Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok zor evetne tam buralisin ne tam orali aklinin bir parcasi heo bir yerde.
Tek basinayken gidip geliyordum sene de iki defa. Allah razi olsun esim sorun yapmiyor sende bir onunla gidiyordum..
Ama dusunsene coluk cocuga karisinca istesemde gidemezsin bir sure soruna..
Buda biraz canimi acitiyor.. Kuzenlerinden anneanne dedesinden teyzelerinden ayri buyuyecek yavrum
Anneanne dede gelirler tabii ama teyzelerinde kendi kalabalik aileleri var..
Onemli olan gonullerin bir olmasi elbette ama uzuluyor insan bir yerde de..
Kizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok
Üzülmez olur mu hic canim yaa herkes ister ki sevdikleri yaninda olsun onlarla bu güzel muhteşem zamanlari gecirsin.. Seni çok iyi anliyorum . elimizden de birşey gelmiyor ki napalim varliklariyla mutlu olcaz artik yapacak bisey yok(((
özledim valla napıyım gittim gördüm rahatladım:)) Çok çabuk büyüyorlar gerçekten. Hergün biraz daha değişiyo görüntüsüellerini birleştirdi kuzum sonra geri açtı çok güzeldi, bağdaş kurmuştu ayaklarıyla, sonra bi gerildi meleğim :)) bende sağ tarafımda seyirme gibi şeyler hissediyorum 2 gündür ama doktor hissedilmez dedi. Bide kendi doktoruma soracağım bakalım o ne diyecek
Belki de rahim artık yukarı doğru büyüyo ya ondan oluyordur.
Benide kimse atamıyor canım bildirdiğim halde :) ama sistemden sürekli takip ediliyormuşuz oyle söyledi oradaki doktor bana 20. Haftalarda bir tetenoz aşısı var ozaman cagıracaklarmış
günaydın sevgili anneler. 12.haftada bebek cinsiyeti belli olur mu acaba? ben 4 nisan'da 4. aya giriyorum diye biliyorum ama bu site 13.haftalık diye gösteriyor. 12 haftalık olması gerekmez mi?:)![]()
Bilmiyorum ki dün akşam biraz fazla yürüyüş yaptık 1,5 saat sürdü. Eve geldim uzandım hemen bi baktım garip birşeyler oluyor once acaba üşttüm mü dedim sonra hani gaz olsa birtek aynı yerde birsey olmaz dedim sonra amaan dedim bilemedim yani :) evet benim doktorum gecen hafta hissedemeSin demişti ama internetten araştırdığıma göre 16. Haftadan itibaren hissetmeye başlıyorsun be bn 16. Haftadayım kafam karıştı
Günaydın herkese :)
Hapşırıp duruyorum bu sabah. İnşallah hasta olmam. Bu kış hastalıktan kurtulamadım zaten..
Bilmiyorum ki dün akşam biraz fazla yürüyüş yaptık 1,5 saat sürdü. Eve geldim uzandım hemen bi baktım garip birşeyler oluyor once acaba üşttüm mü dedim sonra hani gaz olsa birtek aynı yerde birsey olmaz dedim sonra amaan dedim bilemedim yani :) evet benim doktorum gecen hafta hissedemeSin demişti ama internetten araştırdığıma göre 16. Haftadan itibaren hissetmeye başlıyorsun be bn 16. Haftadayım kafam karıştı
sağol canım sağlıkla kucaklarımıza alalım inmşallahhhBaşka bi doktora git sende canım olmaz mıanlamıyorum bu doktorları neden farklı davranıyorlar ki.
evet canım napıyım çok özledim merak ettim:)) şu aşamadan sonra büyük ihtimal değişmez canım cinsiyeti bana da öyle geliyo
sağol canım) size de maşallah
ooo, bi erkek daha geldi, hoşgeldi sefa geldi
iyice sabırsız olduk dayanamayıp kendimizi doktorda buluyoruz:)) gün geçtikçe büyüyo meleklerimiz ne güzel
![]()
günaydın canım amingünaydın kızlar ve tatlı bebişlerii:))Güzel,sağlıklı bi gün geçirmeniz dileğiylee...
günaydın canım doktora göre değişiyor ihtimal dahilinde söyleyebiliyorlar benimki dün 12+6 da %55 erkek dedigunaydın kızlar.
ne guzel herkes teker teker ögreniyor prens mi,prenses mi?
daha çook var bana yaaa
11 nisanda 2'li test var önce atlatmamız gereken.
darısı bizlerin başına !
canım devlet hastanesine gidiyorsan sistem üzerinden düşüyor ama özele gidersen bilgileri olmuyor ben kaydımı yaptıdım aşı zamanı seşer yükleme zamanı falan arayacaklarını söyledilerKizlaar size bi sorum var.bizim sağlık ocağına gidip hamileyiz diye kayıt yaptırmamız gerekiyor mu? Normalde hastaneler bildiriyomus ama bir ay oldu beni arayıp soran yok
hayırlıs sabahlar çok şükür iyiyiz sen nasılsınhayirli sabahlar kizlar herkes iyiyidr insaAllah :)
canım kesin konuşmuyorlar inşallah bişeyler söylergünaydın sevgili anneler. 12.haftada bebek cinsiyeti belli olur mu acaba? ben 4 nisan'da 4. aya giriyorum diye biliyorum ama bu site 13.haftalık diye gösteriyor. 12 haftalık olması gerekmez mi?:)![]()
Günaydın herkese :)
Hapşırıp duruyorum bu sabah. İnşallah hasta olmam. Bu kış hastalıktan kurtulamadım zaten..
Benim bir arkadasim 'sanki kelebek var icimde' demisti oyle hafifi hafifi degisik bisey demisti :)))
Günaydınlar canım geçmiş olsun bu arada umarım hasta olmazsın zencefil bal limonu karıştırıp içmeye çalış akşam canım
Canim 12 haftalik zaten 12 haftayi bitirmis 13. Haftaya girmissin yanlis yok sitede 13 hafta doluncada 14. Haftaya girmis olacaksin
Artik hissedersin canim gaz hareketi gibi ya da kanat cirpma gibi oluyormus
gunaydın kızlar.
ne guzel herkes teker teker ögreniyor prens mi,prenses mi?
daha çook var bana yaaa
11 nisanda 2'li test var önce atlatmamız gereken.
darısı bizlerin başına !
günaydın kızlar ve tatlı bebişlerii:))Güzel,sağlıklı bi gün geçirmeniz dileğiylee...
Oyle canim Allah sabrini verecek insaAllah.
Kalabalik aileden geldim biz 6 kiz kardesiz 8 yasinda teyze oldum dolayisiyla hep coluk cocuk icinde buyudum :)
Yalniz kalinca zor geliyor ama benim de bebegim insaAllah dunyaya gelirse onunla zaman gecer :)
Sende de oyle olur canim yavrularimiz bizim en guzel moral kaynagimiz olacak :)
aman canım dikkat et hapşırırken bi yere yaslan belin boşluğa gelmesin ıhlamur falan iç canım![]()
hımm iyi madem:) cumartesi günü muayeneye gidicem inşallah cinsiyeti belli olur:) çok teşekkürler cnm
Inşallah o hissettiğim şey bebeğimdir ozaman :))