• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet biz senle aynıyız dün konuşmuştuk sanırım:)

Hadi yaa hatirlamiyorum :(( normalde hafizam iyidir ama hamile oldugumdan beri bir aptallik var uzerimde herseyi unutuyorum ya kusura bakma :((

estağfirullah önemli deil olur öyle neyse zamanlarımız aynıymış artık deneyimlerimizi paylaşırız birbirimizle bu arada bugün gittiğimde doktor bana elevit verdi folik asiti bıraktırdı sen ne kullanıyosun ya ben bugün dayanamayıp defactodan hamilelik tuniği ve tshirt ü aldım hihi bebeğe alamıyorum bari kendime alıym:) benim göbeğim çıktı bi kaç gündür sende durum nasıl aslında yavaş yavaş hamile pantolonu da almak lazım

Amin ins saglikla.alirsin kucagina...cakmak erdemde kime gidiyosun o hastaneyi cok ovuyolar bende merak ediyorum muayene ucreti ne.kadar doktoru nasil ve sira var mi cok soru sordum ama yazini gorunce ilgimi cekti[/QUOT

hayır çok soru sormadın tam tersi muhattap aldığın için sevindim:) emel hanıma gidiyorum onda doğum yapan bi kaç kişiden referans alarak gittim ilk gidişimde çok ilgilenmedi gibi gelmişti hatta değiştirmeyi düşünüyodum ama bu gittiğimde daha ilgili davrandı doeğiştirmekten vazgeçtim sanırım ilkinde yorgundu diye düşündüm sonra. hastası var baya ama randevulu gittiğim için çok beklemiyorum en fazla 15 dk muayene ücreti 50 tl aslında tüp bebekle ilgileniyo öğleden sdonra kadın hastalıkları ve doğuma bakıyo

Hadi yaa hatirlamiyorum :(( normalde hafizam iyidir ama hamile oldugumdan beri bir aptallik var uzerimde herseyi unutuyorum ya kusura bakma :((

estağfirullah önemli deil olur öyle neyse zamanlarımız aynıymış artık deneyimlerimizi paylaşırız birbirimizle bu arada bugün gittiğimde doktor bana elevit verdi folik asiti bıraktırdı sen ne kullanıyosun ya ben bugün dayanamayıp defactodan hamilelik tuniği ve tshirt ü aldım hihi bebeğe alamıyorum bari kendime alıym:) benim göbeğim çıktı bi kaç gündür sende durum nasıl aslında yavaş yavaş hamile pantolonu da almak lazım

Yarin sen 10+4 um yazdiginda ben sana : bende 10+4 um yazarsam sasirma

9. Haftada folik asiti biraktim cuma gunu de vitamine basladim demir hapi verecekmis ama ben istemiyorum :( napicaz bilmiorum gobegim cikti kiyafetlerim olmuyor tayt giyiyorum havalar isinsin esofman giyicem hamile kiyafeti var bende gonderdilerde cok bol suan giyemem temmuz agustos gibi anca giyilir :(( tayt bulabilirsem alicam hamileler icin tulum var ondan dusunuyorum almayi şık oluyor :)) bir de t shirtlerden alicam onunde bebek resmi olan :))

Arkadaşlar ben 14haftadayım ve şiddetli bel ağrılarım tutulmalar oluyo daha erken diyolar ama aranızda öyle olan varmı? Bazılarıda düşük olma riski olur diyolar ben ne yapıcağımı bilemedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin sen 10+4 um yazdiginda ben sana : bende 10+4 um yazarsam sasirma

9. Haftada folik asiti biraktim cuma gunu de vitamine basladim demir hapi verecekmis ama ben istemiyorum :( napicaz bilmiorum gobegim cikti kiyafetlerim olmuyor tayt giyiyorum havalar isinsin esofman giyicem hamile kiyafeti var bende gonderdilerde cok bol suan giyemem temmuz agustos gibi anca giyilir :(( tayt bulabilirsem alicam hamileler icin tulum var ondan dusunuyorum almayi şık oluyor :)) bir de t shirtlerden alicam onunde bebek resmi olan :))

benim aldıklarımda zaten şimdi giyilmez bollar bakmalık aldım ben yazın memlekette falan giyerim dedim:) tayt çok rahat olurdu ama kapalı olduğum için tayt almıyorum ben de yazın elbiseyle hamile pantolonlarıyla bol tsirtlerle geçiricemgeçen gittiğimde lcw da baya hamile pantolonu vardı bugün gittiğimde hiç biri kalmamıştı gelenler de güzel değildi ne çok hamile varmış dedim

Arkadaşlar ben 14haftadayım ve şiddetli bel ağrılarım tutulmalar oluyo daha erken diyolar ama aranızda öyle olan varmı? Bazılarıda düşük olma riski olur diyolar ben ne yapıcağımı bilemedim.

ya ben dün evi toplarlıym dedim baya ayakta kaldım eğilip kalktım belim kopuyodu resmen sağa sola dönemiyodum seninkide ondan olabilir dinlen bence ben ondan sonra korktum yapmıyorum hepsini birlikte yavaş yavaş yapıyorum

Aynen dönmekte zorlanıyorum belim yüzünden fazlada iş yapmamaya gayret ediyorum ama ara ara yokluyo r

Kızlar teşekkür ederim. Sabah aç karnına içemem çünkü sabahları tiroid hapımı alıyorum. Biraz önce portakal suyu eşliğinde içtim demir hapımı. Yemekten 3 saat sonra gibi oldu. Eleviti de sanırım kahvaltıdan sonra alacağım. Onun yemeklerle etkileşimi yoktur umarım.

Bu arada benim de siyatik gibi bir ağrım oldu belimde, kalçamda ve sağ bacağımın tümünde. Yazın bazayı kaldırırken belimi incitmiştim. Fizik tedavi görmüştüm. Sanırım şu an aynı yerden sancım oluyor. Kilo almadım ama basenlerim falan genişledi gibime geliyor. Sanırım sinirlere baskı yapıyor genişleyen kemikler. Anneannem kız çocuklarına hamileyken hep topallamış, ona mı çektim yoksa :26: ve bu arada kızım mı olacak acaba ?

Son düzenleme:
Herkeze iyi aksmlr oglen hastaneye gittim kontrol vardi dr.serum taktirdi yarim saat oldu yeni geldim eve bebekler iyi dedi dr serum benim icinmis gucsuzmusum ole dedi ama yinede korktum arkdslr bisey olmaz dimi bebeklerime:43::43::43:
Bende çok kusuyodum 8 haftalıkken taktı dr serum hiç bi sıkıntı yok canım merak etme

Arkadaslar pihtililar diye yazdim ama aslinda hepinize sorum var...

Simdi biz pihtililar hergun ayni saatte igne oluyoruz ya sizce saatlerin ileri alinmasindan dolayi igne saatimi degistirmeli miyim?
Kafam cok karisti ya:(

Bana hemsire 1 saat yarim saat farketmez demisti. Ben yarim.saat attirarak aksam saatine sarktirdim ignemi aksam yapiyorum artik.koldan yapacagim zamanen azindan esim tutuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar bugün doktora gittik çok tatlıydı maşallah yerim onu ben ilkinde nokta kadardı bişey anlamadım ama bu sefer ayakları elllerii kafası belirginleşmiş görünce daha bi bağlandım. Allah ayırmasın bizi 10+3 günlük şuan 12. haftada ikili test yaptır dedi doktor ama ben çakmak erdeme gidiyorum orda sordum 350-420 arası dedi. çok pahalı geldi bu taraflarda bu işi daha uyguna yapan bi hastane yok mu ya bi bilginiz var mı:18:

One yahu ne pahali sgkli fiyati 80 tl uskudarda selimiye via da, birde panason diye bir yer var goruntuleme merkezi cok iyidir bu arada orada ultrason o fiyatlardaydi. Ka. Testinide ayni gun istedigin hastaneye verebiliyorsun.

merhaba kizlar,

gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....

Hayirli sabahlar cumleten.

İsin zor canim evet cunku cevremde hep gorumcelerle bu tarz sorunlar yasayan insanlar gordum.

Ornegin arkadasimin bebegi 7 aylik gorumcesi bosandi onunda bebegi var. Abisi yani arkadasimin esi bebegine 'babacigim' dediginde gorumce ortaligi yikiyormus ki benim bebegimin babasi yok niye oyle diyosun.

İlla ki onlar icinde zordur ama saglikli dusunemezler o donemde sanirim.

Ben senin yerinde olsam.ayni tepkiyi verirdim. Elbettw uc bes kurus maddi destegi cok goremeyiz.

Ama suda bir gercek suan sende vir can tasiyorsun icinde. Ve onunda gelecegini dusunmek zorundasiniz.

Manevi desteginizi de esirgemezsiniz ama oda suan senin icin bir yere kadar olur cunku hamilelik psikolojisi de cok farkli bir durum.

İnsaAllah esin de gorumcende bunlarin farkina varirlar.

Ne olursa olsun sen uzme kendini strese de sokma bebegini dusun.

Herseyin hayirlisi.

merhaba kizlar,

gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....

Günaydın hanımlarrr :16:
Bugün saat 1 de doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyımm.. İnsaAllah herşey yolundadır dua edin nolur :(

merhaba kizlar,

Zor bi imtihan canım Rabbim yardımcınız olsun. Ailesiniz maddi manevi böyle bi durumda destek olursunuz ama eşin görümcenin babası değil abisi babalık yapmaya çalışıyor fakat olmaz.
Kendisininde ailesi ve sorumlulukları var önceliği bunlar olarak destek olmalı kardeşine. Sizin gitmek istediğiniz alacağınız evi alıp onları oturtmak falan çok fazla. Sende şuan ne kadar karşı çıksan haklı sebeblerle o hassas olduğu için koruma pozisyonuna geçiyor ve söylediğin şeyleri anlamıyordur.
Çok sert çıkmadan bebeğinizi, onun geleceğini ve varlığını er eşine hatırlat söz verip millete kendisini zora sokmasın. Şunu üstlenirim buraya oturturum demek yerine maddi manevi elimden geldiğince arkandayım demesi daha güzel olur bence kardeşine. Çünkü hayat bu söz verip yapamamakda var. Bebeğimiz gelince nelerle karşılaşacağınız belli değil maddi olarak bunları düşünmesi gerek. Baba değil abi olsun sadece...

Sende bunları düşünüp bebeğini üzme herşey yoluna girer İnşaAllah canım

slm kızlar bugün doktora gittik çok tatlıydı maşallah yerim onu ben ilkinde nokta kadardı bişey anlamadım ama bu sefer ayakları elllerii kafası belirginleşmiş görünce daha bi bağlandım. Allah ayırmasın bizi 10+3 günlük şuan 12. haftada ikili test yaptır dedi doktor ama ben çakmak erdeme gidiyorum orda sordum 350-420 arası dedi. çok pahalı geldi bu taraflarda bu işi daha uyguna yapan bi hastane yok mu ya bi bilginiz var mı:18:

Canim şuan çok mutlu oldum neden diye soracak olursan birincisi bebisin ve sen iyisin. İkincisinde ayni hastaneye gidiyoruz. :)) benim doktorum yasemin hanim :)) ben testimi orda yaptirmadim çünkü gerçekten çok pahali. Madenlerde FSM tıp merkezi var 90 liraya yaptirdim en uygunda buraya bulabildim. 3 günde sonucu aliyorsun :))

Amin ins saglikla.alirsin kucagina...cakmak erdemde kime gidiyosun o hastaneyi cok ovuyolar bende merak ediyorum muayene ucreti ne.kadar doktoru nasil ve sira var mi cok soru sordum ama yazini gorunce ilgimi cekti

Canim bende çakmak erdeme gidiyorum çok çok memnunum doktorumdan :) hastaneden de . sadece testleri pahali onlarida başka yerde yaptiriyorum . sira çok olmuyor zaten randevuluda gitsem randevusuz da gitsen aliyorlar :)) muayene ucretide 50 lira :)) tavsiye ederim

Doktordan çıktım. Bebeğim çok şükür iyi. Ama oturduğu için cinsiyetini göremiyorum dedi. Oturmasaydı söylerdim dedi.

geldi mi? çikolata yeseydin :) olsun sağlıklı olsunlar da , cinsiyetini ne zamana kadar gizlicek bakalım bıdıklar:)

Kizlar selamlar geçen çarşamba günü kanamam oldu çok hastaneye koşarak gittim çok üzüldüm o aglamam o caresizligimi anlatamam.çok kötü oldum yatişim yapildi igne yaptilar ve 2 serum şimdi kahverengi akiyor az ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... zor bir gündü.yatiyorum hep 10 gün rapor aldim.cumartesi kontrol randevum var.birde sağ tarafda biraz ağrım var yeni bugün oldu o nedir anlamadim gobegimin sağ alt tarafi inşallah öyle bir şey dir.birde arada sağ gogusume agri saplaniyor ici aciyor sonra yavaş yavaş geçiyor biranda oluyor bunlati yaşayaniniz varMi? Dualar öyle güzel ilaç ki tarifi yok...Allah im bir an önce kalkmayi nasip etsin....

cnm çok geçmiş olsun , dinlen luzumlu ihtiyaç dışında kalkma raporda almışsın yat iyice , geçecek inş Rabbim yardım etsin , mide bulantıları bende bu hafta yine başladı olsun, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz idare edriz artık :)

One yahu ne pahali sgkli fiyati 80 tl uskudarda selimiye via da, birde panason diye bir yer var goruntuleme merkezi cok iyidir bu arada orada ultrason o fiyatlardaydi. Ka. Testinide ayni gun istedigin hastaneye verebiliyorsun.

evet katılıyorum çok pahalı bugün arkadaşla konuştuk acıbademde ne kadar biliyo musun 1400 yuh dedim ya üsküdara gidebilirim o zaman yakın çekmeköyde bi yer var orayı da araştırıym de ona göre karar vereyim

Back
X