benm ikili testim temiz cikti kizlar.doktor smdi sira 4lu testte onu bekleyp yapcaz dedi ama sartmiki yaa.ben ikiliyi bile pisman oldum sonra.kizlar yptrmak istemiom 4luyu ama ne bilim doktor ikiliyi sana birakiom demisti smdi hic sormadan 4lu yaptrcaz deyince tuhafima gitti .anlamadm yaniiiiibide kizlar ayrintili ultrosona gircek olan varmi?kacinci haftada girilior kizlar aydinlatrsanz sevinirim canlarim
Temiz çıkmasına çok sevindim canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle davran testler için. Benim ikizleirm olduğu için yaoılmıyor o testler. Ne kaybediyorum. Hiç. İçim de çok rahat. Ben ayrıntılı ultrasona çok önem veriyorum. Rabbim onu da sağ salim atlatmayı nasip etsin.
Anlaşılıyor canım. Eşim bana diyor bi güellik geldi yüzüne. Anne gibi oldun. Yüün ışıldıyor. Gözlerinin içi gülüyor diye. Ben de anlarım mesela hamile olan birisini. Bir arkadaşım hamileydi. Kimseye söylememişti. Ben sordum hamile misin diye. Evet dedi :):))bugun eşime dedimki karnımın çıkmayacağını bilsem doğumu yapar öle sölerim herkese dedim :))evet canım bugun 15.haftaya girdik bu ayın sonunda sölemeyi düşünüyorum ama ben :))baya bi geç olucak duyunca sasırcaklar ama napıyım :))dün arkadaslarımız misafirliğe geldiler sürekli senin yüzün ışıldıyo gözlerinin içi parlıyo diolar bende sallıyorum sürekli haftasonu yattım dinlendim ondan diorum :)) belli oluyomu acaba??
Canım bence bu kadar ağır eleştirme. Zaten sinirleri bozuk sözlerin ağır gelebilir. Ben çok haksız da bulmuyorum havvayı. Olayı kendisi büyütmüş bile olsa eşinin hamileliği göz önünde bulundurup biraz alttan alması lazım. Benim eşim öyle yapmaya başladı artık. Tecrübeli arkadaşlarının tavsiyesiyle öğrendi :) Sonuçta hormonların etkisi yadsınamaz.Havvaaaaa eşine yanlışlıkla sarılmışsın, o da insan gibi öpmüş seni. Neden hala uzatıyorsun anlamıyorum. Sen ters davranıyorsun adama. Sinirlendiriyorsun sonra elini havaya kaldırıyor diye vay efendim niye kaldırdı diyorsun.
Bu işi iyice uzattınız. Çok fevri davranıyorsun. Evden giderim falan ne demek. Sana ne yaptı sanki bu adam? Başka bi kadınla mı yakaladın? Kendisi vurmamış, kaynın mı vurdu kayınvaliden mi dövdü de sesini çıkarmadı mı bu adam?
Şöyle adamlara haksızlık ediyorsunuz ben kızıyorum valla.
Tabi ki havvanın da biraz sakinleşmesi lazım.