• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))

batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))

Benim de göğsümde sivilce çıkmaya başladıayrıca cildim de aşırı kurumaya başladı özellikle dudaklarim

son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))

batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))

%65 kız bekliyorum bende ve ergenlikte bile bukadar sivilcelem çıkmamıştı sanırım doğru bu yada bende uydu birtek suratımda da değil sırtımda da sivilcele tarlaları oluştu :1:

Ya o zaman da söylemezse. Ben cinsiyetini öğrenmeden gitmicem burdan dicem. Doğumu da sende yapcam bana cinsiyetini söyle dicem :1:

Söylemezse bir daha ki randevuda soyleyeceğim demiştin neden sımdı söylemiyorsun dicem gözükmüyor derse tamm ozaman ben çikolata yiyim birazdan gelirim yeniden dicem yok derse de tamm ozaman baska doktora gidiyorum ben artık iyi günler size dicem cıkcam ve baska doktora gitcem

kizlar siz cok oduyormussunuz ya :/ biz muayene ucreti 20 TL oduyoruz ozelde ilk kan tahlilleri icinde toplam 45 TL odedik ama ikili testini yaptirmiycaz o yuzden fiyatini sormadik bile..

Sen nereye gidiyorsun canım seninkide cok uygunmuş

canlar nasılsınız
kamuran canım bebeğini görmüşsün sağlıklıymış şükür
kızlar bizimde yarın 14,30 randevumuz var bakalım neler diyecek doktor amcamız :52:

Söylemezse bir daha ki randevuda soyleyeceğim demiştin neden sımdı söylemiyorsun dicem gözükmüyor derse tamm ozaman ben çikolata yiyim birazdan gelirim yeniden dicem yok derse de tamm ozaman baska doktora gidiyorum ben artık iyi günler size dicem cıkcam ve baska doktora gitcem
Aynen benim gibi düşünüyorsun..
Her odaya adım attığımızda da bi zahmet muayene ücreti istemesinler :/

bilmem 3 haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı canım yada 2 haftada olmuş olabilir yalan söylemiş olmayayım şimdi

anladım canım çok teşekkür ederim ya sağolasın. Ben giderken aktara uğrayayım ayarlasın kullanmaya başlayayım aklıma gelince bebek yağı kullanıodum ama akşam kayınvalidemle eşim göbiş azcık değişmiş dediler :) kullanmaya başlamalıyım sanırım geç kaldım :)

kizlar catlaklar icin ne kulaniyorsunuz?

adi ne kremin ve günde kac defa kulaniyorsun?

bende bitkisel yağ karısımı kullanıyorum canım

ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu :(

kızlar doktoruma sordum çatlaklar için ne kullanayım die benim bildğim en etkilisi sebamed gebeler için çatlak kremi dedi. bende onu almayı düşünüorum. bitane bio-oil die bi yağ karısımı aldım cok güzel ama kutusu cok küçük hemen bitti.

kızlar doktoruma sordum çatlaklar için ne kullanayım die benim bildğim en etkilisi sebamed gebeler için çatlak kremi dedi. bende onu almayı düşünüorum. bitane bio-oil die bi yağ karısımı aldım cok güzel ama kutusu cok küçük hemen bitti.

canım benim yağların toplamı da 40 liraya geldi ama çok şükür hem iyi geliyor hem kaşıntımı önlüyor hemde gayet iyi geliyor canım ben bu yağları kullanmadan önce kasıntıdan uyuyamıyordum bile. gece uyanıp kaşınıp uyuyordum :1:

canım benim yağların toplamı da 40 liraya geldi ama çok şükür hem iyi geliyor hem kaşıntımı önlüyor hemde gayet iyi geliyor canım ben bu yağları kullanmadan önce kasıntıdan uyuyamıyordum bile. gece uyanıp kaşınıp uyuyordum :1:

benimde kaşıntılarım başladı en güzeli aslında senin aldığın gibi doğal olanı almak.fiyatıda iyimiş . ben normalde çok tüysüzüm yağlar tüylenme yapar dediler korkuyorum o yüzden almıyorum .sende yaptımı damlacım ??

Ben bunu kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1047434

Ben her akşam bir defa sürüyorum. Karnım büyümeye başladı benim. Artık ikiye çıkarsam iyi olur..

hmm tsk ederim canim..benimde karnim cikmaya basladi, hata ayva göbegim cikti diye bilirim

bende bitkisel yağ karısımı kullanıyorum canım

ne kulaniyorsun yani ne karisimi var icinde, ve günde bir keremi kulaniyorsun

hmm bu her yerde varmi acaba?

kizlar banada weledadan önerdiler..ama cok pahali ve günde ne kadar sürersen o kadar iyi dedi.

benimde kaşıntılarım başladı en güzeli aslında senin aldığın gibi doğal olanı almak.fiyatıda iyimiş . ben normalde çok tüysüzüm yağlar tüylenme yapar dediler korkuyorum o yüzden almıyorum .sende yaptımı damlacım ??

bilmiyorum canım bende tüylenme yapan tek şey tatlı badem yağı oldu oda göbeğimin üstünde bir çizgi oluşturdu. sanırım o çizgi hamileliktende oluyormuş. şöyle bir batıl inanç varmış çizgi göbeğe kadar çıkarsa kız göbek delinin üst terafına geçerse de erkek olurmuş. onun dışında hiç tüylenme olmadı. aktara da sordum tüylenme yapmaz dimi bunlar dedim hayır dedi sende sor canım oyle al. yağlar kremlerden daha cok içime siniyor benim. ben hamileliğimin başından beri kullanıyorm ilk haftalar lierac ve tatlı badem kullandım okadar para verip lierac aldım ve 2-3 hafta içinde bitti. uzun oldu birazcık canım ama artık kusura bakma :)

Onu ben de cok kisiden duydum benimde sivilcelerim var maaleseff gitmiyor

Benim de göğsümde sivilce çıkmaya başladıayrıca cildim de aşırı kurumaya başladı özellikle dudaklarim

%65 kız bekliyorum bende ve ergenlikte bile bukadar sivilcelem çıkmamıştı sanırım doğru bu yada bende uydu birtek suratımda da değil sırtımda da sivilcele tarlaları oluştu :1:

bakicaz artik bu sivilce olayi gercekmi diye :) bir arkadasim 5 aylik hamile oglu olacak yuzu parliyor resmen :)

damlacim ben kocaelide ozel merkez hastanesine gidiyorum canim..

Kızlar tahlıl sonuclarıma netten baktım cıktı yazıyor ama sonucları gozukmuyor cok sinir oldum nasıl gorecegım ben onları

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum canım bende tüylenme yapan tek şey tatlı badem yağı oldu oda göbeğimin üstünde bir çizgi oluşturdu. sanırım o çizgi hamileliktende oluyormuş. şöyle bir batıl inanç varmış çizgi göbeğe kadar çıkarsa kız göbek delinin üst terafına geçerse de erkek olurmuş. onun dışında hiç tüylenme olmadı. aktara da sordum tüylenme yapmaz dimi bunlar dedim hayır dedi sende sor canım oyle al. yağlar kremlerden daha cok içime siniyor benim. ben hamileliğimin başından beri kullanıyorm ilk haftalar lierac ve tatlı badem kullandım okadar para verip lierac aldım ve 2-3 hafta içinde bitti. uzun oldu birazcık canım ama artık kusura bakma :)

ne kusuru canım sen kusura bakma.bende lierac alıcaktım ama biraz para tuzağı gibi uzun ömürlü olsa alınır da genelde 3 haftada bitiyormuş.bio-oili soruyosan onu watsons'dan almıştım.onun da küçücük kutusu var 25 liraydı.

Back
X