• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım ben İzmirdeyim.ama buradaki arkadaşlar almışlardı .Sanıyorum Defacto dan, lcw.den yani uygun fiyatlı mağazalardan .Bu mağazaların hepsi istanbulda da vardır.oralara bak istersen .onlara da geniş geliyomuş bir ipi varmış onunla ayarlıyorlarmış kendi bellerine göre.İnş. yardımcı olabilmişimdir.

peki en kısa zamanda gidip bakmam lazım yoksa bu pantolonların içinde patlıcam :)

kizlar bnm boyum 1,69 ve 60kgyum.gobelr hafif cikti demis ama bnde tik yok ilginccc:51::49:gim hic yoktu zaten ama bnm gobegm hic ckmadi ayni.burda benle bereber arkas

Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum

telden girince yazilarim karismis.bnle beraber olan arkadslrn cohunun hafof gobisi cikmis bnm karnimda daha dumduz dicektim:31:

ben doğumdan 4 ay sonra en geç başlayacağım işe o zaman sütü sağıp annemin dolabına bırakacağım o da ılıtıp bebeğime verecek inş. Sen de çalışmaya devam edeceksen gerekli olacak sanırım.Ne kadar da pahalı şeylermiş değil mi,bebek arabaları flan da çok pahalı oluyor masarfalı olacaklar ama sağlıklı olsunlar yeterki :)

ne güzel anneciğin bakıyor :) aynen bende şöyle bir araştırıyorum da ne kadar pahalı çocuk ürünleri, alınca da iyisinden almak istiyorum ama tabi imkanlar el verdiğince :) liste yapmak lazım zamanı gelince tabi hayırlısıyla. Ne gerekli ise ben toptan almak istiyorum inş. elektronik ürünler zamanla alınabilir aslında . Ben çalışmak istiyorum da bebişe kim bakacak :31:

Şimdi ananem vefat etti ne kadar iğrenç bi sene ben size dedim hersey üstüste geliyor diye artık gercekten ölmek istiyorum

canımmm allah rahmet eylesin nur içinde yatsın allah size sabırlar versin biliyorum ananene çok düşkünsün ama ne olursun hepimiz birgün öleceğiz kaderimizde ne varsa onu yaşayarak

canım şöyle düşün bu sene sene ölümlerle üzdü ama sana bir mucize gönderdi bir bebek nasip etti ne olur bunu düşün

offf başın sağolsun canım ya çok üzüldüm :( Herşey üst üste gelince insan bunalıyor ama ölüm hak hepimiz bunu yaşıycaz Rabbim mekanını cennet etsin nur içinde yatsın annannenn... Ölümü kabulü zor fakat apaçık bir gerçek işte...

Ölmek istiyorumda ne demek canım lütfen öyle düşünme bebeğini düşün. Bu sene asla iğrenç olamaz senin için düşünsene bu kayıpları zaten yaşayacaktın kadere yazılmış çünkü ama sana tüm bu acıların sonunda hepsini unutturacak bir melek gönderiyor Rabbim onun için güçlü olmaya çalış bırakma kendini... Rabbim sabrınızı artırsın

damlacim basiniz sag olsun bizde kasim ayinda 5-6 cenaze birden yasasik babannemi de o zaman kaybettik seni cok iyi anliyorum Rabbim sabir versin anneannenin mekani cennet olsun :(

Kizlar biseye benzeten var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396628089621.webp
    $1396628089621.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 50
öncelikle ananesini kaybeden arkadasimiza bassagligi dilerim Rabbim sabir versin canim Kizlar bisi sorcakdim benim kadin doktorumun hesaplarina göre bebegim suanda 12+6 ama 3 gündür hastanede yatiyorum bugünde hastane doktorum bi bakalim dedi bebege onun hesabida 13+4 cikdi simdi hangisi dogru bilemedimde kadin doktorumda randevumada cok var merakdan yazim bi dedim:49::emir_bebek:

canım sen via hospital selimiye serpil hanıma mı gidiyorsun? nasıl memnun musun doktordan? hastahanenin içerisi nasıl? ben medipolde kendi doktoruma cinsiyet yüzünden sinir oldumda burayı bide deneyeyim dedim. doktor hemde baş hekimmiş ve fiyatları da acayip ucuz. tavsiye eder misin canım?

Canım geç cevap veriyorum. Bütün gün dışarıdaydım. Serpil hanım tatlı biri kızım diye hitap ediyor. Riskli gebelik olduğum için beni her seferinde rahatlatıyor. Bugün cuma olduğu için sanırım kalabalıktı. Ben erken saaterlerde randevu alıyorum. Hastane yeni olduğu için temiz.Fiyat olarak sgk olduğu için 12 tl. emsal hastaneler Yunus emre , anadolu ,hospitalturke göre düzenli en azından randevulu.

Bu arada yeni okudum, başın sağolsun Allah sabırlar versin.

Nasil yani yaa:( canim cok uzuldum ameliyattan sonra durumu duzeldi saniyodum basiniz saolsunn Allahim geride kalanlara saglik sihhat sabir versin... insallah mekani cennet olsun canim:(

Back
X