- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi gozunaydin canim cok guzel haberler bunlarr:) 1 ay cok gec bebisi gormek icin yaa nasil dayanicaksin:) benim randevum da 17 nisanda dayanmaya calisiyorumm ama meraktan catlicam...legen kemiklerimdeki agrinin haddi hesabi yokk genisliyo mu napiosaa mahvetti beni bebis iyi olsun da herseye raziyim walla:)
Bu arada ben igneyi 4-5 gundur bacaktan yapiyorum biraz gobisi rahat birakiyim dedim artik igne icine girmemeye baslamisti:)
ya kızlar şimdi lavabodan geldim gene kan gene kan bu sefer rengi kırmızıya dönmüş ve çoğalmış gene akıntıyla karışık. halbuki 2 gecedir enfeksiyon dedi diye doktor donaxly fitil atıyorum.
önceki doktorum progestana devam demişti 12. haftaya kadar ama bu doktor kes dedi kanama olunca da donaxly verdi. progestan kullanırken kesilmişti kanama ya da rengini sarartmıştı bilmiyorum
yanlış mı yaptım kafam karmakarışık
hep de yatıyorum raporluyum bir haftadır yormadım kendimi
napmam lazım şimdi eşim de yarın şehir dışına gidiyor![]()
Evet ya ne güzel bi haberdi hamile olduğunu duymak :)) Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah . bizde saglikla sihhatle bebişlerimizi alalim kucağımıza :*
Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
Neden cogunluk kiz acaba:18::18:
Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
Günaydın Hamişler :)
kızlar hafta sonu sizi cepten hep takip ettim ama yazamadım , hastanede olan arkadaşımız kartal çok geçmiş olsun , iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla,
Melodi arkadaşımız , lekelenmelerin geçer inş. fakat sen yinede doktoruna söyle bence . cinsiyetini öğrenen arkadaşım hayırlı , bir evlat olsun inş. Bende bugün doktora gidicem inş sonunda 2 hafta geçti ve randevu günümüz geldi hayırlısıyla, akşamı nasıl beklicem bugün![]()
Canim guzel haberlerle gel insaAllah![]()
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin... Gülümsemesi çok güzel, mutlu olduğuna işarettir inşallah.Merhaba kızlar iyiki burası var. Dün ananeme yemek yedirdik su içirdik ama benimle ve annemle hiç konuşmuyordu noldu neden konuşmuyorsun dedim boş boş suratıma baktı bak yapma kızını üzme ben hamileyim B'ni ve torununu düşünmüyormusun dedim anlamıyormuş gibi baktı su istermisin ddim ağzını açtı su içirdim sonra annemin yanına gittim anne annanem cok kötü gözüküyor hastaneye götürsek mi dedim dudakları falanda morarmış dedim annem annaneme geldi hastaneye gidelim mi dedi ananem istemedi sonra annem namaz kılmaya gitti ben odaya geçtim kk yazmaya başladım ananem üç kere ah ah etti ben her zaman ki acıları sandım gidip bakmadım sonra köpeğimizin ağlama sesi ve evden çıkan bi küt sesine annem git bi ananene bak diyince gittim baktım oturuyordu once hiç birsey yok sandım anane diye bağırdım gozLeri kapalıydı gittim yanına kalbine baktım atmıyordu ama konduramadım nefesine baktım yoktu ama yine konduramadım suratı buz gibi olmuştu anne ananeme birsey olmuş galiba gel dedim ağlaya ağlaya sonra annem eksi feryat figan koptu. Sunu öğrendim acil durumlar için Köse'de mutlaka acil zamanda aranması gereken numaraların olması gerekiyormuş. Şimdi annanemi yıkadık okadar beyaz okadar temizdi ki. Benim dayım 23 yaşında Kıbrıs'ta şehit olmuştu simdi onun yanında. Suratı yıkanırken sanki gülüyordu sanırım cok mutlu gittiği yerde![]()
çok geçmiş olsun canım inş. atlatırsın kısa zamanda...Slm kizlar ben hastanedeyim kanamam var
günaydın kızlar ben geldım hepinizden allah razı olsun dualarınız için ok sağolun dün akşam çıktık hastaneden ilaç verdi bu hafta kendı doktoruma gıdecegim bakalım
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin... Gülümsemesi çok güzel, mutlu olduğuna işarettir inşallah.
çok geçmiş olsun canım inş. atlatırsın kısa zamanda...