• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.

sorma canım benim zaten olurdu özelliklede bahar ayında alerjik rinit hamilelikte iyice rahatsız ediyor midemin bulanmasına sebep oluyor bugün kontrolüm vardı doktora söyleyecektim sprey versin diye ama unuttum :(

Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.
bendede var canım ben gece nefes alamıyorum hatta burun bandı kullanıyorum ilaçsız olduğundan sorun olmaz heralde
Yok canim oranin temizligi icin sabun kullanmiyorum doktorum yasaklamisti cok onceden...yarin anlayacagiz bakalim noldunu ben dayanamayip kesin ararim doktoru

inşallah önemli birşey çıkmaz canım

sorma canım benim zaten olurdu özelliklede bahar ayında alerjik rinit hamilelikte iyice rahatsız ediyor midemin bulanmasına sebep oluyor bugün kontrolüm vardı doktora söyleyecektim sprey versin diye ama unuttum :(

sprey kullanma canım idare etmeye çalış burun bandı işe yarıyor nefes almayı kolaylaştırıyor ilaç olmadığından akıntı oluyor ama idare etcez artık ben ilaçların yan etkilerinden korkuyorum

Hepimiz sağlıklı geçirelim bu günleri inşallah ağrı sızısı cok olmadan. eşiminde sırtının üst kısmı ağrıyor. o ağrı neden oluyr canım bir fikrin varmı?

benim kucuklukten ust tarafi agrir kemiklerin birinde yada disklerin yavas yavas ezilmesinden olabilir, kucukken hafif egrilik var demislerdi en son dogumdan sonra radyo cekindigimde disklerin bi tanesinde hafif eziklik var ama onemli bisey degil demisti, cogu kisilerde olup herkeste agri yapmazmis, sen fitik oldugunu yazmissin dogumdan sonra fizik tedavi iyi gelebilir bence... yada dedigin gibi hamileye uygun korseler var eczanelerde destek amacli insallah iyi gelir sana...

hangi ulkedesin canim? bende yurt disinda dogdum buyudum iki sense once tasindim turkiyeye :)

ben Fransadayim, demek kesin donus yaptin, herkes cesaret edemez, burda da ailecek yada evlenip turkiye ye yerlesenler var, peki sadece sen mi tasindin yoksa ailende geldi mi ??

sprey kullanma canım idare etmeye çalış burun bandı işe yarıyor nefes almayı kolaylaştırıyor ilaç olmadığından akıntı oluyor ama idare etcez artık ben ilaçların yan etkilerinden korkuyorum

spreylerin yan etkisi olur mu ki hamilelerin kullandığı okyanus suyu falan varmış zararsızmış onu soracaktım akıntıda zararlı aslında sürekli enfeksiyon akıyor ve maalesef onu yutuyoruz :(

Kızlar merhaba ben birey soracağım sizlere.
Az önce buzdolabında elime ne geçtiyse yere çarpıp kırdım döktüm.
Cinnet böyle geçiriliyor demek ki.
Hatırlamıyorum buzdolabı kapağını açtığımı, ilk süt şişesini yere fırlattığımı.
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.bugün özellikle ne dualar edip durdum,geldim işten.
Neymiş, sütüm,cevizim bitmiş gene almamış.hiçbişeyimle ilgilenmiyorsun, bu çocuk senin de çocuğun,
Benim vücüdümda diye tüm ihtiyaclarını ben düşüneceğim,ben sağlamalıyım diye bişey yok deyip durdum hep.
Yarın alırım dedi oturduğu yerden, tablet kucağında, kulaklık kulağında.
Dedim ki her sabah ve akşam bi bardak içiyorum biliyorsun.bu bardak son, bak kalmamış.
Yarın alırım dedi.
Kahvaltıda içmek gerek dedim.
İçme dedi.
Anlattım gene bak biraz sorumluluk al, biraz önemse sen de bebeğin ihtiyaçlarını... falan filan ...
Gülüp durdu.
O zaman bunu da içmiyom dedim döktüm lavaboya sütümü.
Demez mi sen bilirsin, nasıl istersen diye.
Gerisini hatırlamıyorum.
Şimdi ben yukarda o aşağıda.
Mutfak rengarenk, ketçap, hardal, süt......
Temizlemicem.
Kapıyı da kitledim.
Size yazım.kime anlatayım , kim der bana tarafsız neler oldu az önce diye?
İyi ki varsınız.
Başınızı da şişirdim akşam akşam:(((

merhaba canim, bazen boyle sikintilar olur, kisa bunalimlar gelir gecer insallah lutfen uzme kendini, bence biraz yatip dinlenmen lazim, esine de hic takilma kendi cok pasif ve rahat davranmis umursamamis bile yani halini hic anlamamis...bebegini dusun ve biraz olsun rahatla ve sakinles sonra esinle konusmaya calis...

Daha oncede oluyordu ama ilac kullanabiliuordum. Tam bulanti kusma gecti derken bayragi buna biraktilar :) iki gundur basimi slklca bagliyorum bide papatya buharini denedim biraz olsun kesti gibi ama geri baslayip duruyor. Ozellikle su ictigimde aziyor o yuzden susamama ragmen icemiyorum fazla. Sut ve urunleri sekerli seyler tetikliyor onlarda yok hayatimda uzun suredir. Of offf

bendede var canım ben gece nefes alamıyorum hatta burun bandı kullanıyorum ilaçsız olduğundan sorun olmaz heralde

inşallah önemli birşey çıkmaz canım

Biraz once ingiliz sitesinde okudum bandi canim kulanan varmis ama zararli mi bilmiyorum.ise yariyorsa ne ala. Bende aldirip denerim belki.

Damlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.

Daha önce yazdığım gibi kopamadım bu topikten, hala düzenli okuyorum. Eşim kızıyordu kötü etkileyecek, toparlanamayacaksın, okuma diyordu, artık vazgeçti. Düşükten sonra ilk reglim bitti, bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.
Yeni arkadaşlar eklendi, kötü haber çok şükür ki fazla yok burada. :nazar::nazar::nazar: Pıhtılılar da iğneden şikayeti bırakmış görünüyor:) Kısa zamanda kıpırtıları hissetmenizi bekliyorum.

Öpüyorum sizleri sevgiler.

Damlacım yeni nickin hayırlı olsun. Tablonuzu güncellerken beni de silersen sevinirim.

Daha önce yazdığım gibi kopamadım bu topikten, hala düzenli okuyorum. Eşim kızıyordu kötü etkileyecek, toparlanamayacaksın, okuma diyordu, artık vazgeçti. Düşükten sonra ilk reglim bitti, bu ay tekrar çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla.
Yeni arkadaşlar eklendi, kötü haber çok şükür ki fazla yok burada. :nazar::nazar::nazar: Pıhtılılar da iğneden şikayeti bırakmış görünüyor:) Kısa zamanda kıpırtıları hissetmenizi bekliyorum.

Canim bugün aklimdaydin sana yarin birşey yazicam...)))

Kim acmış ki? Facesi olan forumlarda genel olarak problem cıkıyor ve forumları kapatılıyor biz sadece Faceden ekledik bir kac kişiyle birbirimizi ama buradayız canım ben en azından oyle orada zaman geliyor haberleşemiyoruz diye ekledik birbirimizi ama burada duralım bence de
canım zaten ben burayı bırakmayın dıye söylemiştim
Ama neyseki sen benden önce davrandin:29:

Oyle canim Allah sabrini verecek insaAllah.

Kalabalik aileden geldim biz 6 kiz kardesiz 8 yasinda teyze oldum dolayisiyla hep coluk cocuk icinde buyudum :)

Yalniz kalinca zor geliyor ama benim de bebegim insaAllah dunyaya gelirse onunla zaman gecer :)

Sende de oyle olur canim yavrularimiz bizim en guzel moral kaynagimiz olacak :)
Merhaba cnm bende kalabalik aile geliyorum bizde 6 kiz 1 erkek var bende yurt dışındayim
Ilk zamanlar çok zordu yalnızlık gurberlik ama
Neyseki kızım oldu rahatladım çok şükür eminim senin bebeğin olursa sende
Çok rahaaltlarsin:)
kızlar ilişkiden konuşulduğunu okudum da çok utanarak :( ben de bir şey sormak istiyorum
eşimle biz de yaklaşık 1,5 aydır birlikte olmuyoruz doktor yasaklamıştı kanama var diye.
evlendikten sonra 1 sene boyunca ben vajinusmus problemi yaşadım:( fakat çok şükür eylül 2013 de yendim ve 5 ay sonra hamile kaldım fakat hiç ilişkiye bu kadar ara vediğimiz olmadı, şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye? bilgisi olan var mı?
çok utandım bunları yazarken ama insan birileriyle paylaşmak istiyor...
Merhaba canım hicte utanmana gerek yok eğer tehlikeli bir durum yoksa
Korkma dikkat ettikten sonra :)
canim utanma bunlar utanilacak seyler degil malesef kültürümüz geregi cinselligi hep ayip olarak adlandirdik ve belkide cogu kadinin yasadigi sorunlar buna dayali.
sen böyle düsünme simdiden insaAllah öyle olmayacak insaAllah eskisinden daha da iyi olacak cinsel hayatiniz..

hatta benim duyduklarim 4-5-6 aylarda kadinlar daha da istekli oluyormus (eger ki doktor yasagi yok ise)
cok sükür bizde öyle bir problem olmadi doktor yasagi filan..
olanlarada Allah yardim etsin insaAllah sonucta insaniz ve oda bir ihtiyac..

dedigim gibi sen kötü düsünme icini ferah tut :)
Ayy bakıyorum ben de bi istek oldu megersem hamilelikten dolayiymis teşekkürler cnm
Paylaşım icin :)

hakkinizda hayırlısı olsun canım inşallah Allahım:16:
En kisa zamanda nasip eder

benim kucuklukten ust tarafi agrir kemiklerin birinde yada disklerin yavas yavas ezilmesinden olabilir, kucukken hafif egrilik var demislerdi en son dogumdan sonra radyo cekindigimde disklerin bi tanesinde hafif eziklik var ama onemli bisey degil demisti, cogu kisilerde olup herkeste agri yapmazmis, sen fitik oldugunu yazmissin dogumdan sonra fizik tedavi iyi gelebilir bence... yada dedigin gibi hamileye uygun korseler var eczanelerde destek amacli insallah iyi gelir sana...

Günaydın canım inşallah hamilelikten once bukadar tutulma olmuyordu belimde şimdi sanki kopuyor tutula tutula ilerliyormuş acaba fıtığım bilemedim. Bilgilendirme için cok teşekkür ederim canım bi zararı olacağını sanmıyorum ama doktoruma sorup hemen alacağım onlardan inşallah faydası olur

Günaydın canım. Cok teşekkür ederim canım bugün silerim ozaman. Yaşadığın ne kadar zorlu bir süreç Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda yine bu duyguyu tadrtırmayı nasip etsin inşallah çift çizgiyi gördüğün zaman haber ver olurmu bizede en kısa zamanda duymak için en azından ben sabırsızlanıyırum. Evet psikolojin bozuluyorsa buraya girerek bencede ara vermelisin bana yasaklamıştı eşim bebek istediğimiz zamanlarda buraya girip hamilelik belirtilerini okudukça stres oluyorum diye. Sonra girmedim buraya ve gercekten hamile kaldım. Bu aşamada stres cok mühim çünkü. Öpüyorum canım seni

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar:) Şükür bu haftanın da sonuna geldik. diş etleriyle ilgili sorun yaşayan var mı aranızda arkadaşlar? benim fırçalarken kanıyor. yarın kontrole gidince doktoruma soracam.

Canım benim seni gördüğüme çok sevindim, hoşgeldin :)) İnşallah sen de arayı çok fazla açmadan yeniden hamile kalacaksın canım.Düşük yaptıktan sonra daha kolay hamile kalınıyormuş,sen de biliyorsundur.

Artık şikayet etmiyoruz gerçekten :))İğneleri ola ola bir uysallaştık, bir sakinleştik.Bu sabah saydım 60 tane iğne olmuşum,düşün artık :))

Yine uğra lütfen kendini özletme ve en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canım, çok öpüyorum seni, görüşmek üzere:3:

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar:) Şükür bu haftanın da sonuna geldik. diş etleriyle ilgili sorun yaşayan var mı aranızda arkadaşlar? benim fırçalarken kanıyor. yarın kontrole gidince doktoruma soracam.
bendede bu sorun 8. haftadan 10. haftaya kadar surdü ama şimdi yok çok şükür inşallah seninkide zamanla geçer bana doktor kalsiyum ilacını önermişti suya atılan tabletten bi sor doktoruna istersen
kızlar bende 10. haftadan beri kalça krampları var gittikçe yogunlaşıyor acaba bende mi bu kadar var bu sorunu sizde yaşıyomusunuz :31:
bi de ben çok iştahsızım 4 ay olacak haftaya 1 kilo gerideyim hamiş kaldıgım kilodan onuda bırak yogurt süt vs hiç bişeyi düzenli yiyemiyorum süt zaten en çok zorlandıgım bi de tadlar çok kötü geliyo yogurtta bile zor yiyorum sizin yaptıgınız farklı şeyler varmı yiyebilmek için

Back
X