- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
nerden çıkarttın kız olacagını? bizim olasılığımız %65 ve hala acaba değişirmi diye düşünüyoruz okadar cevremi,n etksi altına girmişim ki erkek olacak diye :)
mimozacicegim sen berkandamlamisin acaba? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden çıkarttın kız olacagını? bizim olasılığımız %65 ve hala acaba değişirmi diye düşünüyoruz okadar cevremi,n etksi altına girmişim ki erkek olacak diye :)
sadece birseyler almak için mi merak ediyorsun :) içinde prens mi prenses mi var bunu merak etmiyormusun? tamm sağlık onemli ama ben hamile kaldığımın ilk gününden beri merak içindeydim kızım yada oğlum diye sevmek varken ben bebeğim diiye seviyordum mevbur olarak bu yüzden çok merak ediyordum. bide su cevrenin yaptıgı baska yüzünden iyice merakım artmıstı sadece kıyafet değil yani hatta kıyafeti ben hiç düşünmedim bile sadece inat ettim galiba özellikle aa senin kesin erkek cocugun olacak diyenlerle. hatta hastanede tanımadığım birisi karnıma dokundu annanemin basınada beklerken senin kesin oğlun olacak dedi bende hayır kızım olacak dedim oda görürsün hem karnından hem gözlerinden anlarım ben dedi. Ohh şimdi kız beklentisiyle yanıp tutuşuyorum :))
önde gitmesini boya göre mi kara veriyorlar acaba? bana doktorum küçük bir kitap verdi oradan takibimi yapıyorum ve bu haftalarda olması gereken boy 6cm yazıyordu . Maşallah diyelim ...
mimozacicegim sen berkandamlamisin acaba? :)
evet evet damlayım ben :)
Ben cift cizgiyi gordugum an kizimiz olacak dedim icimden :)
Amaaan cevreyi bosverin kizlar inanin altin dogursak yine bir kulp takarlar en azindan benim cevrem boyle.
Ama Allah razi olsun gecen gun kayinpederimle kendi annem konusuyorlar kayinpederim diyor eskidendi o erkek olsun erkek olsun. Saglikli olsunda hatta biz kiz olursa daha cok sevinicez kizimiz yok ddiye dedi![]()
Kaynanamda ruyasinda ikiz kizim oldugunu gormus :)
dr da için diyor yanapıcaz, ben içtim bir kaç defa baktım hemen geri çıkarıyorum olacak gibi değil içemem yok pekmez yiye biliyorsan onu ye bari ben onuda yiyemiyorum da
boya kilosuna gelişme durumuna göre artıyor bizim bebişin kilosu ve ve boyu fazla olduğu için 3 gün öne gectik masallah diyelim tabii oncelikle Rabbim nazarlardan saklasın kuzusunu belli ki upuzun olacak ne güzel
Bende pekme yiyim diyorum ama midemi yakiyor
Kizlar bu ultrason resminin altinda Crl = boyu digeri de kilosu mu
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kismetse 26 ekimde ilk defa anne olacağım 😊 şu an ultrasona göre 10+2 günlük hamileyim.Bende pko olduğu için geç döllenme olmuş sat a göre bakarsak 17 haftalık olmamız lazımdı.2 hafta sonra ikili taramamiz var şimdi 4 gözle onu bekliyoruz insaallah bir problem çıkmaz
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kismetse 26 ekimde ilk defa anne olacağım 😊 şu an ultrasona göre 10+2 günlük hamileyim.Bende pko olduğu için geç döllenme olmuş sat a göre bakarsak 17 haftalık olmamız lazımdı.2 hafta sonra ikili taramamiz var şimdi 4 gözle onu bekliyoruz insaallah bir problem çıkmaz
CRL boyu, EFW kilosu canımm bak bizde konustuk ettik ama sen sakın yalnıs anlama cok güzel birsey bu olay keske bizimkide upuzun boylu olsa senin bebiş gibi
Hos geldin canim ben de haftaya yaptiricam insallah iyi cikar sonuclarimiz
Canim bebegi uzun boylu olan ben degilim karistirdin sanirim aksine benimki cok kisa boylu gorunuyor 10+0 da baktirdim 2.81 gorunuyor cok az degil mi ??
Hos geldin canim ben de haftaya yaptiricam insallah iyi cikar sonuclarimiz
hayırlı olsun cnm.. inş hiçbir sorun çıkmadan kucağınada alırsın![]()
teşekkürler ınş hepimiz mucizelerimizi sağlıkla kucagimiza alırız 👼🙏
evet evet karıstırdım :s ben bakıyım canım 9 haftalık ultrason fotografımız var elimde. buldum canımm10,5 haftalık ultrasonda 3 cm cıkmısız bence az değil canım cok normal
Internette farkli yaziyor o zaman sonuclar bur an moralim bozuldu ya( bir de EFW agirlik yazmiyor 9w4d yaziyor sadece bu agirlik olabilir mi
9 hafta 4gun demek o canim :))
Internette farkli yaziyor o zaman sonuclar bur an moralim bozuldu ya( bir de EFW agirlik yazmiyor 9w4d yaziyor sadece bu agirlik olabilir mi
Kizlar devlet hastanelerinde ikili test yapiliyor mu