Canim ben doktorumdan cok memnunum o yuzden degisesim yok az kaldi haftaya gorecegim ins bebegimi
yok cnm değiştir demiyorum. memnunsan neden değiştiresin.
arada başka hastaneye git diyorum.
o kadar merak etmektense.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben doktorumdan cok memnunum o yuzden degisesim yok az kaldi haftaya gorecegim ins bebegimi
Canim esinin yaptigi evet cok yanlis cok uzuldum senin icin ama hepimizin yazdiklarina soyle bi bakiyorum da asagi yukari hepimiz ayni haftalardayoz ve hepimiz eslerimzle kavga ediyoruzz((
Kizlarr galibaa bu iste tek hatali anlayissiz oldugunu dusundugumuz eslerimiz diil maalesef bizim hormonlar da cok fena tavan yapmis durumda ve bu yuzden bizde agzimizdan normalde cikmayacak sozleri soleyebiliyoruz yada daha once olsa alinmayacagimiz biseye alinabiliyoruz
Bence havvacim sen de empati kur esinle tartisttgijiz aksam solediklerini bi dusun yanlis bi cumle kurmus olabilir misin diye?tabiki senin soleyecegin hicbisey sana el kaldirmasini hakli cikarmaz ama bebegin icin biraz olumlu yonden de bakmaya calis evi terkedip cikmak cok kolay ama dogru bi hareket diil bu benim sahsi fikrim canim yine de sen bilirsin...
sakın bir yere gitme evini eşini terk etme ... o zamanla hatasını anlayacak ve özür dileyecek sadece sözlerinle gözdağı verebilirsin belki. Mesela dün masaya oturmadığını söyledin bence otursaydın daha iyi olurdu . Özür dilemeye de çekiniyor senin tepkinden korkuyor olabilir . Kv ye gelince onlar gitti muhabbeti yapamazlar sebebini duyunca ama sen sakın gitme ... Herşey düzelecek ...
sakin bir şekilde bekliycem özür dilemesini dilerse eğer ozamn herşeyi anlatıcammm ne kar kırıldığımı birdaha aynı şeyler yaşandığında bu evliliğin biteceğini herşeyi bilerek hareketlerinie sözlerine dikkat etmesi gerektiğini sööylüycem bakalım neler olcak sizlerre çok teşşekkür ederimm dertlerimle kafanızı şişirdim özür dlerimm
canım ya pek bakamıyorum topik hızla ilerliyor senin anneannen mi vefat etti başınız sağolsun kuzum allah rahmet etsin![]()
kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycembiraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi
söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp
canim haklısın diyorum ya kim bilir neler yaşıyorsun bilemeyiz.olayları akışına bırak....bebisini güldürdü. sevindir annesi çikolata ye mutluluk verir.:)))))
canım suriye olayları bi yadan burda yanlızım kimsem yok eşimde bunları yapınca çok kötü oldumm tek tesselim bebeğim onun içinde korkuyorumm böyle bir ortama gelmesii beni üzüyor nasıl edeceğim bilmiyorumm ya eşimin ailesi daha anlayışlı eşimden nasıl bu aileden çıktın diyoruumm özürdileyecek dilemezse çeker giderim memlekete kafamı dinlerim birazz yine dilemezse biter bu evlilik bu korku ile yaşayamam
barışsam bile bebeğim için barışırımm başka türlüsü olmazz
![]()
canım stres yok çok şükür. Benim patronum çok sevindi duyduğunda hatta canın ne isterse söyle dio sağolsun hergün bana çikolata tatlı getirio tatlı yede bebeğin tatlı olsun dio :) iyi değilsen yollayayım seni eve dio sağolsun düşünüo arada benide sinir edio ama yaşına veriorum :)
sakin bir şekilde bekliycem özür dilemesini dilerse eğer ozamn herşeyi anlatıcammm ne kar kırıldığımı birdaha aynı şeyler yaşandığında bu evliliğin biteceğini herşeyi bilerek hareketlerinie sözlerine dikkat etmesi gerektiğini sööylüycem bakalım neler olcak sizlerre çok teşşekkür ederimm dertlerimle kafanızı şişirdim özür dlerimm
ooo ne güzel, keske benimde patronum böyle olsa...beni tebrik bile etmedi, dedigimde gözleri dört oldu, birtek dedigi evet baska birsey yok...
Hic demiyor iyimisin kötümüsün, nasil gidiyor diye...umrunda degil, sanki kendi cocuklari yok, sanki milletde ona böyle yapti
canim, bosver, bende gecen gün esimle tartistim bende, esimde cok ileri gitti, konusmadim, ve sonrasinda geldi özür dilledi, bende senin gibi düsündüm ...hep annesi gilden cikiyor bizimde kavgasi ya...ne zaman annesi gili ararsa, huzur falan kalmiyor.
Olmadi bosanalim bile dedim o sinirle...simdi cok iyiz, özür dilledi ileri gittigini bile söyledi, hatali oldugunu kabul etti.
Sende merak etme, bir kac gün gecsin o zaman hersey düzelir canim...
hayırlısı olsun cnm sonuçların.
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder.
![]()
Cokk sevindim canimm hadi gozunaydinn:)) demek cinsiyeti yine ogrenemedinn valla biz napicaz boyle bilmiyorumm heralde 20. Haftaya kadar solemicekler bize :)
Eee ama sen boylee bisey solicekmis gbi yapip misait olunca yazari diyince en meraktan catlarimm:)
hoşgeldiniz çok şükür güzel haberlerle geldin , hayırlı evlat olsun bebişlerimiz inş. :)
Daha neresi erkenmiş acaba? Bana da 15. Hafta da netlik kazandırmamıştı. Ama az cok bir olasılık olması gerekiyor sinir oldum şimdi. Olsun yaa bak güzel sonuçlarla gelmişsin maşallah kuzuna
Evet canımtoparlanmaya calısıyorum ne zamandır namaz kılmak istiyordum ananem vesile oldu şimdi namaza başladım ananem hergün Yasin okuyacağım inşallah cok isterdi namaz kılmamı. Dualar okudukça rahatlıyorum namaz kıldıkça faydasının olacağını düşünüp mutlu oluyorum. Ananem vefat etti amafmelekler rüyama girip ağlama ananen cok iyi yerde dediler. Zaten şehit annesi ve melek gibi kadındı. Teyzem kalça kırığından sonra sonra bir kere bile uğramadı yanına. Şimdi ağlıyor annem de annem diye. Gözleri açık gitti onun yüzünden. Affedemediğim cok insan var ama ananem teyzeme bile kızmadan ama özlemle gitti. Yanımızdakilerin hayattayken kıymatini bilmeliyiz. Ben ananeme su içirdim annem yemek yedirdi ve 5 dakika içinde bianda kaybettik. 5 dakika sonramızın gerçekten garantisi yokmuş.
Canım sçmalama ya nereye gideceksin elbette ki birşeyler halolcaktır boyle seyleri düşünüp çekme şimdiden. Babasız yaşamak cok zor bende oyle yasadım ama hep bir eksikliğini hissettim gerçi var oldugu zamanlarda da hep hissettim. Bence bebeğin cok kücük olacak şimdiden boyle seyleri düşünme bile.
anlayacakgibi deyilde anlasa özür dilese bile affetmiycembiraz süründürücemm beni çok kırdı öldürse idi daha iyiydi o derece yani bukadar kıracak ne yaptı diyeceksin eli kaldırdı tokat atmak için vurmaktan ölmekten beter etti beni o hareketi
söylesene arkadaşim şimdi afetmelimiyim ilk adımı ben mi atmalıyımm :26:
ömrümün sonuna kadar unutmam her baktığımda aşkımızı deyil bana yaptıklarını hatırlarım nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık sizlerde olmsanız kafayı yerim kesin kimsem yok annemlerede böyle şeyleri asla anlatmam içime kapanıp
canim haklısın diyorum ya kim bilir neler yaşıyorsun bilemeyiz.olayları akışına bırak....bebisini güldürdü. sevindir annesi çikolata ye mutluluk verir.:)))))
canım arkadaşım çok sağolll
ooo ne güzel, keske benimde patronum böyle olsa...beni tebrik bile etmedi, dedigimde gözleri dört oldu, birtek dedigi evet baska birsey yok...
hic demiyor iyimisin kötümüsün, nasil gidiyor diye...umrunda degil, sanki kendi cocuklari yok, sanki milletde ona böyle yapti
canim, bosver, bende gecen gün esimle tartistim bende, esimde cok ileri gitti, konusmadim, ve sonrasinda geldi özür dilledi, bende senin gibi düsündüm ...hep annesi gilden cikiyor bizimde kavgasi ya...ne zaman annesi gili ararsa, huzur falan kalmiyor.
olmadi bosanalim bile dedim o sinirle...simdi cok iyiz, özür dilledi ileri gittigini bile söyledi, hatali oldugunu kabul etti.
sende merak etme, bir kac gün gecsin o zaman hersey düzelir canim...
tatlım kv çok iyiler ben haklı olmadığım zamnda bile benim yanımda eşimi suçlarlar biraz anlıyışlı ol diye eşimde ailesinde olan anlayış olsa idi böyle olmazdık böyle bir aileden nasıl böyle anlayışsız bi adam çıktı anlamıyorumm görümcemleri kv kp çok iyi bana karşı hep beni düşünürler her gittikleri yerde benden bahsederler gelinimz çok iyi diye herkezde söyler böyle bi gelin bizimde olsa diye eşimin teyzesinin eşi dediki insanın senin gibi bir gelini olsun dünya kadar borcu olsun çok iyibir insansın der her zamn eşime derki karının değerini bil el üstünde tut derler bizimki odun işte kötü olsa idim tutardı herhalde iyi yaramıyor sanırımm 18 yaşımda gel mişşim evlenmişim seninle sen 28 yaşındasın benden daha anlayıişlı olman lazım tam tersii oluyor nedense
sağol cnm doğru söylüyorsunn
tatlım kv çok iyiler ben haklı olmadığım zamnda bile benim yanımda eşimi suçlarlar biraz anlıyışlı ol diye eşimde ailesinde olan anlayış olsa idi böyle olmazdık böyle bir aileden nasıl böyle anlayışsız bi adam çıktı anlamıyorumm görümcemleri kv kp çok iyi bana karşı hep beni düşünürler her gittikleri yerde benden bahsederler gelinimz çok iyi diye herkezde söyler böyle bi gelin bizimde olsa diye eşimin teyzesinin eşi dediki insanın senin gibi bir gelini olsun dünya kadar borcu olsun çok iyibir insansın der her zamn eşime derki karının değerini bil el üstünde tut derler bizimki odun işte kötü olsa idim tutardı herhalde iyi yaramıyor sanırımm 18 yaşımda gel mişşim evlenmişim seninle sen 28 yaşındasın benden daha anlayıişlı olman lazım tam tersii oluyor nedense
havva dogru soylursun canim, esin yasca buyukmus senden ama ne demisler akil yasta degil basta, bebegini dusun ofkelenme bu kadar, yasadikca gordukce daha cok olgunlasiyoruz, rabbim daha nelerle karsilastiracak bizi bu gunlerimize sukur edelim
aman ne gıcıklar deseler ne olur sankikızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
cinsiyetini mi sordu yoksa gereksiz banada genelde öyle yapıyorlar nasılsın demektenseKızlar az önce beni kim aradı bilin bakalım eltimne sorduğunu tahmin edersiniz ... takmıyorum , sinirlenmiyorum , bebeğimi üzmemeliyim
![]()
![]()
![]()
canım sakin ol bebeğini düşün ve zamana bırak biraz zamana ihtiyacınız varsakin bir şekilde bekliycem özür dilemesini dilerse eğer ozamn herşeyi anlatıcammm ne kar kırıldığımı birdaha aynı şeyler yaşandığında bu evliliğin biteceğini herşeyi bilerek hareketlerinie sözlerine dikkat etmesi gerektiğini sööylüycem bakalım neler olcak sizlerre çok teşşekkür ederimm dertlerimle kafanızı şişirdim özür dlerimm
canım benim mekanı cennet olsun senin namazın hayırlı ve devamlı olsun inşallahhhhhhhhEvet canımtoparlanmaya calısıyorum ne zamandır namaz kılmak istiyordum ananem vesile oldu şimdi namaza başladım ananem hergün Yasin okuyacağım inşallah cok isterdi namaz kılmamı. Dualar okudukça rahatlıyorum namaz kıldıkça faydasının olacağını düşünüp mutlu oluyorum. Ananem vefat etti amafmelekler rüyama girip ağlama ananen cok iyi yerde dediler. Zaten şehit annesi ve melek gibi kadındı. Teyzem kalça kırığından sonra sonra bir kere bile uğramadı yanına. Şimdi ağlıyor annem de annem diye. Gözleri açık gitti onun yüzünden. Affedemediğim cok insan var ama ananem teyzeme bile kızmadan ama özlemle gitti. Yanımızdakilerin hayattayken kıymatini bilmeliyiz. Ben ananeme su içirdim annem yemek yedirdi ve 5 dakika içinde bianda kaybettik. 5 dakika sonramızın gerçekten garantisi yokmuş.
amannnn kız o zmana güvenmeyelim tam ultrasonda bize göstermediği süreceKızlar merhaba arkadaşım aradı şimdi 6 aylık hamile bu güne kadar hep erkek dedi doktoru bugünkü kontrolunde kız demiş :) bi oğlu var birde kızım olsun die hep dua etti. Başta yanılttı doktoru bebiş ama bugün %100 kız demiş gördüğümz kordonmuş demiş :) düşünsenize biz cinsiyetini öğrenelim die dolanıoruz :) arkadaşım 6.ayında tam anlamıyla öğrenebildi.
çoook teşekkür ederim kızlar,inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.
pıhtılı arkadaslarım moralinizi bozmak istemiyorum ama cok yakın arkadasımın komşusu doğumuna 2 hafta malesef bebeğini kaybetmiş.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.dün akşamdan beri doğru dürüst ne uyudum ne yemek yedim.nedenini arkadasıma sordum ve malesef iğnenin dozu yeterli gelmemiş.bugun uzun uzun doktoruma bunu anlattım.ve doz ile ilgili testleri yapmasını istedim.doktor şaşırdı nerden nasıl araştırmıssın nasıl öğrendin bunları die :)ve doz ile ilgili testler genelde iyi çıkar dedi ama yinede yaptır istersen dedi.bende önümüzdeki aydan itibaren her ay yaptırmayı düşünüyorum.testlerin isimlerinden birisi apt diğerini unuttum sölerim sizlerede.ben gebeliğin ilerleyen dönemlerinde 0,4 lük doz yetmez bebeğime bişey olur die cok korkuyorum dedim.o da sen strese girme ilerleyen aylarda istersen günde iki kez 0,3 lük veririm sana dedi.bende neden 0,6 lık vermiosunuz dedim tek iğne doktorum bebeğin kemik gelişimi için 0,6 lık iğne iyi değil dedi.bilmiorum kızlar kafam karısık moralim bozuk.eşimlede bi kavga ettik zaten cok pirpiriklisin die.ama sonucta ihmal etmek istemiyorum ve sizlerlede paylaşmak istiyorum.allah korusun bizlerin basına gelmeden önlemlerimizi alalım.ve iğnelerin koruyuculuğu 12 saat dedi doktorum.sabah bir akşam bi yaparsın için rahat olur dedi.
alalhım sağsalim kucagımıza almamızı nasip etsin.birde doğumu sordum kızlar normal doğumda olabilir sıkıntı değil ama bu bebekler daha kıymetli oldugu için normal doğumu her kadına tavsiye etsem bile sezeryan yapabiliriz dedi.
kızlar ben geldimm :)) çok şükür ikili testin kan sonucları cok iyi dedi.olumsuz bir durum yokmus.o kadar ısrar ettimki doktora cinsiyet konusunda kız olabilir ama net bişey sölemiorum daha erken bunun için dedi
öyle bi patronla çalışmakta çok kötüdür be canım bizimkide çok aksi biri ama sen hamilesin seni üzmicem dio gidio başkalarına sataşıo :) kendi çocukları olunca iş başka oluyo. Patronların geneli aynı canım bencil olurlar hep...
sağol cnm doğru söylüyorsunn
yok canim ahhh tabi herkesin sorunu bir baska
benimde esim bal gibi, diyorum nasil cikti böyle bir aileden böyle cocuk. Kayinam benimle cok iyi konusuyor, ne bilim mesela kizim mizim, ama telefonu esime verdigimde beni sikayet bile ediyor.
gecen esime ne dedi biliyormusun, yani böyle birsey denmez bile...biz almanyadayiz, biz 2 senedir gidemiyoruz izine. Nedenmi, cünkü bütün esyalarimiz borc ile alindi, kayinam gil bir kurus bile vermedi ev kurarkene, bedavaya getirdiler, cingenlik yaptilar yani anlican. bir corap bile almadilar bana, evimede bir igne bile nasip olmadi, simdi esime diyorki, sen yanliz gel...ben insan degilmiyim, bende calisioyrum, sizin taktiginiz borc yüzünden, nasil ogluna sen yanliz gel dersin? parasini sen mi verecen? senmi kazandinda oglundan istiyorsun, beni niye düsünmüyorsun...bencil insanlar gercekten...kendini düsünüyorlar, kendi paralarini, baska birsey degil.
iste seninkide tam tersi canim,....
walla isimiz zor, sinavdan geciyoruz desem, bu sinavda cok zormus dicem![]()