• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..

ins. son olur Rabbin beterindn korusun.cok gecmis olsun cnm. acil sifalar dilerim. benimde ömrumde ilk defa kulagimin icinde sislik var ne oldugu belli degil bayagi ciban gibi arada iltihap akiyor ama inanilmaz aciyor. dr a gitmedim gecer diye ama yok 2hafta oldu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Kizlarrrr ben ölüyorum kusmaktan bebegim 12 haftalik bittim tükendim 2cocugum var onlarla ilgilenemiyorum ölücem ne zaman gecti sizinki :((

oyyy cnm ins gecer. benimde 11. hafta kesildi kusmalar. bulantim ara ara var ama.. ayy cabuk kesilir seninde umarim daha uzamadan

Selam nasilsiniz kizlar ben uzun zamandir girmiyorum ama arada girip mutlaka okuyorum cogu cinsiyet ogrenmis ben 14 haftanin icindeyim 15 haftada kontrol var ins o zaman ogrenirim herkesin iyi olmasi icin dua ediyorumtum hamileler sorunsuz alsin bebisleri kucaklarina bende tabi :)

Canim cok gecmis olsun...bu arada dr un verecegi damla yada pomad antibiyotikli olacaktir hamile oldugunu solemeyi sakin unutma tatlim sakincali olabilir

İlk olarak bunu belirticem canım. Allah razı olsun uyardığın için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ara hep kötü haberler veriyoruz. İnşallah bunlar son olur. Benim de gözümün içinde beyaz bir şey çıktı. Enfeksiyon kaptım galiba. Bi kere daha olmuştu. O zaman hamile değildim. Yarın acile gidicem. Yine damla ve krem verir herhalde. Onlar geçirmişti hemen. Bir an önce sabah olsun istiyorum..

ins. son olur Rabbin beterindn korusun.cok gecmis olsun cnm. acil sifalar dilerim. benimde ömrumde ilk defa kulagimin icinde sislik var ne oldugu belli degil bayagi ciban gibi arada iltihap akiyor ama inanilmaz aciyor. dr a gitmedim gecer diye ama yok 2hafta oldu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı
Sen de git yarın acile. 2 hafta uzun bi zaman. Bi damla bi krem verirler belki. Ilerde ağrı olursa hiç duramazsın. Kulak ağrısı da zordur. Allah şifa versin..

merhaba canim o kucuk beyaz seyden benimde cikmisti hamile kalmadan once...hemde kac defa oldu ilac falan hic kullanmadim ama bi kremle geciyomus dedigin gibi, ben oglumu emzirdigim ve uykusuz gecirdigim donemlerde cikmisti....

Ah cnm ah ben 5 aylıktan snra uyuyamıyordum eşime sarılır uyurdum onuda tekmelerdi şmdide aynı gerçi hala tekmelerle uyandırıo bizi adama sarılıp uyumayı unuttum 😁

:27: dedigin gibi hamilelikte zaten tekmelerini yiyoruz simdi de yeter ki bizi yan yana yatarken gorsun kosarak aramiza giriyo hemen kiskaniyo, 2. gelince napicaz bilmiyorumm:18:

Geçmiş olsun. Ben de guatr için ilaç kullanıyorum. Bende de çarpıntı oluyor. Hastanede sırf bu yüzden mi yattın acaba merak ettim. Doktorlar ne dediler? Bu çarpıntı bebek için risk mi oluşturuyor?

yok canim bebek icin hic bi tehlikesi yok cok sükür ama benim aldigim hapi azalt dedi doktor artik her cumartesi pazar almicam dengelesin diye aende doktoruna bi sor isdersen dojazi ama icini rahat tut bebek etkilenmiyo öyle seylerden :)

Ya canim utrasonda bebeğim aşağı dogruydu.öyle duruyordu.doktor dönerler onlar dedi ama bilemedim :(

canim benimkide 12. haftaya kadar hep kafaüstü duruyodu bu hafta düzeldi kafana takma kendinide bebegide üzme takma kafna kontrollerin normalse yeter:emir_bebek:

iyi pazarlar kizlar nasilsiniz?

hastanede yatan arkadasimiza Rabbimden acil sifaalar diliyorum insaAllah suan daha iyidir?

benim de esim bugün cift vardiya calisacak :(

telefonumunda sarji bitti ve sarj aleti bozuldu :41:

iyi pazarlar kizlar nasilsiniz?

hastanede yatan arkadasimiza Rabbimden acil sifaalar diliyorum insaAllah suan daha iyidir?

benim de esim bugün cift vardiya calisacak :(

telefonumunda sarji bitti ve sarj aleti bozuldu :41:

Gunaydin canim bugun burada kimse yok :( bilgisayardan sarj edebilirsin microusb ile

Gunaydin canim bugun burada kimse yok :( bilgisayardan sarj edebilirsin microusb ile

slam canim normaldir pazar ya :)

benim esim evde olsaydi keske bende burda olmasaydim :D :(

iste usb ucu sarj almiyor parmagimla tutmam gerekiyor esim yenisini alacak bugün bakalim..

slam canim normaldir pazar ya :)

benim esim evde olsaydi keske bende burda olmasaydim :D :(

iste usb ucu sarj almiyor parmagimla tutmam gerekiyor esim yenisini alacak bugün bakalim..

Benim esim evde de ben yattigim icin degisen birsey olmuyor :47: ne zaman ayaklanicam cok merak ediyorum ya cok sıkıldım bu durumdan :50:

Benim esim evde de ben yattigim icin degisen birsey olmuyor :47: ne zaman ayaklanicam cok merak ediyorum ya cok sıkıldım bu durumdan :50:

neden yatiyorsun canim kacirdim ben demek ki hastanede yatan arkadasimiz sen degildin sanirim :26:

merhaba canim o kucuk beyaz seyden benimde cikmisti hamile kalmadan once...hemde kac defa oldu ilac falan hic kullanmadim ama bi kremle geciyomus dedigin gibi, ben oglumu emzirdigim ve uykusuz gecirdigim donemlerde cikmisti....

Kahvaltıdan sonra gidicem canım. Krem eğer hamilelikte zararlı değilse yazarlar. İnşallah zararlı değildir de geçer bir an önce. Çünkü batma yapıyor

Back
X