- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ben 1,5 kilo aldım canım ve göbeğim çok belli oluyor.Ama aynı tereddüt bende de var acaba çok mu kilo aldım, yani bu haftalarda göbeğin belli olması normal mi? Yani acaba o göbeğin sebebi bebek mi yoksa yediklerim mi:)
canım ben 800 gr almıısım ama benim kilom vardı biraz(
1,5 kilo aldım ben
1-1,5 arası gidiyor benim aldığım kilo fakat bebişten önce tedavi sırasında 4 kilo almıştım zatenn![]()
ben almadm ustune 7kg de verdm cnm.
en fazla alanınız benim sanırım. Ee tabi okadar çok çikolata yersem olacagı bu olur. Benim de 2 ile 2,5 kilo arasında değişiyor. sabah tartılırım ben. 46,5 ile basladım bazen 48,5 cıkıyor bazende 49 cıkıyor. Ama biz neredeyse 4. ayımızı bitiriyoruz. internette normal diyor.
İlk 3 ay 3 kilo sonra 4. ay 1 kilo, 5. ay 1 kilo, 6. ay 1 kilo, 7. ay 2 kilo,8. ay 2 kilo,9. ay 2 kilo diyor. yani benim şuan için 4 kilo alma olasılığım varken ben aslında iyi ilerliyorum ama yinede moralimi bozuyor bu kilolar.
Cool canım bence cok normal karnının cıkması cunku benimde cıktı 12. haftadan beri benimle beraber. yediklerinden değil bebişin o tabi birazda gaz olabilirmiş bana oyle diyorlardı ama ben inanmadım cunku sabah aksam hep aynıydım şimdi tabi daha da cıktı.
Son düzenleyen: Moderatör: