• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba Herkese,

uzun zamandır yazamıyordum ama az çok takip etmeye çalışıyorum çoğu şeyi kaçırsam da arada bakmak iyi geliyor:)
Bizde ikili testimizi yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı kan testi sonuçlarını da salı alıcak inşallah onda da prıblem çıkmazsa süper olur.Bu arada doktor % 70-80 erkek dedi bakalım sağlıklı olsun da önemli değil artık.Birde ben ilaç içemiyorum ve şu an hiç vitamin içemiyorum doktor sadece demir hapı vermişti ama ağzıma atmamla hatta ilacın paketini görmemle miğdem kalkıyor.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı acaba?

Son olarakta özel olacak ama eşim benimle hamileyim diye birlikte olmak istemiyorum.Yavrum varken nasıl beraber oluruz psikolojim izin vermiyor diyor.benim için değil de sonuçta erkek o gözü dışarı kaysın istemem o tarz bir insan değil ama ne bileyim işte..Sizlerde durum nasıl?

kızlar merhaba
ben 10 hafta+ 2 günlük hamileyim.
5. haftada lekelenme oldu doktor progestan fitil verdi 1 ay kullandım, 12. haftaya kadar kullan dedi. ben pazartesi başka doktora gittim o da bırak artık ilacı dedi. ben de 3 gündür kullanmıyorum. ama dün ilk defa akıntının içinde incecik iplik şeklinde kan gördüm:( böyle bir durum yaşayan var mı? çok korkuyorum. bugün daha akıntım gelmediği için mi bilmem görmedim kan.
doktor baktı pazartesi kesede kanama falan yok demişti.
kızlar bilgisi olan var mı?
progestanı çok kullanmak da zararlı deniyor?
kızlar bir de acayip gribim:(

Son düzenleme:
Merhaba Herkese,

uzun zamandır yazamıyordum ama az çok takip etmeye çalışıyorum çoğu şeyi kaçırsam da arada bakmak iyi geliyor:)
Bizde ikili testimizi yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı kan testi sonuçlarını da salı alıcak inşallah onda da prıblem çıkmazsa süper olur.Bu arada doktor % 70-80 erkek dedi bakalım sağlıklı olsun da önemli değil artık.Birde ben ilaç içemiyorum ve şu an hiç vitamin içemiyorum doktor sadece demir hapı vermişti ama ağzıma atmamla hatta ilacın paketini görmemle miğdem kalkıyor.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı acaba?

Son olarakta özel olacak ama eşim benimle hamileyim diye birlikte olmak istemiyorum.Yavrum varken nasıl beraber oluruz psikolojim izin vermiyor diyor.benim için değil de sonuçta erkek o gözü dışarı kaysın istemem o tarz bir insan değil ama ne bileyim işte..Sizlerde durum nasıl?

Once gozun aydin canim ben esimle birlikte oluyorum biz bir sorun yasamadik sana daha nazik davrandigi surece bir zarari olmaz psikolojik olarak buyuteceginiz bir durum yok aslinda sonucta cocugun gozu onunde yapmayacaksiniz bu isi onun hissetmesi de mumkun degil tibben ama yine de olamiyorsa zorlamayin esinizi zaten nr kadar dayanabilir ki eninde sonunda birgun isteyecektir sizi

evet canım benim kızım geliyor 12. haftada belli oldu. zaten kız erkek doktorların 12. haftada hatta 11. haftada görebildiklerini fakat tercihen söyleme ya da söylememe hakkını kullandıklarını düşünüyorum.
hatta bebeğin duruş pozisyonundan kemik yapısından vs. bile tahmin yapabiliyorlarmış.

12 nisana bişi kalmamış kesin olarak belli olur inşallah seninkide :)

İnşallah canım. Zaten göstermezse bile çikolata yiyip 10 dakika sonra tekrar gelicem dicem. Öğrenmeden çıkmam o hastaneden.
Maşallah kız çok ekim annelerinde :) Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu:)

kızlar merhaba
ben 10 hafta+ 2 günlük hamileyim.
5. haftada lekelenme oldu doktor progestan fitil verdi 1 ay kullandım, 12. haftaya kadar kullan dedi. ben pazartesi başka doktora gittim o da bırak artık ilacı dedi. ben de 3 gündür kullanmıyorum. ama dün ilk defa akıntının içinde incecik iplik şeklinde kan gördüm:( böyle bir durum yaşayan var mı? çok korkuyorum. bugün daha akıntım gelmediği için mi bilmem görmedim kan.
doktor baktı pazartesi kesede kanama falan yok demişti.
kızlar bilgisi olan var mı?
progestanı çok kullanmak da zararlı deniyor?

Merhaba canım benimde içerden kanamam olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum. Kanamam durdu fakat doktorum tedbir amaçlı kullamaya devam ettiriyor.Başlarda günde 2 kez daha sonra 1 e düşürdü.Şimdide 2 günde 1 tane fitil olarak atıyorum. Zararlı olsa dr niye versinki benim bildiğim annelik hormonunu yükseltiyor. ben ilacı kullandığımdan beri rahat ediyorum çok şükür. Bence doktoruna danış tekrar kullanmaya başla istersen ben çok faydasını gördüm.

Merhaba Herkese,

hayırlı olsun canım maşallah bir yakışıklının daha haberini aldık cok şükür. valla canım sen cocugum var diye yapmak istemiyor dedin şimdi bilemedim bizimkide hamile oldugumdan beri daha fena oldu :) hatta diyorki şu yiyecekleri aşerdiğin kadar benide aşersen :) çok şükür bizde bir problem yok eskisi gibiyiz hatta daha da iyisi bence kocacığınla konus sonucta bebeğinizi etkilemiyorsunuz ki herhangi bir problemin yoksa düşük riski gibi herhangi birsey bir problem olacagını sanmıyorum canım

Once gozun aydin canim ben esimle birlikte oluyorum biz bir sorun yasamadik sana daha nazik davrandigi surece bir zarari olmaz psikolojik olarak buyuteceginiz bir durum yok aslinda sonucta cocugun gozu onunde yapmayacaksiniz bu isi onun hissetmesi de mumkun degil tibben ama yine de olamiyorsa zorlamayin esinizi zaten nr kadar dayanabilir ki eninde sonunda birgun isteyecektir sizi

Sağol canım.Bende anlatmaya çalışıyorum ama pekte zorlamıyorum bakalım dediğin gibi ne kadar daha bekleyecek ister elbet:)

Ayy sorma ya tarcin'a yazarken ağlayasım geldi. Gözlerim yaşardı çocuk gibi ya :(
Bana bi kere daha söyleyemem diyen olursa oturup ağlarım orda artık.

bak ya sacmalama lütfen öğreneceksin bu sefer emin ol canım dediğimiz gibi yapcaz merak etme hem zararlı değilmiş ogrenemzsek bir sonraki gün baska doktora gideriz haftaya son artık birsekilde oğrencez

Merhaba canım benimde içerden kanamam olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum. Kanamam durdu fakat doktorum tedbir amaçlı kullamaya devam ettiriyor.Başlarda günde 2 kez daha sonra 1 e düşürdü.Şimdide 2 günde 1 tane fitil olarak atıyorum. Zararlı olsa dr niye versinki benim bildiğim annelik hormonunu yükseltiyor. ben ilacı kullandığımdan beri rahat ediyorum çok şükür. Bence doktoruna danış tekrar kullanmaya başla istersen ben çok faydasını gördüm.

içerden kanama dediğin nedir canım? ultrasonla mı gözüküyor? ben de hiç bir problem gözükmedi ultrasonda.
ben günde 3 kez kullandım sonra kendim 2 ye düşürdüm. ben aslında tekrar kullanmak istiyorum kafam rahat ediyor ama eşim illa zararı olur diyor kullanma çok az geldi kan diyor, bugün de gelirse doktorumu aramayı düşünüyorum. inşallah gelmez bir daha.
canım bir de hiç ağızdan aldın mı progestanı yan etkisi oluyor mu?
çok sağol bu arada...

Hayiiirrrr sakinnn tze meyve suyu icmeyin asitli midenizi mahvedersiniz kivranirsiniz ben yedim o halti perisan oldum dikkat edin

neden ki her meyveden bir tane biz her sabah sıkıp içiyoruz meyve suyu içmeden kendime gelemem ki :(

benim 14+2 de bakıldı canım ilk defa
O zaman bana da bakar artık :)
bak ya sacmalama lütfen öğreneceksin bu sefer emin ol canım dediğimiz gibi yapcaz merak etme hem zararlı değilmiş ogrenemzsek bir sonraki gün baska doktora gideriz haftaya son artık birsekilde oğrencez

İnşallah öğrenicez canım benim öğrenmeden çıkmaya niyetim yok. Devlete de randevu aldım 17sine. Gider miyim gitmez miyim bilmem. Yine kenarda kalsın randevum :)

hayırlı olsun canım maşallah bir yakışıklının daha haberini aldık cok şükür. valla canım sen cocugum var diye yapmak istemiyor dedin şimdi bilemedim bizimkide hamile oldugumdan beri daha fena oldu :) hatta diyorki şu yiyecekleri aşerdiğin kadar benide aşersen :) çok şükür bizde bir problem yok eskisi gibiyiz hatta daha da iyisi bence kocacığınla konus sonucta bebeğinizi etkilemiyorsunuz ki herhangi bir problemin yoksa düşük riski gibi herhangi birsey bir problem olacagını sanmıyorum canım

İnşallah bakalım sağlıklı olsun da başka birşey istemem.. Eşin iyiymiş:) bize doktor en başta yapmayın dedi şimdilik ama sonradan izizn verdi sanırım eşimde hala onun psikolojisinde fazla zorlamıyorum bende bakalım :43:

günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) bebeğim büyümüş 8 cm olmuş:nazar: Farklı bi doktora gittim bu sefer. çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?

günaydın canım maşallah bebeğine erkek demekki hayırlısı olsun bakalım prensiniz. Ayy desenize hissetmemizde yakın çok sevindim canım hep iyi haberlerle gelin :)

yusraeren cok sükür canim bende iyiyim kahvalti yapicam birazdan.. geceleri hic uyuyamiyorum bu yuzden sabahlari gec kalkiyorum :(

damlacim insaAllah bebegindir bence de 16 hafyadan sonra yavas yavas farkliliklar hiss edilir :)

kizlar cinsiyetleri ogreniyoruz artik isim dusunmeye baslariz yavas yavas :)

ama sadece 2 kere hissettim belki de değildir bilmiyorum ama tarif edilenlere cok benziyordu keske bir kere daha hissedebilsem:16:

içerden kanama dediğin nedir canım? ultrasonla mı gözüküyor? ben de hiç bir problem gözükmedi ultrasonda.
ben günde 3 kez kullandım sonra kendim 2 ye düşürdüm. ben aslında tekrar kullanmak istiyorum kafam rahat ediyor ama eşim illa zararı olur diyor kullanma çok az geldi kan diyor, bugün de gelirse doktorumu aramayı düşünüyorum. inşallah gelmez bir daha.
canım bir de hiç ağızdan aldın mı progestanı yan etkisi oluyor mu?
çok sağol bu arada...

Rica ederim canım aynı stresi yaşadım bende benim dışardan kanamam olmadı ama ultsonda kanamam görünüyordu çok kasık ağrım oluyordu kanama olduğu için düşük riskim vardı. Bir kez pruloton adında iğnede oldum. Benim dr fitil olarak almamı önerdi yan etkisi hiç yaşamadım.Bence doktorunu ara kullanman gerekiyorsa kullan için rahat etsin. Canım grip içinde benim dr bikaç ilaç önerdi ama ben ilaç içmek istemediğimden kullanmadım. Öksürük hapşırma falan varsa kırmızı elma kabuğu ve limon kabuğunu kaynattım günde birkaç kez içtim çok çabuk atlattım inş sende hemen atlatırsın acil şifalar diliyorum :)

Rica ederim canım aynı stresi yaşadım bende benim dışardan kanamam olmadı ama ultsonda kanamam görünüyordu çok kasık ağrım oluyordu kanama olduğu için düşük riskim vardı. Bir kez pruloton adında iğnede oldum. Benim dr fitil olarak almamı önerdi yan etkisi hiç yaşamadım.Bence doktorunu ara kullanman gerekiyorsa kullan için rahat etsin. Canım grip içinde benim dr bikaç ilaç önerdi ama ben ilaç içmek istemediğimden kullanmadım. Öksürük hapşırma falan varsa kırmızı elma kabuğu ve limon kabuğunu kaynattım günde birkaç kez içtim çok çabuk atlattım inş sende hemen atlatırsın acil şifalar diliyorum :)

çok teşekkür ederim canım :) inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimizi alırız kucağımıza. ben de portakal suyu içiyorum ama bu dediğini hemen yapcam bugün. inşallah kanama da bir daha yaşamayız.

Back
X