• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz biraz uykusuzuz inşallah hemencik akşam olucak ve evimize gidicez güzel bi hafta diliyorum hepinize inş ikili test yaptıranlar iyi sonuçlar alır ve kontrole gidenler cinsiyetlerini öğrenipte gelirler. biz cumartesi günü gidicez kontrole :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz biraz uykusuzuz inşallah hemencik akşam olucak ve evimize gidicez güzel bi hafta diliyorum hepinize inş ikili test yaptıranlar iyi sonuçlar alır ve kontrole gidenler cinsiyetlerini öğrenipte gelirler. biz cumartesi günü gidicez kontrole :)

Günaydın canım, benimde kontrolüm bu cumartesi.İkili testim de yapılacak büyük ihtimalle.Sen de ikili testi mi yaptıracaksın bu cumartesi ?

günaydın canım, benimde kontrolüm bu cumartesi.ikili testim de yapılacak büyük ihtimalle.sen de ikili testi mi yaptıracaksın bu cumartesi ?

aa ne güzel. Yok tatlım geçen hafta yaptırdım ben sonuçlarımız iyi çıktı. Darısı sizlerin başına inş iyi sonuçlarla gelirsiniz. Kontrole çağırdı beni belki cinsiyetini görürüz dedi. Bakalım kısmet görebilicez mi ?

aa ne güzel. Yok tatlım geçen hafta yaptırdım ben sonuçlarımız iyi çıktı. Darısı sizlerin başına inş iyi sonuçlarla gelirsiniz. Kontrole çağırdı beni belki cinsiyetini görürüz dedi. Bakalım kısmet görebilicez mi ?

Çok şükür forumdaki ikili test sonuçları bugüne kadar hep güzel geldi, inşallah bundan sonra da böyle olur.

Cinsiyet konusunda ise başta hayırlı evlat olması temennisiyle, Allah gönlünde ne varsa onu verir inşallah canım...

çok şükür forumdaki ikili test sonuçları bugüne kadar hep güzel geldi, inşallah bundan sonra da böyle olur.

Cinsiyet konusunda ise başta hayırlı evlat olması temennisiyle, allah gönlünde ne varsa onu verir inşallah canım...

evet kötü sonuç alan olmadı çok şükür bundan sonrada hep iyi çıkar sonuçlarımız. Amin canım rabbim hayırlısını nasip etsin herkese.

kizlar devlet hastanelerinde ikili test yapiliyor mu

canım yapılıo ama çok uzun sürebilir bi araştır istersen...ben gittim hemen ultrasona almadılar bile 2 gün sonraya gün verdiler bide bunun kanı var sonucu var çalıştığım için sürekli izin almam gerekecekti ben yaptırmadım kendi doktorumda yaptırdım.

canım yapılıo ama çok uzun sürebilir bi araştır istersen...ben gittim hemen ultrasona almadılar bile 2 gün sonraya gün verdiler bide bunun kanı var sonucu var çalıştığım için sürekli izin almam gerekecekti ben yaptırmadım kendi doktorumda yaptırdım.

Tamam canim tesekkur ederim hastaneleri arayip ogenicem

güzel anneler ve bebişlerine günaydın.bugun kontrole gidicek arkadaslarım güzel haberlerle gelmenizi istiyoruzz..:)))

canlar nasılsınız bebişleriniz nasıl hepinize hayırlı hafta diliyorum :16: :16:

Merhaba mutlu annişler :)) biz kontrolden geldik . 13 haftalık olmuşuz 4 gün fark attık :)) kilomuz 65 gr boyumuzda 12cm olmuş teyzeleri ve de çok sağlıklıyız :)) tek sorun benim sıpam çikolata yememe rağmen hareket etmedi resmen oturur pozisyondaydı ve cinsiyetini göstermedi eşşek :)) anneyi illa ki meraktan öldürecek. Kan uyuşmazlığı test sonucunda çok düşük çikmis doktorumuz 2 hafta sonra tekrarini istedi . o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi . 2 hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum :( ahh meleğim benim seni çok seviyorum o ellerine ayaklarına kalp atışlarına ölürüm :'( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sizleri kocaman oluyoruz teyzeleri :*

kizlar doktorum bana ferro sanol duodenal demir hapi verdi.doguma kadar icceksin dedi.midemi cok bulandirior.sabah oldgu gibi cikardm.kullanmasam nolur ki ya.siz ne kullaniosunuz.bulanti yapiomu sizede ?:2:

cnm banada demir hapı verdi ne berbat bişeyse midem kaldırmıyor içtiğim gibi geri çıkarıyorum , dr söyledim tok karna iç dedi ama ben hiç içmiyorum . :50:

canlar nasılsınız bebişleriniz nasıl hepinize hayırlı hafta diliyorum :16: :16:

Herkes iyi cok sukur insallah hayirli ve guzel haftalar bizimle olur

Merhaba mutlu annişler :)) biz kontrolden geldik . 13 haftalık olmuşuz 4 gün fark attık :)) kilomuz 65 gr boyumuzda 12cm olmuş teyzeleri ve de çok sağlıklıyız :)) tek sorun benim sıpam çikolata yememe rağmen hareket etmedi resmen oturur pozisyondaydı ve cinsiyetini göstermedi eşşek :)) anneyi illa ki meraktan öldürecek. Kan uyuşmazlığı test sonucunda çok düşük çikmis doktorumuz 2 hafta sonra tekrarini istedi . o zaman cinsiyeti görebiliriz dedi . 2 hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum :( ahh meleğim benim seni çok seviyorum o ellerine ayaklarına kalp atışlarına ölürüm :'( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) sizleri kocaman oluyoruz teyzeleri :*

30 dakika sonra yeniden girseydin canim ya ben olsam beklerdim hastanede :))

Back
X