• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlarrr kontrolden geldikk :15: içimde bi sıkıntı vardı hatta arabada ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür miniğim yüzümü güldürdü :))
herşey yolundaymış çok şükür ve çok hareketliydi doktor kolunu bacağını bile göstermekte zorlandı yerinde durmuyor diyo :1: çok mutlu oldummm. hatırlarsınız belki geriden geliyodu miniğim şimdi 2 gün öne bile geçmiş 10+4 olmamız lazımdı 10+6 çıktı boyuda 39.89 mm olmuş. ikili test yaptırmıycaktım normalde doktor çok ısrar etti illa yaptır dedi bende iyi peki dedim 14 nisanda 2li test için gidicez 12+5 olucaz o zaman belki cinsiyetide belli olurr

Ayyy maasallah cok sevindim cok mutlu oldum desene bizim bebisler hemen hemen ayni boyda birimizin ki kiz birimizin ki erkekse besik kertmesi yapalim:52:bende senin gibi ikili testi yaptirmayi dusunmuyodum ama benim doktorumda cok israr etti cok seyler anlatti banada 11 nisana gun verdiler 12 haftalik oluyo ozaman kismetse insallah hep boyle sonuna kadar guzel haberlerle geliriz Allah im esirgesin onlari bize bagislasin insallah

Ayyy maasallah cok sevindim cok mutlu oldum desene bizim bebisler hemen hemen ayni boyda birimizin ki kiz birimizin ki erkekse besik kertmesi yapalim:52:bende senin gibi ikili testi yaptirmayi dusunmuyodum ama benim doktorumda cok israr etti cok seyler anlatti banada 11 nisana gun verdiler 12 haftalik oluyo ozaman kismetse insallah hep boyle sonuna kadar guzel haberlerle geliriz Allah im esirgesin onlari bize bagislasin insallah

evet canım aynı gidiyo kuzularr çok şükür :16: hahaa olur valla kader arkadaşı olacaklar zatenn :1: hmm sen benden önce gidicen 2li teste bende 14 ünde gidicem 12+5 oluyoruz bi ümit o gün cinsiyetinide öğrenmek derdindeyim inşaAllah gösterirler ve de o testlerden de güzel sonuçlar alırız içimiz rahatlar :15:

Arkadaşlar ben 11. hafta içersindeyim. Cumartesi doktora gideceğim ve ikili tarama testi yaptıracağım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum...bir dr folik asitt dışında herhanfi bir ilaç kullanıyormusunuz?

evet canım aynı gidiyo kuzularr çok şükür :16: hahaa olur valla kader arkadaşı olacaklar zatenn :1: hmm sen benden önce gidicen 2li teste bende 14 ünde gidicem 12+5 oluyoruz bi ümit o gün cinsiyetinide öğrenmek derdindeyim inşaAllah gösterirler ve de o testlerden de güzel sonuçlar alırız içimiz rahatlar :15:

Insallah canim ama o haftalarda tahmin ediyolar ama tutmayabiliyo benim ilk gebeligimde 12 haftalikken buyuk bi ihtimalle erkek demislerdi hemde iki farkli doktor ultrasonun biri 4boyutlu ve renkliydi ama sonra kiz cikti bisuru mavis mavis esyalar almistik sonra kiz oldugunu ogrendik pembisler aldi o yavruma giymek nasip olmadi hepsini sakliyorum insallah karnimdaki yavruya Allah im hayirlisiyla eskitmeyi nasip eder yani bana cinsiyetini 11 nisanda soylese bile inanamam

Insallah canim ama o haftalarda tahmin ediyolar ama tutmayabiliyo benim ilk gebeligimde 12 haftalikken buyuk bi ihtimalle erkek demislerdi hemde iki farkli doktor ultrasonun biri 4boyutlu ve renkliydi ama sonra kiz cikti bisuru mavis mavis esyalar almistik sonra kiz oldugunu ogrendik pembisler aldi o yavruma giymek nasip olmadi hepsini sakliyorum insallah karnimdaki yavruya Allah im hayirlisiyla eskitmeyi nasip eder yani bana cinsiyetini 11 nisanda soylese bile inanamam

ne olmustu, gecmis olsun, anlatirmisin?

Arkadaşlar ben 11. hafta içersindeyim. Cumartesi doktora gideceğim ve ikili tarama testi yaptıracağım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum...bir dr folik asitt dışında herhanfi bir ilaç kullanıyormusunuz?

Ben yaptirdim kan veriyorsun sadece. Normal cikti sonucum cok sukur. 3. Aydan itibaren folik kesilip multivitamin ve demir veriyor doktor.

ne olmustu, gecmis olsun, anlatirmisin?

Sagol canim benim rahim ici gelisme geriligi oldu yani bebisin plasentasi problemliydi bebis iceride beslenemiyodu sonuc olarak 28 haftalik acil sezeryanla 6 gun yogunbakimda yasam mucadelesinden sonra rabbim kizimiza cennetini bahsetti bu bebegimizde 4.tupbebek denemesiyle geldi oyle bir geldiki tum acilarimizi sildi bi anda Allah ima sonsuz sukurler hamdu senalar olsun.

kzılar bizimde sosyal medyada grubumuz olsun mu kuruyum mu 2014 ekim anneleri diye :)

Kızlar geceleri ayak tabanınızda kaşıntı oluyormu? ama sadece geceleri ve tabanda. hamilelikte oluyormuş bu durum hormonların etkisi ile geceleri daha da artıyormuş. bazen zaten ayağımı kaşıyamayan bir insanım cok fazla gıdıklanırım bide bu çıktı basıma şimdi. böyle birsey yaşayan varmı ne yapsam bilemedim

Sagol canim benim rahim ici gelisme geriligi oldu yani bebisin plasentasi problemliydi bebis iceride beslenemiyodu sonuc olarak 28 haftalik acil sezeryanla 6 gun yogunbakimda yasam mucadelesinden sonra rabbim kizimiza cennetini bahsetti bu bebegimizde 4.tupbebek denemesiyle geldi oyle bir geldiki tum acilarimizi sildi bi anda Allah ima sonsuz sukurler hamdu senalar olsun.

çok üzüldüm canımm rabbim sabır versin. bu bebeğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim kötü günleri düşünüp sıkma canını geçti bitti herşey üzme bu bebeğinide :(

kzılar bizimde sosyal medyada grubumuz olsun mu kuruyum mu 2014 ekim anneleri diye :)

bende açılsın isterim ama orası acılınca burada muhabbet kalmıyormuş. eylül annelerinde oyle oldu. baksana bizde geriye düşmüşler sayfa sayısıyla. bence biz özelden isim soyisimlerimizi alalım oradan da haberleşelim burada da kalalım

çok üzüldüm canımm rabbim sabır versin. bu bebeğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim kötü günleri düşünüp sıkma canını geçti bitti herşey üzme bu bebeğinide :(

Yok canim ya uzulmuyorum zaten o benim melegim o yok olmadi sadece baska bir hayatta yasiyo Allah im insallah guzel cennetinde kavusmayi nasip eder cok sukur Allah a karsi inancim saglam ve Rabbim bana sabrimi verdi hic kendimi paralamadim yasadigim hersey benim hayatimi olusturuyo aci tatli insan aciyi tatmayinca mutlulukta doyumsuz oluyo yasadigimiz hicbisey sebepsiz degil herseyde bi hayir saklidir.

bende açılsın isterim ama orası acılınca burada muhabbet kalmıyormuş. eylül annelerinde oyle oldu. baksana bizde geriye düşmüşler sayfa sayısıyla. bence biz özelden isim soyisimlerimizi alalım oradan da haberleşelim burada da kalalım

evet olabilir öylede.. :) henüz özel mesaj için yeterli mesajım var mı bilmiyorum ama :1:

Son düzenleme:
atv deki cocuk dojtorunu dinlemenizi tavsiye ederim.anne gebeyken ne yerse yemezse cocukona meyilli olur diyo

inşaAllah bu defa aynı şeyleri yaşamadan sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu canım benim :16:

inşaAllah bu defa aynı şeyleri yaşamadan sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu canım benim :16:

Amin canim cumlemiz insallah bu sefer herseyin cok guzel olacagini hissediyorum Allah ol derse neden olmasin kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz insallah

allahim birdaha yasatmasin böyle birsey, kimseye yasatmasin cok zor..
ne zaman fark ettiler geriligi oldugunu?
zor canim, bizimde bebisimiz tedavi ile oldu, cok düsünüyorum, cok korkuyorum
evet benimde bir bos gebeligim oldu, kürtaj oldum..zor günler gecirdik bizde, ama allahim herseyi unuturdu, mucize gercek oldu...

allahim bebislerimiz bizlere bagislasin, saglikli sihatli, eli aya düzgün, hayirli, salih evlatlar nasip etsin cümlemize insallah

Back
X