• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende sorucaktım canım neyin var diye. Bendede sızlama oldu bu sabah ama endişe etmedim hiç rahimimiz genişliyo bebeğimiz yer açmaya çalışıyo kendine o da büyüyo çünkü normal bişiydir canım. Iyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım olurmu canım. Dikkat et kendine kuzum

Saol tatlimm artikl daha iyi hissediyorum kendimi walla burasi bana iyi geliyo yaa iyiki varsinizz kizlar:)

kızlar bende de sarı akıntı var ya.
idrarda acı veya kaşıntı olmadığından pek üstünde durmadım.
bu ağrılar da bende ilk başlarda çoktu. o zaman dr a sorduğumda normal hatta daha da ağrıların artıcak zamanla büyümeye başlayınca dedi.
ağrıları takmayın da akıntı olayını bende sorucam dr uma.

canım bendede vardı sarı akıntı ben sormustum doktoruma son kontrolümde .koku varmı diye sordu ben yok diyince normal bunlar ,endişelenecek bişey değil dedi.ama tabi danıs sende canım

benim salı günü ikili testin kan sonucları cıkıyor .hem sonucları göstercem hemde bi daha görücem bebeğimi inşallah:::.) umarım cinsiyetini söler doktorum .hiç farketmez ama merak ediorum

Ooo test sonucu bahanesiyle pitircigi gorucen demek:) walla bende cok pisman oldum test sonucumu gosterdigimde bide bebise bakalim demedigime adamcagiz da dusunemeistir dha 5 gun once muayene ettigi kadinin bide bebegini gormek isteyecegini:) neyse artik 13 gun kaldi ama o kadar sabredermiyim biomiyorum belki arada giderim:)

saol tatlimm artikl daha iyi hissediyorum kendimi walla burasi bana iyi geliyo yaa iyiki varsinizz kizlar:)

iyi hisset kendini canım kötü düşünüp yok yere sıkma o tatlı canını. Aynen canım ya sabah işe geldiğim gibi açıorum fırsat buldukça açıorum sayfayı. Iyiki böyle bi topiğimiz var iyiki tanımışım sizleri iyiki varsınız :) :16:

Son düzenleme:
hayirli cumalarrrr,
insallah herkes iyidir bugun, dun ablam dogum yapti, sabah gormeye gittim cok tatli bi kizi oldu:nazar: onu kucagima alip sevdigimde cok heyecanlandim, oglumu ilk kucagima alip emzirdigim aklima geldi, 2. ci kez bu heyecani yasamak icin sabirsizlaniyorum:16: gercekten anne olmak cok guzel bi duygu allah im kimsenin kucagini bos birakmasin....

kızlar merhaba
ben 10 haftalık gebeyim, progestanı bıraktıktan sonra akıntıyla beraber ince bir kan gelmeye başladı. bugün yeni doktorumu aradım telefonda hemen ilaç yazdı. enfeksiyon vardır dedi. Donaxyl vajinal tablet yazdı fakat ilacın içinde gebelikte ilk 3 ay kullanırken dikkatli olunmalı diyor.
ben napacağım şimdi hiç doktor değiştirmeyip progestan a devam mı etseydim diyorum?
var mı bu ilacı kullanan? yardım edin kızlar?

Selam arkadasım ben medicalpark Göztepe'de Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum... Sağlıkçı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim , ben memnun kaldım. Cok sessiz ve olumlu bir bayan.. Rahatlatıcı bir tarafı var .. Istersen bi araştır sende..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım merhaba. kusura bakma ben mesajını yeni gördüm. ben de medical park karşıyaka ya gidiyorum şimdilik bakalım inş memnun kalırım. çok sağol yardımın için

donaxly vajinal tablet kullanan veya kullanmış olan var mı gebeyken?

Doktor ne verdiyse onu kullan canım bana da vermişti. Sanırım 11. veya 12. haftamda falandım o zaman. 5 gün kullan bırak dedi. Ben 3 gün kullandım bıraktım. Ama hiçbir zararı olmadı. Benim fitilin markası vajinex ama benimkinin de içinde ilk 3 ayda kullanılmaz yazıyor. Korkma sen bir şey olmaz. Bak ben 15. haftamdayım çok şükür bir şey olmadı her şey de normal :)

Akşama eşim balık alıyor zorla yicem kızlar ya neden böyle tiksindim balıktan anlamadımm.
Hamilelik öncesi hep yerdik.

Sen bnm gibi olmuşun bnde oğlumda toplasan 4-5 kere yemiştim tiksiniyordum bunda da aynıyım yiyemiyorum ama sıkıntı da olmuyor cnm emin ol o kdr hareketli Bi oğlum var ki balık yeseydim nolurdu acaba die düşünüyorum ufaktan omega3 balık yağı alabilirsin zararı yok

Doktor ne verdiyse onu kullan canım bana da vermişti. Sanırım 11. veya 12. haftamda falandım o zaman. 5 gün kullan bırak dedi. Ben 3 gün kullandım bıraktım. Ama hiçbir zararı olmadı. Benim fitilin markası vajinex ama benimkinin de içinde ilk 3 ayda kullanılmaz yazıyor. Korkma sen bir şey olmaz. Bak ben 15. haftamdayım çok şükür bir şey olmadı her şey de normal :)

çok teşekkür ederim:) saatlerdir internette dolanıyorum bir şey bulabilmek için. Kullanan birini dinlemek çok rahatlattı beni. Tamam o zaman ben de rahatlıkla kullanayım. inşallah her şey yolunda gider. Ben bu kadar endişeli biri değildim gebelikten galiba:)

Ooo test sonucu bahanesiyle pitircigi gorucen demek:) walla bende cok pisman oldum test sonucumu gosterdigimde bide bebise bakalim demedigime adamcagiz da dusunemeistir dha 5 gun once muayene ettigi kadinin bide bebegini gormek isteyecegini:) neyse artik 13 gun kaldi ama o kadar sabredermiyim biomiyorum belki arada giderim:)

valla çok merak ediorum bende 10 gün sonra görmüş olucam bebeğimi :) acaba benim sonuclar nie bu kadar gec cıkıo.sizin 5 güne 7 güne cıkmıs benimkisi 10 gün dediler:((

Sen bnm gibi olmuşun bnde oğlumda toplasan 4-5 kere yemiştim tiksiniyordum bunda da aynıyım yiyemiyorum ama sıkıntı da olmuyor cnm emin ol o kdr hareketli Bi oğlum var ki balık yeseydim nolurdu acaba die düşünüyorum ufaktan omega3 balık yağı alabilirsin zararı yok

Haftada bir defa balık yiyilmesi gerekiyormuş diyorlar strese giriyorum ama hiç canım istemiyor..
Bi de balığı hiç ben kızartmam eşim kızartır aslında ama yine de yiyemicem gibi geliyor.
Zorlıcam artık kendimi.
Erkekler hareketli oluyor böyle yaramazlar :) Allah yardımcın olsun senin :)

çok teşekkür ederim:) saatlerdir internette dolanıyorum bir şey bulabilmek için. Kullanan birini dinlemek çok rahatlattı beni. Tamam o zaman ben de rahatlıkla kullanayım. inşallah her şey yolunda gider. Ben bu kadar endişeli biri değildim gebelikten galiba:)

Ooo sen buradakilere sor ben o zaman fitili attıktan sonra ilacın kağıdını okuyup ilk 3 ay kullanılması önerilmez yazısını görünce çıldırdım..
Buradaki arkadaşlara sordum. Tecrübeli mayıs annelerine sordum :) Onlar da zamanında kullanmışlar. Bi de gittim eczacıya sordum :) Hiçbir şey olmaz dediler. O kağıtta abartıyorlar sen merak etme. Bi de 5 gün kullan demişti bana doktor. Sonra bırak demişti. Sana doktorun kaç gün dediyse o kadar kullan.

selam arkadaşlar,
şimdiye kadar hiç bir şey almamıştım bebğime.Bugün iş arkadaşımla sohbet ederken çekmecesinden süt sağma paketlerini çıkardı bana verdi ilk defa bebeğim için bir hediye almış oldum.Çok mutlu oldum halbuki çok basit bir şey.cinsiyeti belli olunca hemen bir zıbında olsa almaya karar verdim.
Ayrıca süt sağma makinesi varmış Aventin 300tl şuanki fiyatı onu vermeyi teklif etti.Ne dersiniz ikinci el nekadar sağlıklı olur?Ben de yok , ikinci bebeğine kullanırsın dedim ikinci düşünmüyorlarmış ne yapayım sizce?

Back
X