- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
Merhaba Herkese,
uzun zamandır yazamıyordum ama az çok takip etmeye çalışıyorum çoğu şeyi kaçırsam da arada bakmak iyi geliyor:)
Bizde ikili testimizi yaptırdım ense kalınlığı iyi çıktı kan testi sonuçlarını da salı alıcak inşallah onda da prıblem çıkmazsa süper olur.Bu arada doktor % 70-80 erkek dedi bakalım sağlıklı olsun da önemli değil artık.Birde ben ilaç içemiyorum ve şu an hiç vitamin içemiyorum doktor sadece demir hapı vermişti ama ağzıma atmamla hatta ilacın paketini görmemle miğdem kalkıyor.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı acaba?
Son olarakta özel olacak ama eşim benimle hamileyim diye birlikte olmak istemiyorum.Yavrum varken nasıl beraber oluruz psikolojim izin vermiyor diyor.benim için değil de sonuçta erkek o gözü dışarı kaysın istemem o tarz bir insan değil ama ne bileyim işte..Sizlerde durum nasıl?
Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Cinsiyeti de öğrenmişsin :)
İlaç içerken ben de zorlanıyorum ama ben her ilaçta böyleyim. Kendimi kasıyorum içerken. Onu doktora sorucam..
Hamileyken birlikte olmanın hiçbir sakıncası olmadığını eşine anlatırsan problem ortadan kalkacaktır. Benim eşim de başta tırsıyordu hatta doktora sor diyordu ama sonradan sakıncası olmadığını öğrenince rahatladı. İnternetten bakarsan hamilelikte ayıptır söylemesi uygun ve uygun olmayan pozisyonlar var. Ona göre davranırsanız hiç bir şey olmaz hatta daha iyi. Hem sevginin de bi tarafı bu