• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:17:
Herkeze iyi aksmlr oglen hastaneye gittim kontrol vardi dr.serum taktirdi yarim saat oldu yeni geldim eve bebekler iyi dedi dr serum benim icinmis gucsuzmusum ole dedi ama yinede korktum arkdslr bisey olmaz dimi bebeklerime:43::43::43:

Korkmaa canim yaa Allahin izniyle hicbiseycik olmaz bebislere...hem bal doktorun da solemis bebislerin iyi oldugunu kfana boyle seyler takip bosyere uzulmee

Herkeze iyi aksmlr oglen hastaneye gittim kontrol vardi dr.serum taktirdi yarim saat oldu yeni geldim eve bebekler iyi dedi dr serum benim icinmis gucsuzmusum ole dedi ama yinede korktum arkdslr bisey olmaz dimi bebeklerime:43::43::43:

Canim niye bos yere uzuyorsun kendini biz halsiziz senin 2 tane bebegin var bizden daha halsiz olman normal dr kendini halsiz hissetme diye taktirmis serumu canini sıkma

Korkma canim doktor sana iyi gelsin diye takmis serumu baksana..bsy olmaz merak etme sen!!

slm kızlar bugün doktora gittik çok tatlıydı maşallah yerim onu ben ilkinde nokta kadardı bişey anlamadım ama bu sefer ayakları elllerii kafası belirginleşmiş görünce daha bi bağlandım. Allah ayırmasın bizi 10+3 günlük şuan 12. haftada ikili test yaptır dedi doktor ama ben çakmak erdeme gidiyorum orda sordum 350-420 arası dedi. çok pahalı geldi bu taraflarda bu işi daha uyguna yapan bi hastane yok mu ya bi bilginiz var mı:18:

Kizlar ya ne sorcam, ise gderken gydgm pantolonlarin beli sikmaya basladi artik, ust dugmeyi iliklemiyorum bazen ama nereye kdr bigun inivercek fermuar asagi rezil olcam diye korkuorm..hamis pantolonu alaym diyorm ucuz bulursam bi iki tane.. ama acaba smdi erken mi olur? Ilerde popo bacaklar fln daha da büyür mu ki? Yoksa daha cok bel ve gobek bolgemiz mi büyüyecek? ?

slm kızlar bugün doktora gittik çok tatlıydı maşallah yerim onu ben ilkinde nokta kadardı bişey anlamadım ama bu sefer ayakları elllerii kafası belirginleşmiş görünce daha bi bağlandım. Allah ayırmasın bizi 10+3 günlük şuan 12. haftada ikili test yaptır dedi doktor ama ben çakmak erdeme gidiyorum orda sordum 350-420 arası dedi. çok pahalı geldi bu taraflarda bu işi daha uyguna yapan bi hastane yok mu ya bi bilginiz var mı:18:

Bende 10+3 um :))

Kizlar ya ne sorcam, ise gderken gydgm pantolonlarin beli sikmaya basladi artik, ust dugmeyi iliklemiyorum bazen ama nereye kdr bigun inivercek fermuar asagi rezil olcam diye korkuorm..hamis pantolonu alaym diyorm ucuz bulursam bi iki tane.. ama acaba smdi erken mi olur? Ilerde popo bacaklar fln daha da büyür mu ki? Yoksa daha cok bel ve gobek bolgemiz mi büyüyecek? ?

Ben pantolon gibi olan taytlardan giyiyorum canim iyi oluyor tavsiye ederim pantolonlarim olmuyor dar ve dusuk bel giyiyordum ben

evet biz senle aynıyız dün konuşmuştuk sanırım:)[/QUOTE]

Hadi yaa hatirlamiyorum :(( normalde hafizam iyidir ama hamile oldugumdan beri bir aptallik var uzerimde herseyi unutuyorum ya kusura bakma :((

En erken ikili test ne zaman yapiliyor arkadaslar

11. Haftada yapiliyor canim en gec de 14. Haftada

Kızlar elevit ve demir hapı verdi doktor. İkisini beraber içebilirsin ama öncesinde ve sonrasında 2 saat süreyle süt vb yeme içme dedi. Ben de demir hapını gece yatarken içtim, vitamini öğlen yemeğinden 2 saat sonra. Siz nasıl yapıyorsunuz zamanlamasını? İkisini beraber mi içiyorsunuz?

Kızlar elevit ve demir hapı verdi doktor. İkisini beraber içebilirsin ama öncesinde ve sonrasında 2 saat süreyle süt vb yeme içme dedi. Ben de demir hapını gece yatarken içtim, vitamini öğlen yemeğinden 2 saat sonra. Siz nasıl yapıyorsunuz zamanlamasını? İkisini beraber mi içiyorsunuz?

Demir hapı aç karinla alinmali.Sabah almak daha mantikli sanki. Ben ilk hamileligimde öyle kullanmistim. Sabah uyanir uyanmaz hapi icip oyle kahvalti hazirliyordum. Suan 12. Haftaya girdim daha baslamadim demir hapina.bi sonraki kontrolde verir sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben vitamin kullaniorum sabah yemekten sonra iciyorum

Amin ins saglikla.alirsin kucagina...cakmak erdemde kime gidiyosun o hastaneyi cok ovuyolar bende merak ediyorum muayene ucreti ne.kadar doktoru nasil ve sira var mi cok soru sordum ama yazini gorunce ilgimi cekti

Demir hapını kahvaltıdan iki saat sonra, eleviti akşam yemekten sonra alıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X