• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
O değil şimdi ayağım geçti avuç için kaşınmaya basladı saçmasapan seyler yasıyorum ve galiba tekim bu konuda :) para gelecek diyor eşim ama oye değil cok fena kaşınıyor :s

Bende kaşıntı olmuyor canım. Psikolojik olabilir ya bende de hayvan belgeseli izlediğimde oluyor :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Damla kesinlikle haklısın. Biz facede ekleşelim. Hem birbirimizi de görmüş oluruz :) Eylül annelerinde sorunlar çıktı face grubu kurunca. Sitenin yöneticisi bile sinirlendi onlara. Iyi olmadı. Ben buraya da girerim oraya da bakarım ama burayı bırakanlar mutlaka olacaktır..

Evet bence de kesinlikle oradan birbirimizi ekleyelim hem görmüş oluruz hemde iyi olur ya bazen burada olmuyoruz ben merak ediyorum oradan yazsak direk gidiyor yazımız ama burada kalmaya devam edelim tabiki benim buradan bir iki arkadas var facemde rahat oluyor ulaşamadığımızda

Bende kaşıntı olmuyor canım. Psikolojik olabilir ya bende de hayvan belgeseli izlediğimde oluyor :)))

Yatağa giriyorum tabanım kaşınıyor yatağın üzerine yatıyorum avucum kaşınıyor yatağa karşı sanırım fobim mi oluştu :)

Yatağa giriyorum tabanım kaşınıyor yatağın üzerine yatıyorum avucum kaşınıyor yatağa karşı sanırım fobim mi oluştu :)

Bence psikolojik seninki. Nevresim takımını değiştir rahatlatsın :) ben de bazen huylanıyorum böyle.

Evet bence de kesinlikle oradan birbirimizi ekleyelim hem görmüş oluruz hemde iyi olur ya bazen burada olmuyoruz ben merak ediyorum oradan yazsak direk gidiyor yazımız ama burada kalmaya devam edelim tabiki benim buradan bir iki arkadas var facemde rahat oluyor ulaşamadığımızda
Bende buradan kimse yok. O zaman sana özelden yazıyorum. Hem daha sonra oradan bebeklerimizin fotoğraflarını da görürüz:))

Bebek Doğunca ona yoğunlaşır artık.

Ya benim dün tansiyonumu da ölçtü doktor. 9a 6 çıktı. Düşük mü ne.. Bi de baş ağrım oluyor benim ya. Sizde de var mı ağrı

Geçen hafta benimde baş ağrım vardı baya ağrıyordu hemde canım doğal doğal :)

Geçen hafta benimde baş ağrım vardı baya ağrıyordu hemde canım doğal doğal :)

Hayatımda baş ağrısı nedir bilmezdim bu hamilelikten önce. Neyse bebeğim iyi olsun da çekerim biraz napıyım.

Kizlaar acayip başım ariyo, hafif burun akintim ve usume var.grip oluyorum galiba 😔 off napican ben şimdi ya

iyi akşamlar kızlar nasilniz iyisinizdir inş biz çok şükür iyiyiz yarın ultrason randevumuz var çok heyecanlıyım ilk defa gorecegim için inş iyi haberlerle gelirim dua edin bize olurmu :16::16::16::16:

iyi akşamlar kızlar nasilniz iyisinizdir inş biz çok şükür iyiyiz yarın ultrason randevumuz var çok heyecanlıyım ilk defa gorecegim için inş iyi haberlerle gelirim dua edin bize olurmu :16::16::16::16:

Tabiki iyi haberlerle geleceksin. Allahım bebeğinin Sağlıklı olduğunu göstersin sana:)

bende bugün size baş ağrısını soracaktım 1 hafta 10 gündür bendede sürekli bir baş ağrısı var annem tansiyondandır diyo ama bilmiyorum hiç ölçmedim

Baş ağrısı bende de var ama doktor normal bu haftalarda dedi kızlar. Normalde baş ağrısı çeken biride değilim çok rahatsız ediyo o yüzden napalım bebişlerimiz için katlanıcaz :)
Bide benim tansiyonda az yüksek çıktı sanırım 13/7 çıktı sadece kahvaltıyla kalmıştım öğle yemeğide yememiştim ona rağmen böyle çıktı belki bundan da ağrı oluyordur :(

Benim facem yok eşim izin vetmiyor bi ikna edemedim gıcık oluyorum

Biz esimle aralik ayinda kapattik faceimizi ve inan ozgurlestik hayatimiz o kadar sanal oldu ki insanlar af edersin tuvalete giderken bile facte paylasir oldu facete canim cicim gercek hayatta selam vermez oldu..

Bana gore forum baska face baska bi dunya :)

Baş ağrısı bende de var ama doktor normal bu haftalarda dedi kızlar. Normalde baş ağrısı çeken biride değilim çok rahatsız ediyo o yüzden napalım bebişlerimiz için katlanıcaz :)
Bide benim tansiyonda az yüksek çıktı sanırım 13/7 çıktı sadece kahvaltıyla kalmıştım öğle yemeğide yememiştim ona rağmen böyle çıktı belki bundan da ağrı oluyordur :(

Canim bas agrisi ile tansiyonun iliskisi olabilir gebelikte tansiyon cok dikkat edilmesi gereken bisey ama seninki o an heyecandan biraz oyle cikmistir gerci yuksekte denemez normalde tansiyonun kac benim mesela normalde en fazla 10/6 dir seninde böyleyse biraz yuksek oldugu soylenebilir sen arada bi olctur yakininda eczane varsa eger yine yuksek cikarsa eve bi alet al hergun olc anormal ilerlerse hemen doktora muracat et

O değil şimdi ayağım geçti avuç için kaşınmaya basladı saçmasapan seyler yasıyorum ve galiba tekim bu konuda :) para gelecek diyor eşim ama oye değil cok fena kaşınıyor :s
Aaaa tatlım dün gece benimde ayağım kaşındı çok hatta tabure vardı ona sürttüm sürekli yok yok saçma şeylerde kafa kafaya gideriz canım
Bebek Doğunca ona yoğunlaşır artık.

Ya benim dün tansiyonumu da ölçtü doktor. 9a 6 çıktı. Düşük mü ne.. Bi de baş ağrım oluyor benim ya. Sizde de var mı ağrı

Eşim geç geldi 1 buçuk saat uyudum kendime geldim feci başım ağrıyordu
Biz esimle aralik ayinda kapattik faceimizi ve inan ozgurlestik hayatimiz o kadar sanal oldu ki insanlar af edersin tuvalete giderken bile facte paylasir oldu facete canim cicim gercek hayatta selam vermez oldu..

Bana gore forum baska face baska bi dunya :)

Annemin var bakıyodum gizli gizli evlendikten sonra cesaret edemedim kimi insan face olmadan yapamıyo valla canım kapatmışsınız rahatlamışsınız hayırlı olsun bebişle ilgilencen zaten bakamazdın :)

Zeynep duru güzel bence sare eski bi isim arkadasiminin anneanne ve babaannesinin ismi mesela elif yerine de zeynep daha güzel bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim cevabınız için :49:

oooo masallah cok az kalmis, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah, yazdigin isimlerden en guzeli Sare Nur bence, modern isimleri bende cok sevmiyorum, tabii en onemli olan senin icine sinen... herkesin gorusu farkli

cevabınız için çok teşekkür ederim :) :49:

Bel ağrısından ben uyuyamıyorum canım ve daha başı napıcaz bilmem

Elif sare güzelmiş canım ben zaten sare ismini çok seviyorum

Bence benimde belli oldu ben hamileliğimden beri 3 kilo vermişim kusmaktan ama göbeğim var ve çok sert ve hep kaşınıyo 😃😃😃

cevabınız için çok teşekkür ederim :) :49:

Aaaa tatlım dün gece benimde ayağım kaşındı çok hatta tabure vardı ona sürttüm sürekli yok yok saçma şeylerde kafa kafaya gideriz canım

Eşim geç geldi 1 buçuk saat uyudum kendime geldim feci başım ağrıyordu

Annemin var bakıyodum gizli gizli evlendikten sonra cesaret edemedim kimi insan face olmadan yapamıyo valla canım kapatmışsınız rahatlamışsınız hayırlı olsun bebişle ilgilencen zaten bakamazdın :)

Bebekle de vakit bulanlar var her anini fotograf cekip paylasanlar :D

Canim bizim batlarimiz ayniydi sanirim ben suan 12+4 deyim senle ayni mi ilerliyoruz acaba?

KiZLaR günaydin.. Araba yada otobusle uzun yolculuga cikiyormusunuz?

Back
X