• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim şuan çok mutlu oldum neden diye soracak olursan birincisi bebisin ve sen iyisin. İkincisinde ayni hastaneye gidiyoruz. :)) benim doktorum yasemin hanim :)) ben testimi orda yaptirmadim çünkü gerçekten çok pahali. Madenlerde FSM tıp merkezi var 90 liraya yaptirdim en uygunda buraya bulabildim. 3 günde sonucu aliyorsun :))

ay yazdığın ii oldu canım ben de fsm yi araştırmaya çalışıyodum bir bilenden 90 tl olduğunu duydum ama kim bakıyo sonuçlara doçent ya da prof bakarsa daha sağlıklı olur diolar fsm de kim bakıyo cevap verirsen sevinirim çok sevindim bilgilendirdiğin için

merhaba kizlar,

gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....

Canım böyle bir sıkıntının sen hamileyken meydana gelmesi kötü olmuş.Ama verdiğin tepkide son derece haklısın bence de.Yani bende olsam aynı şekilde düşünürdüm.Öncelikle tabiki abi olarak yardımda bulunmalı elinden geldiğince ama baba rolünü üstlenmesine gerek yok çünkü zaten kendisi de baba olacak,dolayısıyla öncelikle seni ve kendi bebeğini düşünmeli.Eğer ki kardeşi boşanmayı düşünüyorsa,bunu size güvenerek değil kendine güvenerek yapmalı.Madem ki boşanınca maddi sıkıntı yaşayacak,o zaman biraz daha sabredip daha boşanmadan kendine bir iş bulup hem kendini hem de çocuğunu garanti altına almalı.Eğer sabredecek gücü kalmamışsa da o zaman köye dönecek ve oradaki sıkıntılara katlanacak.

Maalesef ki hayat çok zor.Ve herşeyin bir bedeli var.Keşke kardeşi daha önceden çalışıyor ve para kazanıyor olsaymış, hem kendisi rahat ederdi, hem de sizin evdeki huzurunuzu bozmazdı.

İşin çok zor canım,erkekler konu ailesi olunca her ne kadar eşlerine hak verselerde, yine de savunmaya geçiyorlar.Ama tek bildiğim bunu sadece güzellikle halledebilirsin,sakın işi inatlaşmaya dökme.Ama ona da kardeşi için üzüldüğünü,elinden gelen maddi yardımı esirgemeyeceğini hisettir ve güzellikle sıkıntıları anlatmaya çalış.

İnşallah işler istediğin gibi çözülür canım,zamana bırak çok stres yapma lütfen,herşey olacağına varır...

benim aldıklarımda zaten şimdi giyilmez bollar bakmalık aldım ben yazın memlekette falan giyerim dedim:) tayt çok rahat olurdu ama kapalı olduğum için tayt almıyorum ben de yazın elbiseyle hamile pantolonlarıyla bol tsirtlerle geçiricemgeçen gittiğimde lcw da baya hamile pantolonu vardı bugün gittiğimde hiç biri kalmamıştı gelenler de güzel değildi ne çok hamile varmış dedim

Kapali olunca tayt giyemezsin tabi :( ama hamike pantolonlari cok bol sen o zaman her ay pantolon alican :))

merhaba kizlar,

gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....

Canim gorumcenin annesi babasi yok mu ? Yeni aldiginiz daireye onlari yerlestirmekte cok fazla olur bosanmayi dusunuyorsa kendi hayatini kurtarabilecek durumdadir nereye kadar sen destek olacaksin devamli dip dibe olacak degilsiniz ya iyi insan olmak farkli birsey ama devamli yardim etmek tahammule giriyor . Devamli sabirli olup onun sorunlarini dinleyip kaldirabilmelisiniz e bu da zor tabi
Bence esinle iyi bir konusun butun olasiliklari degerlendirin ihtiyaci oldugu zaman yardim etmeyi kabul edecektir mutlaka.
Günaydın hanımlarrr :16:
Bugün saat 1 de doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyımm.. İnsaAllah herşey yolundadır dua edin nolur :(

Hayirlisiyla git gel canim

ay yazdığın ii oldu canım ben de fsm yi araştırmaya çalışıyodum bir bilenden 90 tl olduğunu duydum ama kim bakıyo sonuçlara doçent ya da prof bakarsa daha sağlıklı olur diolar fsm de kim bakıyo cevap verirsen sevinirim çok sevindim bilgilendirdiğin için

Canim çok üzgünüm ama tabiki de doçent yada prof bakmiyo. Fiyatin düşük olmasinin sebebi bu. Radyoloji uzmani bakiyo ölçümü yapiyo sonra kan testi yapiliyor. Erdemde prof baktigi için 360 lira... Bence gerek yok o kadar vermeye sonuçta ayni test diye düşünüyorum :)) tabi prof baksa dahada iyi de o kadar para veremezdim valla :))

Canim çok üzgünüm ama tabiki de doçent yada prof bakmiyo. Fiyatin düşük olmasinin sebebi bu. Radyoloji uzmani bakiyo ölçümü yapiyo sonra kan testi yapiliyor. Erdemde prof baktigi için 360 lira... Bence gerek yok o kadar vermeye sonuçta ayni test diye düşünüyorum :)) tabi prof baksa dahada iyi de o kadar para veremezdim valla :))

işte fsm de o yüzden kararsız kaldım ama orda yaptırıcam heralde ben de veremem o kadar daha bunun ne testleri var

Canim şuan çok mutlu oldum neden diye soracak olursan birincisi bebisin ve sen iyisin. İkincisinde ayni hastaneye gidiyoruz. :)) benim doktorum yasemin hanim :)) ben testimi orda yaptirmadim çünkü gerçekten çok pahali. Madenlerde FSM tıp merkezi var 90 liraya yaptirdim en uygunda buraya bulabildim. 3 günde sonucu aliyorsun :))

saol canım çok şükür inan şuan eve gidip resmine bakmak için zor sabrediyorum memnun musun doktorundan peki

işte fsm de o yüzden kararsız kaldım ama orda yaptırıcam heralde ben de veremem o kadar daha bunun ne testleri var

İste fiyat buna gire artiyo hastaneye gore degisiyo medical parkta 780 falandi :(( aynen öyle çok test var maalesef ama ben artik yaptirmamayi düşünüyorum kotu bi sonuç cikarsa olmaz. Hata paylari çok yuksek ben kaç tane okudum boyle hasta denilip normal doğan , normal denilip hasta doğanlar.. Guvenemiyorum psikolojimii de yok yere bozmak istemiyorum.. Bebeğim sonuçta ne olursa olsun :))))

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri :)) umarım herkesin keyfi iyidir.ben bu sabah o kadar aç uyandımki kahvaltıda elim ayağım titriyodu resmen :)))

İste fiyat buna gire artiyo hastaneye gore degisiyo medical parkta 780 falandi :(( aynen öyle çok test var maalesef ama ben artik yaptirmamayi düşünüyorum kotu bi sonuç cikarsa olmaz. Hata paylari çok yuksek ben kaç tane okudum boyle hasta denilip normal doğan , normal denilip hasta doğanlar.. Guvenemiyorum psikolojimii de yok yere bozmak istemiyorum.. Bebeğim sonuçta ne olursa olsun :))))

evet haklısın inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar bebekllerimizde sağlıklı olur

Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir..benim nur topu gibi bir reflüm oldu :( Allah kimseye vermesin, korkudan akşam yemeği yemedim dün ama gece yine uyutmadı. Çok moralim bozuk, Cuma günü kontrolüm var, sabretmeye çalışıcam. Belki doktorum ilaç verir de rahatlarım.
öptüm sizi..

merhaba kizlar,

Canım günaydın biz sadece bebeklerimizi değil dertlerimizi paylaşmak içinde buradayız en azından ben öyleyim buraya yazınca kendimi daha fazla rahatlamış hissediyorum imiallah sende yazarak kendini rahatlatmıssındır. Simdi sormuşsun alırmıydunız diye ben almazdım canım çünkü benim ve cocuğumunda bir sorumluluğu var herkesin kardeşi de olsa kendi hayatı. Gitsin ailesinin yanına yerleşsin en mantıklısı. Ben olsam kesinlikle kabul etmezsin boyle birşeyi hatta çalışıyorsam iştende çıkardım madem bukadar rahatsız sen çalış bize de bak hamile hamile çalışmak istemiyorum artık derdim. Aman şimdi iyice körükleyip olayı seni daha da sinirlendirmeyeyim ama ben almazdım aldırmazdım da

Ben de iyi olduğuna şükrediyorum.. Cinsiyetini deli gibi merak ediyorum. Neyse 12 Nisan'da öğrenirim inşallah. Boyu 7.13 olmuş:) 13+2yiz.. Bu arada ikili testi yaptramadım. 1 ay önce randevu almalıymışım. Iki hafta sonra 3lü yaptırabilirsin dedi. Ama yaptırmıcaz biz. Allahım isteseydi bugün ikiliyi yaptırabilirdik. Zorlamıcam..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde öyleyiz canım ctesi öğreniriz inşallah bizde. büyümüş bee baksana 7cm maşallah canım ya. ikili tarama için üzülme yaptırdığıma pişman oldum bi risk görmedi ama risk olmadığında ilerleyen zamanlarda risk oranınız artabilir yazıo. kesin sonuç içermemektedir diye yazıodu.yani bazılarına sorunlu diolar ama maşallah nur topu gibi sorunsuz doğuyo demekki yok yere saçıoruz o paraları :) vardır herşeyde bi hayır canım boşver. bak bebeğin iyimiş bunun keyfini sür :)

Ayyy canim benim de istahim çok yerinde 3 kilo aldim şimdiden :(( ne yapcam bilmiyorum

sonumuz hayır olsun ozaman :) benim zaten kilom var 65 kgyum boyumda 1,68 .daha pek kilo almadım ama hergün 1 saat yürümeye calısıyorum o yüzden pek almadım.sadece göbeği çıkıp hiç kilo almayanlara bayılıyorum ya ne güzel inşallah bizde öle oluruz ::::::::::::)

Back
X