Kızımmmm geliyoooor :)
Kızlar çok garip bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Öğrenmeden önce etrafınızdaki herkes bir yorum yapıyor, ne kız ne de erkek canlanabiliyor kafanızda..Benim kalçalarım genişlediği için çoğu kişi kız diyordu ama inanmıyordum kimseye. Doktorumuz 14+2'de zooorla söyledi kız olduğunu. O an donduk kaldık eşimle, yani erkek istediğimiz için değil, kafamızdan milyonlarca hayal kurduğumuz için :)))
Allah öğrenmeyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin. Her süreci başka keyifli, test sonucunu beklemek bile çok güzel. Çok şanslıyız çoook..
Öpüyorum hepinizi..
Canimm hayirli ugurluu olsunnn annesine babasina hayirli bi evlat olsun insallah:))
Günaydın Hamişler :)
kızlar hafta sonu sizi cepten hep takip ettim ama yazamadım , hastanede olan arkadaşımız kartal çok geçmiş olsun , iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla,
Melodi arkadaşımız , lekelenmelerin geçer inş. fakat sen yinede doktoruna söyle bence . cinsiyetini öğrenen arkadaşım hayırlı , bir evlat olsun inş. Bende bugün doktora gidicem inş sonunda 2 hafta geçti ve randevu günümüz geldi hayırlısıyla, akşamı nasıl beklicem bugün![]()
Senden bugun harikaa haberler bekliyorum canim:)
günaydın kızlar ben geldım hepinizden allah razı olsun dualarınız için ok sağolun dün akşam çıktık hastaneden ilaç verdi bu hafta kendı doktoruma gıdecegim bakalım
Canim daha iyi olmana sevindim ama keske hemen ise baslamasaydinn birazdaha evde yatip dinlensen iyi olmaz mi? Kanama kesildi mi tatlim??
günaaaaayyydın annecikler. benimde kızım oluyormuşşş :)
Hayirli ugurluu olsunn:)) Saglikla kucagina aldiin gunleri gormeyi nasip etsin Allah ' im:)
Hayırlı sabahlar kızlar..
Birkaç gündür gelen kötü haberler son bulsun inşallah bi daha olmasın..
Aminn canim benimm aminn