Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki üşütmüşte olabilirim ama çok kötü bi ağrı.
evet bu sefer ben geride kaldım ve cok utandım bi baktımm enee kapatmışlar konuyu rezil olduk kızım dedim kendi kendime :)) neyse artıkın bugünün geriden geleni ben saçildim kendimce =)
Kizlar yaa hic vajinasinin ici sizlayan var mi bugun butun gun bu sizi beni mahvetti
Korktum da acaba bi terslik mi var diye
Enfeksiyon olabilir canim hemen doktora göster eğer öyleyse hizli ilerlemesi iyi olmaz.idrar yaparkende aciyorsa dikkatli ol
kızlarr slmm bugun 12+1 de ıkılı testım vardı bebeğim erkekmiş belli olanlar varmı benım gıbı 12. haftada![]()
Sagol canim insallah hepimizzz
Amin canim insallah aynen canim cok sukur ense kalinligi normal burun kemigine bakti bu da olumlu dedi testi benim kararima birakti
Sagol canim darisi basina cinsiyet icin %55 dedi o yuzden esim bile bilmiyor bu kontrole kuzumun dayisi ile gittik oda bizden heyecanli ilk torun olacak insallah
Sagol bitanem darisi tum bekleyenlerin basina
Sagol balim evet caresi olmayan bisey ense kalinligi iyi cikinca istemedim doktorumda zorlamadi. Allah's emanet kuzularimiz. Ama %55 dedi doktor senin gibi%65,bile degil :)
Canim 4 goruntu verdi ama ensesini olctugu burun kemigine baktigi boyu var pek belirgin degl
Kardesim abla bana cekmis ultrasonda guzelde fotorafla guzel cikmamis diyo deli
Canim ruyan hayir olsun insallqhhhhhhh
Sagol bitanem hepimiz insallah
Sagol canim %55 dedi ama :) sende hayirli haberlerle gel insallah
Masallah size Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Sagol bitanem aminnnnnnn
Canim cinsiyet %55 diye kimselere demedim test icinde ense kalinligi iyi cikti gerek yok cok sukur icim rahat Allah'a emanet zaten careside yok gebeligi sonlandrmayi oneriyorlar sadece hakkimizda hayirlisi insallah![]()
Ben 18 nisanda gidecegim canim. 17. Haftamda yani. Seninki erken gostermis :) hadi gozun aydin. Darisi basimiza. Zaten erkek cocuklar kendini erken gosterirmis :)
saol canım ıns ogrenırsın sende ewet erkekler erken gosterırmıs aslında gonlumde hep kız vardı ogrendıgmde cok sevınemedım hanı sok gıbı oldu ama alısıcam saglıklı hayırlı ewlat olsunda
Bende kiz var gonlumde ama Allah beni sinar diye dusunuyorum. Saglikli olsunda. Benimde cevremdekiler seninki erkek diyor.
Hayirlisi artik
anladımcanım, eğer devam ederse ismini isterim korsenin
geçmiş olsun ikimize de canım, kısa zamanda geçer inşallah![]()
Kizlar yaa hic vajinasinin ici sizlayan var mi bugun butun gun bu sizi beni mahvetti
kızlarr slmm bugun 12+1 de ıkılı testım vardı bebeğim erkekmiş belli olanlar varmı benım gıbı 12. haftada![]()
Selam kizlar hayirli aksamlar. Ben bugunde bulantili bir gun gecirdim. Gecen hafta boyle degildim. Demekki 15. Haftam boyle gececek. Pazartesi 16 ya giriyorum insallah. Aksamlari acik cay iciyorum ben. Bir sakincasi olmaz umarim. Ilk aylar icmedim dayaniyordum. Ama esim icerken oyle guzel kokuyor ki dayanamiyorum![]()
Birde normalde ben hamile degilken ekmek ve hamur isine duskun degildim. Ama sanki hamurisi mide bulantimi azaltiyor. Meyve ve sebzeyide ilk baslar yedigim icin simdi tksiniyorum.
Sizde durumlar ne?
hayirli aksamlar canim herkeste farkli oluyor demek ki bende hic hassasiyet yada tiksinme olmadi hic hir seye karsi insaAllah sende de duzelir bir an once :)
canim cok gecmis olsun bende bir sefer olmustu 15-20 surdu sebebini bilmiyorum oyle geldi gecti insaAllah ciddi bisey degildir canim iyi dusunelim iyi olsun :)
Masallah diyorum canim :) kendim icinde insallah![]()
Saol canim ama benim ki oyle 15-20 dk surcek gbi diil butungun beni öldürdü hatta su siralarda da artti ara sora karnima da sanci girmeye basladi off yaa sinirlerm bozuldu![]()
insaAllah canim bunye meselesi ben kendimde boyle olacagini hic tahmin etmezdim gucsuz biriyimdir aslinda ama sandigim gibi etkilemesi demek hamilelik darisi basina insaAllah evet :)
caniim kotu dusunmeee :) bebegin buyuyordur o yuzden canim kaslar geriliyor bu yuzden olabilir iyi dusun canim ya :)