• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar hamilelik kıyafetlerinizi aldınızmı yoksa daha erkenmi 12+3 günlügüm

ben defactodan bi tunikle bi tshirt aldım çok tatlıydılar daanamadım ama giymek için daha bi kaç ayım var:) şuan 10+6 günlük ama yarın hamile pantolonu alıcam kumaşlarım çok sıkmıyo da kotlar sıkıyo artık ama benim göbeğim erken çıktı ya iç karnım küçükmüş

damlacim basiniz sağolsun Rabbim sabir versin gerçekten çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum Allahım geride kalanlara ömür versin:((((

cnm basinsaolsun Allah sabir versin.Allaha tevekkul et.Rabbim sana daha aci gostermesin ins.mekani cennet olsun.olum acisi cok zor Rabbim yasatmasn kimseye

ben defactodan bi tunikle bi tshirt aldım çok tatlıydılar daanamadım ama giymek için daha bi kaç ayım var:) şuan 10+6 günlük ama yarın hamile pantolonu alıcam kumaşlarım çok sıkmıyo da kotlar sıkıyo artık ama benim göbeğim erken çıktı ya iç karnım küçükmüş

evet bazı arkdaşların çıkmamış daha.bende waikiki den bir eşofman altı aldım ama kumaş pantolonlar yuttu beni yinede gidip tekrar bakıcam

selammmmm :3::3::3::3::3: yemek yaptım dinlenme zamanı :37::37::37::37:
afiyet olsun :) darisi yapamayanlarin basina:56::56:
Şimdi çoğunluğumuz erkek mi kiz mi?
hayırlı olsun canım Allahım sağlicakla eli ne almayi nasip etsin :))
Kızlar oğlum olacakmış :)
hayırlı olsun canım darisi bizlerin basina insss
Akşama eşim balık alıyor zorla yicem kızlar ya neden böyle tiksindim balıktan anlamadımm.
Hamilelik öncesi hep yerdik.
ahhhh canım beni anlatmissin sanki bende hamilelikten önce çok yerdim
Şimdi ise konusuna tahammülum yok
RABBİM kolaylik werir insss :) yoksa çok faydalı

Sanki damar atiyo karninin alt kisminda öyle hafif gazdan farklı cnm inş sende hissedersin enkisa zaman da

Sanki damar atiyo karninin alt kisminda öyle hafif gazdan farklı cnm inş sende hissedersin enkisa zaman da

Oluyo sanki arada ama ayirt edemiyorm istee poff:/ ozellikle sirt ustu yatınca alt karinda hissediyrm sanki varligini:)) eskisi gbi bosluk yok yani orada :))

yok fastfoodla ilgili hiç bi sıkıntımız yok zararlı ya:) ben et ve tavuğa da tiksindim:(

Gecen cnm o fastfoodcularin dondrmasindan cekti cok fena, normal dondrma gbi de dgller pek saglksz ama dayanadm yedim:( sanrm ilk aserdgm sey o oldu ve smdlk tek :))

Gecen cnm o fastfoodcularin dondrmasindan cekti cok fena, normal dondrma gbi de dgller pek saglksz ama dayanadm yedim:( sanrm ilk aserdgm sey o oldu ve smdlk tek :))

ben çaağla istiyodum kaç gündür sonunda dün aldık:)

slm canım sabah ılk Is karbonat aldim ve dedigini yaptim.daha iyiyim sanki ama yinede var akintim.ben buruna cekemiyorum pek suyu onunda bi kolayi olsa keske :2: bir de bunu gunde kac kere yapabiliriz maksimum?var mi boyle bir sinir? :26:

Ben sabah işe gitmeden, iş dönüşü ve uyumadan önce yapıyorum eğer kötüysem. Abdest alır gibi derince çekmeye çalış burnuna, genzinden akıt. Polenler yapışıyor çünkü oralara. Sen sabah akşam yap istersen. Bir de bunu yapamıyorsan duşta ılık su çek burnuna, o da çok iyi temizliyor. Bak bu karbonat olayı insana çok saçma geliyor önceleri ama deneyince mucize etkisi yapıyor. Nezleye gribe bile etki ediyor. Doktorum öğretmişti bana. Rahatlayacaksın emin ol, çekmeye çalış burnuna. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ben de aynı durumdayım ya bayılırdım balığa şimdi görünce bile tiksiniyorum

Aynen, ben de balık, tavuk, et yiyemiyorum. Balık delisi ben lağosu bile yiyemedim. Nerede bilmiyorum ama bir yerlerde okumuştum eğer bazı besinlerden tiksinti duyuyorsanız mutlaka vücudunuzda bazı eksiklikler vardır diye. Vitamin almaya başladım, belki düzelir diye umuyorum.

Aynen, ben de balık, tavuk, et yiyemiyorum. Balık delisi ben lağosu bile yiyemedim. Nerede bilmiyorum ama bir yerlerde okumuştum eğer bazı besinlerden tiksinti duyuyorsanız mutlaka vücudunuzda bazı eksiklikler vardır diye. Vitamin almaya başladım, belki düzelir diye umuyorum.

ben de yemek istiyorsanız vücutta eksiklik vardır die duymuştum

Yazi bekleyemem :)) 1 hafta 2 hafta neysede yazi bekleyemem kusura bakmasin kocam :) isin dogrusu hakikaten yazin daha guzel oluyor

Adamcıklar da bize yaranamıyor :1: Hormonlu diye almamıştır biber canım işte, niye üzüyorsun kendini. Aslında düşünceli davranmış.
İşin doğrusu ben de bazen eşimi tanıyamadığımı düşünmeye başlar oldum. Hep bu tavan yapan hormonlardan ötürü. Kendimize telkinlerde bulunmalıyız bence. Yazık zaten evde doğru düzgün iş yapmıyoruz, bebişe birşey olmasın diye. Tiksindiğimizden mutfağa pek uğramıyoruz. Haklı olarak onlar da kendilerini kötü hissediyorlardır. Hiç onları dinlemiyoruz aslında. Geçen sabah eşime ne aldın kahvaltıda dedim. Gevrek çay aldım dedi. Oooo afiyet olsun deyince lafı çaktı: "Karıcığım artık bana kahvaltı hazırlamadığından kendime iyi bakmalıyım." diye :40:

Son düzenleme:
Back
X