum mecburen yiyorum

masallah hep böyle devam eder inşallah sabahları bana eziyet gibi geliyor kalktıgımda dırek cıkartıyorum herseyden midem bulanıyor gün boyu devam ediyor pek bişe de yiyemiyorum

InsaAllah canim da ben bugun 12+1 deyim ama olsun benim tek sIkIntim simdilik sadece bu uyku ve halsizlik oldu cok sukur bazi arkadaslar cok kotu oluyorlarmis Allah onlarda yardim etsin insaAllah :)

evet tatlım yanıl mıyorsam 4 aydan yürüyüşlere başlamamız gerek ilk zamn ki gibi deyil ama sürekli uyumak ve hiç birşey yapmak istemiyordum şimdi biraz oda mecburureytenn yanii bu gün nasıl uyudum yaa koçişde yoktu ne güzel yatak keyfi yaptımm :9: kızlar benim canım bişey çekerse yemezsem gögüsüm sızlıyor sanki bıcak saplanıyor sizdede oluyor mu

hiç san mıyorum cnm arkadaşlar söylüyor hamileliğin en güzel zamnları son aylar zorlanırsın diyor bilmiyorum yaşayıp görcez değer be minik miskokulu meleklerimizeee :49::49::55::55:

kizlar doktorum bana ferro sanol duodenal demir hapi verdi.doguma kadar icceksin dedi.midemi cok bulandirior.sabah oldgu gibi cikardm.kullanmasam nolur ki ya.siz ne kullaniosunuz.bulanti yapiomu sizede ?:2:

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

oooo masallah cok az kalmis, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah, yazdigin isimlerden en guzeli Sare Nur bence, modern isimleri bende cok sevmiyorum, tabii en onemli olan senin icine sinen... herkesin gorusu farkli

kizlar doktorum bana ferro sanol duodenal demir hapi verdi.doguma kadar icceksin dedi.midemi cok bulandirior.sabah oldgu gibi cikardm.kullanmasam nolur ki ya.siz ne kullaniosunuz.bulanti yapiomu sizede ?:2:

Merhaba deniz yildizi bende bunu kullandim uzun sure (hamile kalmadan once) hem bulanti yapiyordu hem de af edersin buyuk abdestim siyah geliyordu.. Ictikten sonra hemen yemek yesen olmaz mi acaba yada tok karna alsan?

Son düzenleme:
Back
X