Hayırlı evlat olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊darısı benim gibi ogrenmeyenlerin basinaKızlar oğlum olacakmış :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı evlat olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊darısı benim gibi ogrenmeyenlerin basinaKızlar oğlum olacakmış :)
Kızlar oğlum olacakmış :)
Haftada bir defa balık yiyilmesi gerekiyormuş diyorlar strese giriyorum ama hiç canım istemiyor..
Bi de balığı hiç ben kızartmam eşim kızartır aslında ama yine de yiyemicem gibi geliyor.
Zorlıcam artık kendimi.
Erkekler hareketli oluyor böyle yaramazlar :) Allah yardımcın olsun senin :)
Ooo sen buradakilere sor ben o zaman fitili attıktan sonra ilacın kağıdını okuyup ilk 3 ay kullanılması önerilmez yazısını görünce çıldırdım..
Buradaki arkadaşlara sordum. Tecrübeli mayıs annelerine sordum :) Onlar da zamanında kullanmışlar. Bi de gittim eczacıya sordum :) Hiçbir şey olmaz dediler. O kağıtta abartıyorlar sen merak etme. Bi de 5 gün kullan demişti bana doktor. Sonra bırak demişti. Sana doktorun kaç gün dediyse o kadar kullan.
selam arkadaşlar,
şimdiye kadar hiç bir şey almamıştım bebğime.Bugün iş arkadaşımla sohbet ederken çekmecesinden süt sağma paketlerini çıkardı bana verdi ilk defa bebeğim için bir hediye almış oldum.Çok mutlu oldum halbuki çok basit bir şey.cinsiyeti belli olunca hemen bir zıbında olsa almaya karar verdim.
Ayrıca süt sağma makinesi varmış Aventin 300tl şuanki fiyatı onu vermeyi teklif etti.Ne dersiniz ikinci el nekadar sağlıklı olur?Ben de yok , ikinci bebeğine kullanırsın dedim ikinci düşünmüyorlarmış ne yapayım sizce?
böyle küçük şeyler de çok mutlu ediyor bizleri :) Avent süt sağma en iyilerinden cnm almak istersen al bence, fakat önemli olan gerekli birşe mi acaba ?
tebrikler arkadaşım. allah analı babalı büyütsün ,çok hayırlı bir evlat olur inş.artık alışverişe başlayabilirsiniz en azından rengin belli benim de 11 nisanda belli olacak inş.
Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin darsı bebek isteyen bekleyen herkese
oy maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
maşallah, hayırlısı olsun Rabbim utandırmasın inş.
Allah bağışlasın canım, ufaktan alışverişe başlarsın artık :) Unisex renklerden, erkek adam rengine geçiş yaparsın :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu :)
Maşallah Allah hayırlısını nasip etsin :))
Hayırlı evlat olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊darısı benim gibi ogrenmeyenlerin basina
Hayirli ugurlu olsun arkadasim Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah:))