günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
bendede bu sorun 8. haftadan 10. haftaya kadar surdü ama şimdi yok çok şükür inşallah seninkide zamanla geçer bana doktor kalsiyum ilacını önermişti suya atılan tabletten bi sor doktoruna istersen
kızlar bende 10. haftadan beri kalça krampları var gittikçe yogunlaşıyor acaba bende mi bu kadar var bu sorunu sizde yaşıyomusunuz
bi de ben çok iştahsızım 4 ay olacak haftaya 1 kilo gerideyim hamiş kaldıgım kilodan onuda bırak yogurt süt vs hiç bişeyi düzenli yiyemiyorum süt zaten en çok zorlandıgım bi de tadlar çok kötü geliyo yogurtta bile zor yiyorum sizin yaptıgınız farklı şeyler varmı yiyebilmek için
Diş etlerim ağrıyor da. aynı şekilde canım ne süt ne yorgurt ne ayran hiçbir süt ürününü yiyip içemiyorum kusuyorum anında. su da aynı şekilde çok rahatsız ediyor. doktor zorla da olsa ye,iç kendini zorla diyor ama imkansız. ben de kalsiyumu peynirden almaya çalışıyorum o kötü etkilemiyor beni. ben de hamilelik boyunca hiç kilo almadım. sevinsem mı üzülsem mi bilemedim:) şuanda b12 demir+folik asit ve guatr hapı kullanıyorum bir de kalsiyum alırsam çocuk vitaminle safi beslenmiş olacak:))