• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
elevit sorunlu muymuş.. valla dr bana verdi bilmiyorum ki.. inşallah iyi gelir..

kızlar yarın sabahtan taşınıyoruz. akşam hem toparlanmaya devam. akşam olunca zaten yorgunluk basıyor.. ne zaman internet bağlatırız belli değil.

o zamana kadar sağlıcakla kalın.. kendinize iyi bakın.. bebeklerimize allah iyilik versin..

canım bende seninle aynı durumdayım. bende 1,69 boy ve 46,5 ile hamile kaldım. Ama kilo almak istemiyorum ne yazık ki. sanki korkuyorum geri veremeyeceğim diye. şimdi 2 kilo yada 2.5 kilo arasında birsey aldım ve bu bile yetti psikolojimi bozmaya. aslında sen boy bakımından kilonla bakıldıgında cok zayıf değilsin. Hatta senin için araştırma yaptım şimdi :) bak bunlar yazıyor.

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.44 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 38 kg
İdeal Kilonuz: 50 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.1 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

bence hiç almak için zorlama kendini kilo dediğin nedir ki hemen alınıyor bak bana. spor yapıyorum bide dikkat ediyorum yememe içmeme çikolata hariç. ama yinede kilo alıyorum.

Kiz Allah iyiligini versin guldurdun beni:1:evet ideal kilom 50 olmali ama kilomunda normal oldugu soylenebilir ben ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim 28 haftalik erken dogum oldu bebegim malesef kilo alamiyordu onun icin bende cok az kilo almistim karnim neredeyse hic cikmamisti o yuzden sim di okadar cok istiyorum ki kocaman gobegim olsun sen gercekten cok zayifmissin seni bi deri bi kemik olarak hayal ettim bence hic kilo konusunda endise etme yeterki bebeklerimiz saglikla buyusunler onlar dunyaya geldikten sonra hepsini veririz Allah in izniyle

elevit sorunlu muymuş.. valla dr bana verdi bilmiyorum ki.. inşallah iyi gelir..

kızlar yarın sabahtan taşınıyoruz. akşam hem toparlanmaya devam. akşam olunca zaten yorgunluk basıyor.. ne zaman internet bağlatırız belli değil.

o zamana kadar sağlıcakla kalın.. kendinize iyi bakın.. bebeklerimize allah iyilik versin..

özleyeceğiz seni hemen gelmeye çalış olur mu? bu arada da bebişe ve kendine de çok iyi bak. stres yapmamaya çalış öpüyorum

Kiz Allah iyiligini versin guldurdun beni:1:evet ideal kilom 50 olmali ama kilomunda normal oldugu soylenebilir ben ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim 28 haftalik erken dogum oldu bebegim malesef kilo alamiyordu onun icin bende cok az kilo almistim karnim neredeyse hic cikmamisti o yuzden sim di okadar cok istiyorum ki kocaman gobegim olsun sen gercekten cok zayifmissin seni bi deri bi kemik olarak hayal ettim bence hic kilo konusunda endise etme yeterki bebeklerimiz saglikla buyusunler onlar dunyaya geldikten sonra hepsini veririz Allah in izniyle

çok dertliyim bu kilo konusunda canım sanırım bu benim bi zayıf noktam hiç bu hayatım boyunca kilolu olmadım sadece doğarken 4,800 doğmuşum onun dışında cimnastik sağolsun hep gerçekten bir deri bir kemiğim şimdi insanlar kilo almışsın yüzün toparlanmış dediklerinde sinir oluyorum. canım sakın yalnış anlama sen zaten biliyorsundur da ben biraz arastırmayı seviyorum da hemen baktım oyuzden :)

Ayyy cok heyecanlandim simdiii canim yaa insallah guzel haberler aliriz seninle hep ayni heyecanlari paylastik basindan beri insallah hersey p guzel haberler aliriz hersey yolunda gider benim sabah 9 da randevum insallah buyumus kocaman olmustur bebislerimiz okadar heyecanliyim ki anlatamam gunlein nasil geciyo migde bulantilarin ne durumda benim surekli bulaniyo ama cikartacak derecede degil az da olsa ymek yiyerum baska degisiklik falan yasadin mi

evet ya hep aynı dönemlere denk geliyor heyecanlarımız inşaAllah ikimizde güzel haberlerle dönerizz :16: iyi seninki erkenmiş senin haberini alır öyle giderim ben :)

ayy canım ya çok şükür benim bulantılar 10 gündür bitti gibi nadir çok aç kalırsam oluyor. ama o kdar şiddetli midem bulanırken kusmazdım şimdi bulantı kesildi bir kaç gün sabah eşime kahvaltı hazırlarken hiç bulantım olmadan çıkardım biraz :( uyku hali yorgunluk başladı değişiklik olarak :) ama bulantılar bitti ya rahatladım çok şükür :) aşermeler başladııı dün çocukken tatile gittiğimiz bi yerde bi çörek yemiştim çok değişik birden aklıma geldi delirecektim çok canım istedi kendime ben bile şaşırdım :)

canım sende kendine cok dikkat et..hepimizin bebeklerine allahım iyilik versin :)))görüşürüz....

yap yap çok güzel olur :) henüz katılamasamda o ankete size bakıp ümitle o günleri beklerim :)

yapıyım yapmasına da şimdi atıyorum ben kız yaptım ama sonra erkeğe döndü diyelim ankette değiştirilebilecek mi acaba onu bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim birazcık

yapıyım yapmasına da şimdi atıyorum ben kız yaptım ama sonra erkeğe döndü diyelim ankette değiştirilebilecek mi acaba onu bilmiyorum o yüzden tereddüt ettim birazcık

hmmm sanırım 1 kere oy kullanbiliyosun bi daha değişim olumuyo :26: bizim tüp bebk topiğinde öyleydi bir kere oy verince artık sadece sonuçları görebiliyosun bi daha oylayamıyosun

hmmm sanırım 1 kere oy kullanbiliyosun bi daha değişim olumuyo :26: bizim tüp bebk topiğinde öyleydi bir kere oy verince artık sadece sonuçları görebiliyosun bi daha oylayamıyosun

O zaman bu da öyle olacak ozaman ben yapıyım üstüne de not düşebilirsem düşeyim herkeste eminse oy kullansın :) ben emin olmasam da sanırım kızı işaretleyeceğim :)

CANIM DİKKATİMİ ÇEKTİ ŞİMDİ GEBELİK TAKVİMİNDE TEKME ATABİLİR YAZIO :) ANAA GÜNLER NE ÇABUK GEÇİO DEĞİLMİ. SANKİ BENİMKİ TEKME ATICAKMIŞ GİBİ HEYCANLANDIM GÖRÜNCE ÇOK GÜZEL YAAA :))) BÖYLE Bİ HABER BEKLİYORUZ SENDEN CANIM KIZIN BELKİ KİBARCA ATAR TEKMEYİ HİSSET EN KISA ZAMANDA OLURMUU :)

Bebeğinizin gelişiminin bu noktasında bacak ve ayaklarında dikkat cekici bir hareketlilik vardır. Tekme atabilir, ayaklarını içe dışa döndürebilir. Önümüzdeki 3-4 hafta içinde alt karın, kalça, uyluk ve göğüslerinizde hızlı gerilme sebebiyle çatlaklar görülebilir.

özleyeceğiz seni hemen gelmeye çalış olur mu? bu arada da bebişe ve kendine de çok iyi bak. stres yapmamaya çalış öpüyorum

CANIM DİKKATİMİ ÇEKTİ ŞİMDİ GEBELİK TAKVİMİNDE TEKME ATABİLİR YAZIO :) ANAA GÜNLER NE ÇABUK GEÇİO DEĞİLMİ. SANKİ BENİMKİ TEKME ATICAKMIŞ GİBİ HEYCANLANDIM GÖRÜNCE ÇOK GÜZEL YAAA :))) BÖYLE Bİ HABER BEKLİYORUZ SENDEN CANIM KIZIN BELKİ KİBARCA ATAR TEKMEYİ HİSSET EN KISA ZAMANDA OLURMUU :)

Bebeğinizin gelişiminin bu noktasında bacak ve ayaklarında dikkat cekici bir hareketlilik vardır. Tekme atabilir, ayaklarını içe dışa döndürebilir. Önümüzdeki 3-4 hafta içinde alt karın, kalça, uyluk ve göğüslerinizde hızlı gerilme sebebiyle çatlaklar görülebilir.

tekme atabilir yazısını senin sayende görmüş oldum aslında okudum ben sabahtan ne yazdığını ama demek ki ona dikkat etmemişim :) tesekkür ederim söylediğin için. evet o günlerime çok az kaldı ama hepimizin az kaldı. Ben nasıl bir duygu bilmiyorum ki hissetsemde kesin anlamam :) acaba nasıl bir duygu oluyor kız çocugunda. genelde erkek cocukları ve kız cocuklarında farklılık oluyormus oyle okudum nette birinde balık kayıyormuş birinde kelebek çırpıyor gibiymiş belki de hepsi aynıdır ama nasıl olacak biri diyor bağırsak hareketleri gibi birsey ama bende cok heyecanlıyorum =)

Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekme atabilir yazısını senin sayende görmüş oldum aslında okudum ben sabahtan ne yazdığını ama demek ki ona dikkat etmemişim :) tesekkür ederim söylediğin için. Evet o günlerime çok az kaldı ama hepimizin az kaldı. Ben nasıl bir duygu bilmiyorum ki hissetsemde kesin anlamam :) acaba nasıl bir duygu oluyor kız çocugunda. Genelde erkek cocukları ve kız cocuklarında farklılık oluyormus oyle okudum nette birinde balık kayıyormuş birinde kelebek çırpıyor gibiymiş belki de hepsi aynıdır ama nasıl olacak biri diyor bağırsak hareketleri gibi birsey ama bende cok heyecanlıyorum =)

:) anlarız inşallah canım ya sağlam sağlam vursunlarda duyursunlar annelerine tekmelerini :)
ctesi akşamı bende bağırsak hareketi oldu o ara elim bebişimin ordaydı birden hop dedi bişiy aklımı kaybediodum resmen eşim noldu dedi valla olmasına imkan yok ama kıpırdadı sanırım dedim. O ara heycandanmıdır nedendir bilmiorum yüzümde acayip bişiyler çıktı. Gerçeğini duyunca tahmin edemiorum kendimi.tabi sonradan okudum bağırsak hareketleridir die. Aama tarif edemem o anki mutluluğumu :))

doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindim canım allahıma şükürler olsun hep iyi haberler alıyoruz. Olsun canım bak bebeğin iyiimiş inş en kısa zamanda öğrenirsin canım. Bizde öğrenemedik daha beklemek zor ama bebeklerimiz iyi olsunlar bizler beklemeye razıyız dimi arkadaşım.

Back
X