• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ben normalde sodayı hiç sevmezdim ama şimdi okadar hoşuma gidiyo ki::::::::((içsem zararı olurmu acaba??

hmm tsk ederim canim..benimde karnim cikmaya basladi, hata ayva göbegim cikti diye bilirim

ne kulaniyorsun yani ne karisimi var icinde, ve günde bir keremi kulaniyorsun

hmm bu her yerde varmi acaba?

kizlar banada weledadan önerdiler..ama cok pahali ve günde ne kadar sürersen o kadar iyi dedi.

Canım aynısefa, kayısı, kakao, Acıbadem, zeytinyağı, sarıkantaron ve lavanta var ama bide buğday yağı ekletcem canım

kızlar ben normalde sodayı hiç sevmezdim ama şimdi okadar hoşuma gidiyo ki::::::::((içsem zararı olurmu acaba??

Canım ven okadar şişiyorum ki mecbur içiyorum akşamları hemde birtane değil iki tane içiyorum içine de limon sıkıyorum ohh mis gii oluyor ama zararı yokmuş arastırmıstım hatta baya faydalıymış kemikleri için fazlası belki zararlıdır canım

Canım ven okadar şişiyorum ki mecbur içiyorum akşamları hemde birtane değil iki tane içiyorum içine de limon sıkıyorum ohh mis gii oluyor ama zararı yokmuş arastırmıstım hatta baya faydalıymış kemikleri için fazlası belki zararlıdır canım

ay bu habere cok sevindim işte teşekkür ederim damlacım :) ben biraz önce bol limonlu içtim sonra acaba zararlımı die endişelendim nettende baktım kötü bişey yazmıolar hatta faydalı yazmışlarda tereddütte kalmıştım.

ben içiyorum canım kolayı çok seviyodum zararlı die içmiorum şuan bende soda içiyorum yarısını içiorum ama hem mideme iyi gelio rahatlıorum :) zararlı olacağını düşünmüorum canım sormadım doktoruma ama ctesi gidicem unutmazsam sorayım...

kızlarrr kontrolden geldikk :15: içimde bi sıkıntı vardı hatta arabada ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür miniğim yüzümü güldürdü :))
herşey yolundaymış çok şükür ve çok hareketliydi doktor kolunu bacağını bile göstermekte zorlandı yerinde durmuyor diyo :1: çok mutlu oldummm. hatırlarsınız belki geriden geliyodu miniğim şimdi 2 gün öne bile geçmiş 10+4 olmamız lazımdı 10+6 çıktı boyuda 39.89 mm olmuş. ikili test yaptırmıycaktım normalde doktor çok ısrar etti illa yaptır dedi bende iyi peki dedim 14 nisanda 2li test için gidicez 12+5 olucaz o zaman belki cinsiyetide belli olurr

bende iciyorum, zarari yok canim...icmeye devam..sagliklida :)

Canım aynısefa, kayısı, kakao, Acıbadem, zeytinyağı, sarıkantaron ve lavanta var ama bide buğday yağı ekletcem canım

hm tsk ederim canim...benim aldigim ilacin icindede yaglar var ama hazir aldim bir sürü para wallahi...
günde bir keremi süroyorsun?

ben içiyorum canım kolayı çok seviyodum zararlı die içmiorum şuan bende soda içiyorum yarısını içiorum ama hem mideme iyi gelio rahatlıorum :) zararlı olacağını düşünmüorum canım sormadım doktoruma ama ctesi gidicem unutmazsam sorayım...

bide doktor onayı alırsak süper olur inşallah unutmazsın :)) ben bi tane içiorum günde hem rahatlatıyor hemde tadı cok hoşuma gitmeye başladı.40 yıl düşünsem soda seviceğim aklıma gelmezdi :)

kızlarrr kontrolden geldikk :15: içimde bi sıkıntı vardı hatta arabada ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür miniğim yüzümü güldürdü :))
herşey yolundaymış çok şükür ve çok hareketliydi doktor kolunu bacağını bile göstermekte zorlandı yerinde durmuyor diyo :1: çok mutlu oldummm. hatırlarsınız belki geriden geliyodu miniğim şimdi 2 gün öne bile geçmiş 10+4 olmamız lazımdı 10+6 çıktı boyuda 39.89 mm olmuş. ikili test yaptırmıycaktım normalde doktor çok ısrar etti illa yaptır dedi bende iyi peki dedim 14 nisanda 2li test için gidicez 12+5 olucaz o zaman belki cinsiyetide belli olurr

gözünaydın canım maşallah :nazar::nazar:bende son kontrolüme giderken eşime sataştım kavga cıkardım üstüne bi güzel ağladım.ama hastaneden çıkınca mutluktan eşime sarıldım sanki hiçbişey olmamış gibi hormonlar tavan yapıo sanırım :))

gözünaydın canım maşallah :nazar::nazar:bende son kontrolüme giderken eşime sataştım kavga cıkardım üstüne bi güzel ağladım.ama hastaneden çıkınca mutluktan eşime sarıldım sanki hiçbişey olmamış gibi hormonlar tavan yapıo sanırım :))

ahh bu hormanlar :) sorma canım ya adama bazen düşmanım gibi davranıyorum habire laf vuruyorum en ufak bişeyde küsüyorum o zavallımda hep susuyor geldiler buna diye alttan alıyo :1: sonrada acıyorum adamı ne hale getirdim diyorum :26: ama napalım bizim suçumuz değilkii :19:

Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum bulantılar artmıştı baya zor günler geçirdim. Ama çok şükür bugün 15. haftaya girdik ve farkedilir şekilde bulantılar azaldı. sadece yediklerimi sindirmekte zorlanıyorum. Ama iştahım yerine geldi sayılır. Tiksindiğim şeyler dışında baya yiyorum :) yavaştan yemek yapmaya da başladım çok şükür. Darısı herkese inşallah.

ahh bu hormanlar :) sorma canım ya adama bazen düşmanım gibi davranıyorum habire laf vuruyorum en ufak bişeyde küsüyorum o zavallımda hep susuyor geldiler buna diye alttan alıyo :1: sonrada acıyorum adamı ne hale getirdim diyorum :26: ama napalım bizim suçumuz değilkii :19:

hahaha benim esimde diyor, su hormonlarin bir yerine gelseydi diyor :)
wallaha kocislere allah sabir versin. benim kocisde susuyor hep, sestenmiyor.....yazik ama iste napalim degilmi?

Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum bulantılar artmıştı baya zor günler geçirdim. Ama çok şükür bugün 15. haftaya girdik ve farkedilir şekilde bulantılar azaldı. sadece yediklerimi sindirmekte zorlanıyorum. Ama iştahım yerine geldi sayılır. Tiksindiğim şeyler dışında baya yiyorum :) yavaştan yemek yapmaya da başladım çok şükür. Darısı herkese inşallah.

oo ne güzel iste...normale dönmeye basliyoruz...benim bulnatilarimda azalmaya basladi..
nelerden tiksiniyorsun?

maşallah, bak üzülecek bişey yokmuş annesi, sana iyi olduğunu fazlasıyla göstermiş. Bi daha ki sefere kız mı erkek mi onu yazarsın artık;)

Çok geçmiş olsun, azalmış ne güzel şimdi beslenmene dikkat etmeye çalış canım. Beslenme önemli artık;)
Egzersiz olarak yürüyüş yapman yeterli olur ben öyle düşünüyorum;)

Son düzenleme:
Kızlar 15. haftadan itibaren egzersiz de yapılabiliyormuş. Bir öneriniz varmı? neler yapmalıyız

burda 20 haftadan sonra eksersiz icin haftada bir gün dogum ebelerinden kurs ala biliyorsun canim... bilmiyorum orda yokmu böyle birsey? esinle birlikte gidiyorsun rahatlatmak icin böyle eksersizler göstertiyorlar

hahaha benim esimde diyor, su hormonlarin bir yerine gelseydi diyor :)
wallaha kocislere allah sabir versin. benim kocisde susuyor hep, sestenmiyor.....yazik ama iste napalim degilmi?

amin amin doğumdan sonra görüşcez diyo bende çok üsteme gelmesin diye o zamanda lohusalık depresyonu var çocuğun stersi vs ooo diyorum iyice yoldan çıkıcan desene diyor :1:

maşallah, bak üzülecek bişey yokmuş annesi, sana iyi olduğunu fazlasıyla göstermiş. Bi daha ki sefere kız mı erkek mi onu yazarsın artık;)

evet canım çok şükür Rabbim hepimize hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin :16: inşaAllah ya onun heyecanı var şimdide :)

masallah canım Rabbim nazarlardan korusun niye ağladın ki ne sıkıntısı düştü içine ama bak bebeğin seni yanılttı zıpır zıpır olmuş meleğin

Sagol cnm ins hepimiz herzaman iyi haberlerle geliriz doktordan cok guzel duygularmis yasayinca anliyor insan benimde sat gore 14 ama ultrasona 12 gec dollenme demisti doktor zaten beklenem adet tarihimden 10 gun gecikince ogrenmistim ama haftasi normal ilerliyor suan sikinti olmaz dedi doktorum sen pazartesiye 14 oluyon gec degilmi acaba kanda verecekmisin cnm ikili tarama icin

canım mesaj kutun dolmuş,

Son düzenleme:
bide doktor onayı alırsak süper olur inşallah unutmazsın :)) ben bi tane içiorum günde hem rahatlatıyor hemde tadı cok hoşuma gitmeye başladı.40 yıl düşünsem soda seviceğim aklıma gelmezdi :)

ben sorayım canım o zaman :) sademi içiosun meyvelilerdenmi

Back
X