- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar 15. haftadan itibaren egzersiz de yapılabiliyormuş. Bir öneriniz varmı? neler yapmalıyız
yürüyüş, yüzme, pilates bence cok uygun sporlar. Bide rahatlamak ve normal doğum düşünüyorsan yoga diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 15. haftadan itibaren egzersiz de yapılabiliyormuş. Bir öneriniz varmı? neler yapmalıyız
ben sorayım canım o zaman :) sademi içiosun meyvelilerdenmi
hahaha benim esimde diyor, su hormonlarin bir yerine gelseydi diyor :)
wallaha kocislere allah sabir versin. benim kocisde susuyor hep, sestenmiyor.....yazik ama iste napalim degilmi?
oo ne güzel iste...normale dönmeye basliyoruz...benim bulnatilarimda azalmaya basladi..
nelerden tiksiniyorsun?
masallah canım Rabbim nazarlardan korusun niye ağladın ki ne sıkıntısı düştü içine ama bak bebeğin seni yanılttı zıpır zıpır olmuş meleğin
sade içiyorum ama içine bol limon sıkıyorum :) limonlu gibi oluyo ..
Benim de bugun burnun kanadı ama minicik bi şekilde oluyormuş hamilelikte sma canımGünaydın arkadaşlar, keyifler nasılBenim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
![]()
Bebeğini hisseden yok mu daha![]()
Yaaaa bende de bulantı yok inanamıyorum ve iştahım da açıldı şimdi eşime tatlı yapıcam bendeKizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)
kızlarrr kontrolden geldikkiçimde bi sıkıntı vardı hatta arabada ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür miniğim yüzümü güldürdü :))
herşey yolundaymış çok şükür ve çok hareketliydi doktor kolunu bacağını bile göstermekte zorlandı yerinde durmuyor diyoçok mutlu oldummm. hatırlarsınız belki geriden geliyodu miniğim şimdi 2 gün öne bile geçmiş 10+4 olmamız lazımdı 10+6 çıktı boyuda 39.89 mm olmuş. ikili test yaptırmıycaktım normalde doktor çok ısrar etti illa yaptır dedi bende iyi peki dedim 14 nisanda 2li test için gidicez 12+5 olucaz o zaman belki cinsiyetide belli olurr
ne biliym canım ya en son 3 hafta önce gitmiştim doktora arası açılınca böyle vesvese kaplıyor içimi bişey oldumu acaba diyebizim minik tüp bebekle oldu ya korkuyorum her an elimden kayıp gidecek bugünler rüya gibi kalacak diye
ama dediğin gibi miniğimm kocaman olmuş elini kolunu sallıyodu annesine yerim ben onuu![]()
Benim de bugun burnun kanadı ama minicik bi şekilde oluyormuş hamilelikte sma canım
Yaaaa bende de bulantı yok inanamıyorum ve iştahım da açıldı şimdi eşime tatlı yapıcam bende
Hoşgeldin canım panik bende sedyeye yattığımda oldu neden çünkü sırt üstü dönmüş tam sırtını bize vermiş doktor ense gayet iyi kalp gayet iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi bide benim bebeğim hep uyuyomudur nedir 12+1 bugun ama hiç bize pas vermiyorhiç hareket yok boyu 6 cm gibi herşey yolunda 15 gün sonra kontrolümüz rabbim bebişlerimizi korushn
Hoşgeldin canım panik bende sedyeye yattığımda oldu neden çünkü sırt üstü dönmüş tam sırtını bize vermiş doktor ense gayet iyi kalp gayet iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi bide benim bebeğim hep uyuyomudur nedir 12+1 bugun ama hiç bize pas vermiyorhiç hareket yok boyu 6 cm gibi herşey yolunda 15 gün sonra kontrolümüz rabbim bebişlerimizi korushn
Vesvese yapıp üzme yiğenimizi lütfeen ama. Evet ben bilemem belki ama gerçekten zor bir süreç olsa gerek. ama sen ne yaparsan yap Rabbim izin verdiği sürece orada durur izin vermediği sürece gider canım Rabbime emanetler sadece. Dua et bol bol ve inan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın
burda 20 haftadan sonra eksersiz icin haftada bir gün dogum ebelerinden kurs ala biliyorsun canim... bilmiyorum orda yokmu böyle birsey? esinle birlikte gidiyorsun rahatlatmak icin böyle eksersizler göstertiyorlar
Bıraktım canım multitamin ve demir içiyorum şuancanım sen bıraktın dimi folikasiti kullanmayı?
Ahh ahh çok kustum öyle kan merak etme otacının bitkisel pastilini yedim hepKusarken mideden azcık kan gelmesi normal mi kızlar? bu durumu yaşayanlardan bilgi alabilir miyim?
maşaAllah senin kuzuda kocaman olmuş bizimkinin iki katı boyuçikolata yesene o zman kıpır kıpır oluyolar :) hadi bakalım bende belki 14 nisanda gittiğimde cinsiyeti öğrenirim 12 haftayı geçmiş oluyoruz gösterirse minikler beraber öğrenmiş oluruz
![]()
Evet canım aynı zamanda gidecez eşimin yüzü düştü yine öğrenemeyince ayda bir dedi doktor kontrolü eşimi üzgün görünce 15 gün sonra gelin dedi :):):)
amin amin doğumdan sonra görüşcez diyo bende çok üsteme gelmesin diye o zamanda lohusalık depresyonu var çocuğun stersi vs ooo diyorum iyice yoldan çıkıcan desene diyor
evet canım çok şükür Rabbim hepimize hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsininşaAllah ya onun heyecanı var şimdide :)
evet çok şükür :) yeşilliklerden tiksiniyorum. Çünkü hamilelikte bulantılar başlamadan önce çok yemiştim.
ne biliym canım ya en son 3 hafta önce gitmiştim doktora arası açılınca böyle vesvese kaplıyor içimi bişey oldumu acaba diyebizim minik tüp bebekle oldu ya korkuyorum her an elimden kayıp gidecek bugünler rüya gibi kalacak diye
ama dediğin gibi miniğimm kocaman olmuş elini kolunu sallıyodu annesine yerim ben onuu![]()
hmm bilmiyorum ki erzurumdayım ben. Doktor kotrolümüzde unutmazsam sorarım inşallah.
hadi bakalım inşaAllah gösterir minik :)
Bıraktım canım multitamin ve demir içiyorum şuan
Bıraktım canım multitamin ve demir içiyorum şuan
Ahh ahh çok kustum öyle kan merak etme otacının bitkisel pastilini yedim hep
Evet canım aynı zamanda gidecez eşimin yüzü düştü yine öğrenemeyince ayda bir dedi doktor kontrolü eşimi üzgün görünce 15 gün sonra gelin dedi :):):)
folikasiti bıraktın bulantıların azaldı ohh çok şükür :)