• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.

pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.

elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..

hadi hayırlısı canım...bende merak ediyorum yarın göreceğim için çok heyecanlıyım

Teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışıyorum. gerçi bu aralar eşimin işlerini yapıyorum evden cok yazamıyorum bende ama bilgisayarda acık kk hemeen girip bakıyorum :)

bu hafta ultrason fotografından belki sende görebilirsin erkekse pipişini bazılarında o kadar net belli oluyor ki. bak ne yap biliyormusun videoya cekin izleyin belki de az cok tahmininiz olur :) evet canım ya siz pıhtılı arkadaslarım baya cektiniz ama sabrın sonu selamettir cok güzel hayırlı evlatlarınız olacak sizin inşallah kıyamam size ben. ee hala devam mı iğnelere?

Eşime söylemiştim ben de kesin videoya çek diye :) Sonrasında da bakarız diye özellikle istedim. Evet canım hala devam ediyoruz biz iğnelere ve doğuma kadar da devam edeceğiz, sıkıntı çekiyoruz tabiki ama ultrasonda bebişi görünce hepsini unutuyoruz :) Sağlıklı olsunlarda 280 iğneye razıyız :)

Kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?

ben göremedim doktora gittiğini sanırım da şimdi oyle yazınca da doktordan geliyorsun sandım :) cinsiyet belli değil dimi

evet doğru cuma yazamadım buraya :) yok belli değil eşim sordu ama önümüzdeki ay belli olur dedi bende büyük :1:merak içersindeyim..

Kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?

güzel olur canım aslında ama sana cok zahmet oluyo herkesin cinsiyetini öğrenırız bıde o sabit sayfalar ılerleyınce unutuyo insan bide tşk benı eklemıssın amA kartal 1124 yazmıssın canım kartal1126

evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.

pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.

elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..

canım öncelikle gözünaydın.ben clexana kullanmıorum oksapor kullanıorum .o yüzden burun tıkanıklığı falan yaşamadım.eleviti bi araştır istersen canım çünkü pek önerilmediğini duydum.decavit verdi benim doktorum.

canım ya ne kadar emek veriosun teşekkür ederiz. ama beni eklemedin hala :((

canım unuttum sanırım özür dilerim haftasonu verdiysen arada kaynamış olabilir ve bende unutmuş olabilirim. rica etsem tekrar bilgilerini verebilirmisin kaydediyim ben seni? anket yapmak daha kolay sanırım canım ya o tablo daha cok zoruma gidiyor =)

güzel olur canım aslında ama sana cok zahmet oluyo herkesin cinsiyetini öğrenırız bıde o sabit sayfalar ılerleyınce unutuyo insan bide tşk benı eklemıssın amA kartal 1124 yazmıssın canım kartal1126

damlacım özür özür :) eklemişssin beylul yazınca görmemişim ama önemlli değil .ellerine sağlık :)

tamamdır düzelttim kızlar kusura bakmayın hızlı hızlı yapınca yalnışlıklar olabiliyor dikkatli olmaya çalışacağım

kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?

damla canım eklemişsin teşekkür ederim ama bi değişilkil gerekecek
benim son adet 02/01/2014 beklenen doğum 08/10/2014 28 yaşındayım yarişmaya malatyadan katılıyorum :34:

Benim normalde bugün 12+3 olması gerekiyordu dktorum tam 13 haftalık dedi yani gelişimi biraz önde :) masallahi var kuzumun nazar değmesin yavruma :))

cnm maşallah diyoruz hep zaten , hep böyle olsun :) hep güzel haberler alalım buradan, ben iyi bir haber duyunca seviniyorum inan ki ,

yaa seninde mi yarın kontrolün bende yarın gidicem saat 1 de randevumuz bende en son 3 hafta önce gitmiştim çok merak ediyorum nasıl diye

Ayyy cok heyecanlandim simdiii canim yaa insallah guzel haberler aliriz seninle hep ayni heyecanlari paylastik basindan beri insallah hersey p guzel haberler aliriz hersey yolunda gider benim sabah 9 da randevum insallah buyumus kocaman olmustur bebislerimiz okadar heyecanliyim ki anlatamam gunlein nasil geciyo migde bulantilarin ne durumda benim surekli bulaniyo ama cikartacak derecede degil az da olsa ymek yiyerum baska degisiklik falan yasadin mi

Back
X