- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
ne güzel vitamin kullanyormusunuz balık yağı vs
Elevit kullanıyorum vitamin ilacı olarak. Ama şuanda 15 haftalık oldum. Balık yağı kullanmadım hiç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel vitamin kullanyormusunuz balık yağı vs
Eki Görüntüle 1055760 Eki Görüntüle 1055760
Merhaba annişler işte bu da benim bebişim:)) arkadaşların bazıları yaratık gibi bazıları uzaylı gibi dedi:)) ultrason çekilirken inanılmaz hareketliydi bebişim. sürekli kafasını salladı,elini kolunu,ayağını salladı çok güldük:))) ama cinsiyetini öğrenemedik13+4 günlük şuanda 15 haftalık filan olsun o zaman belli olabilir dedi. 10 gün sonra yine gidecem:)) ense kalınlığı ikili,üçlü test istedi ama yatırmayı düşünmüyorum. 6 aylıkken ayrıntılı ultrason yaptıracam sadece. doktorum yaptır diye ısrar etti aslında ama boşuna aklımı bulandırmak istemiyorum. sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? çabucak geçsin 6 ay alalım kucaklarımıza bebişlerimizi:)
![]()
Elevit kullanıyorum vitamin ilacı olarak. Ama şuanda 15 haftalık oldum. Balık yağı kullanmadım hiç...
teşekkür ederim bende elevit kullanıyorum balık yağını da öneriyorlar bebeğin sinir sistemi, beyin ve göz retina gelişimi için ama kararsızım kullansam mı
Maşallah bebişe sağlıkla gelsin. Sende cinsiyeti öğrenemedin benim gibisürekli videoyu izliyorum ama hiç bir şey anlayamıyorum.
![]()
Eki Görüntüle 1055760 Eki Görüntüle 1055760
Merhaba annişler işte bu da benim bebişim:)) arkadaşların bazıları yaratık gibi bazıları uzaylı gibi dedi:)) ultrason çekilirken inanılmaz hareketliydi bebişim. sürekli kafasını salladı,elini kolunu,ayağını salladı çok güldük:))) ama cinsiyetini öğrenemedik13+4 günlük şuanda 15 haftalık filan olsun o zaman belli olabilir dedi. 10 gün sonra yine gidecem:)) ense kalınlığı ikili,üçlü test istedi ama yatırmayı düşünmüyorum. 6 aylıkken ayrıntılı ultrason yaptıracam sadece. doktorum yaptır diye ısrar etti aslında ama boşuna aklımı bulandırmak istemiyorum. sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? çabucak geçsin 6 ay alalım kucaklarımıza bebişlerimizi:)
![]()
ne uzaylısı yaa can o caaann senin maşallahı var bende geçen hafta gittim dr kafa aşağıda bacaklar yukarıda duruyordu hiç böyle olan var mı??![]()
maşalalh senin bebişinedesizin bebişlerin fotografına baktıkca iyice sabırsızlanıorum yarın için :)evet cabucak gecsin 6 ay :)rüyamda bebeğimi gördüm erkekti ve emziriyodum :)cok etkilendim.rüyaların tersi cıkar diolar ama bakalım kısmet.sağlıklı olsunlarda..
ayyy erkek çocuk kısmet derler:)) belli olursa cinsiyeti haber ver tamam mı? bir de ikili test yaptıracan mı?
Balık yağını burada bi arkadaş önermişti bana. Ama kullanmadım. Yardımcı olacaklardır :)
Slm arkadaşlar bgn doktordaydım kıza benzetti inş gonlumde öyleydi zaten kesinleşmesini umuyoruz hakkımızda hayırlısı
hehehe seninkide komikmiş:)) benimki sürekli etrafında dönüp duruyordu çok komikti:)) valla ya can onlar bal onlar evlat onlar oyy kurban olurum verene:)))
En düşük 10 binde 1 risk diyorlar, senin de öyledir canım, bana doktorum öyle dedi
Hiç kafana takma:)
Çok sağol içim rahatladı biraz. doktora da göstericem tabii bakalım ne diyecek olmadı 3'lü ve 4'lü testleri de hep yaparım.
Benimde göbeğim çıktı sanki artık bayağı belli gibi çok tatlı bir duygu gerçekten:)) herkesin bebekleri sağlıklı olsunda böyle tatlı konuları konuşalım inşallah:)![]()
inşallah yarın haber veririm cinsiyetini :) canım ben ikili test yaptırdım.ense kalınlığı burun kemiğine baktı sorun yok dedi.yarın kan sonuclarını alıcam bakalım ne dicek doktorumuz??
teşekkür ederim. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. AMİİİNNNNN
maşalalh canım ya tam bibebek olmus artıkbende yarın görücem inşalalh meleğimi:)cinsiyeti söler inşalalh
Şuna bak bi de elini yüzüne götürmüş afacan :))) Maşallah ona annesi senin de gözün aydın :)
istanbulda mısın? ne kadara yaptırdın bu testleri canım?
HABER VERMEYİ UNUTMA CNM İŞALLAH İYİ HERLERLE GELİRSİNİZZ
SAĞOL TEYZESİ EVET YAA BACAKLARINA BAK ŞUNUN NASIL HAREKETLİ MAŞALLAH DİYİP DURUYORDU DR ÇOK MUTLU ETTİ ANNESİNİ MORELİMİ BİRAZDA OLSA DÜZELTİ KÖTÜ BİR AKŞAM GEÇİRDİM EŞİM SAĞOLSUNNN![]()